Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 114317
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι να πει κανεις για αυτην την συνάντηση.Δεν περιγραφεται η εμπειρια μου με την Ξενια αλλά θα το προσπαθήσω.Τυχαια επίσκεψη χωρίς να γνωρίζω το προγραμμα Κατ αρχην ο χωρος στο σαλόνι ειναι μικρός αλλα ζεστος .Η TV παίζει αδιαφορο εκπαιδευτικό πρόγραμμα .Το δωμάτιο καθαρό με ντουσιέρα σφραγισμένη πετσετα TV με ασχετο πρόγραμμα και μουσική σε νορμαλ επίπεδα Η κυρια στην υποδοχή επαγγελματίας ευγενική και κατατοπιστική.Με το που εμφανίζεται το μωρο στο σαλόνι δεν εντυπωσιάζεσαι αλλά κάτι σε κανει να προχωρήσεις.Η Ξένια ειναι σχετικα ψηλη ,κλασσική τσεχα στην εμφάνιση με ξανθα μακρυα μαλλιά γλυκο πρόσωπο γυρω στα 22 με φυσικό σωμα και ωραίες καμπύλες.Εχει πολύ καλή διάθεση αλλα σε καμμία περίπτωση δεν μορείς να καταλάβεις τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια .Με το που μπαινει μέσα έπειτα από τις πρώτες κουβεντες δέιχνει οτι δεν έχει διάθεση για πολλα λόγια αλλα για να σε στείλει αδιαβαστο .Δεν προλαβα να ξεκινήσω να την χαιδεύω και χυμηξε πάνω μου με λύσσα.Φιλια ,δαγκωματιές ,χουφτώματα,σκαμπίλια .Η πίπα κι αυτη με λύσσα (αν την καταφέρεις να ηρεμήσει λίγο και να ριξει τον ρυθμό τοτε ειναι σουπερ). Με λίγα λογια δεν σ αφήνει να παρεις ανάσα.Σε κάτι φασεις κολλάει ολοκληρη πανω σου σα βδελα.Στον κυρίως αγώνα ,ακούραστη με εντελώς αληθοφανείς κραυγές σε απογειώνει.(Ριχνει και κανένα σκαμπίλι στο ενδιάμεσο)Γουστάρεις τρελλά αυτην την κατάσταση και έυχεσαι να κρατήσει οσο το δυνατό περισσότερο.Ακομα και μετα το τέλος ,σε πλακώνει στα φιλιά και στο μπλά μπλα.
Η Ξενια παρ ολο που δεν ειναι αυτο που ψαχνω γενικά, μ εκανε να περάσω σούπερ.Δειχνει οτι της αρέσει με τρέλλα αυτο που κάνει και το κανει καλά.Νομίζεις οτι εισαι με μια φίλη σου που εχει κόλλημα να σε πηδήξει απο παλιά και σε κάνει να γουστάρεις.Δεν ξερω αν απλα ταιριαξε μαζί μου σιγουρα θα την επισκευτω ξανά.Μου εφτιαξε την διάθεση.Μπραβο της
Το παρκιγκ σχετικά ευκολα για αργα το βράδυ , δυσκολο το πρωι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Υπηρεσίες
toshmagic
Νέο Μέλος
97
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2012
Γράφεις, ότι είναι ξανθιά.Άρα δεν είναι η παλιά Ξένια, που είχε φωτογραφίες στο σάιτ του στούντιο και στο αδερφάκι της Σπ.Πάτση.Εκείνη ήταν μελαχρινή.Ή είναι η ίδια;και τα έβαψε;
06 Μαρτίου, 2012
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια γιατί την συνάντησα για πρώτη φορά.Το σίγουρο είναι οτί αυτή είναι φυσική ξανθιά
14 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χμμμμ... η "παλια" Ξενια ηταν γυαλι κατω οποτε περι φυσικης αποχροσης.... μαλλον δεν μπορουμε να πουμε πολλα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3