Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239307
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Αννα απο Ρουμανια με εξαιρετικη γνωση ελληνικων αλλα ταυτοχρονα μια πολυ ομορφη κοπελα που καταλαβαινει οτι πηγες εκει για να ευχαριστηθεις, να περασεις ωραια. Απαιτει με τον τροπο της να εισαι χαλαρος για να την απολαυσεις.
Εμφανιστηκε και παρουσιαστηκε μονη της (γι αυτο χαμηλη βαθμολογια στην τσατσα) με οδηγηδε δε πεντακαθαρο δωματιο και εφερε πετσετα.
Οταν ηρθε επαιξαν πολλα φιλια χαδια αγκαλιες τριψιματα, ενοιωσα σαν να ηταν η γκομενα μου, ενω η πιπα της ηταν πολυ αισθησιακη με ενναλλαγη σε ισπανικα παιχνιδια.
Περασα πολυ ωραια μαζι της, θα την ξαναδω συντομα. Με κερδισε και σαν ανθρωπος απο τις κουβεντες πριν και μετα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2012
Γλωσσοφιλα ε?? Χμμμ;
ξενερωσα τωρα, μου ελεγε πως μονο σε μενα εδινε χαχαχα Κουλ
C
COBRA1986
05 Μαρτίου, 2012
Ισπανικό με την Αννούλα; Σε λίγο θα μας πεις ότι άφησες έγκυο τη Βίκη ρε τύπε.Μεγάλο χαμόγελο
P
px75
06 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι μονο αυτο αλλα τετραγωνισα τον κυκλο , ελυσα το οικονομικο της χωρας , εδωσα την απαντηση στο ερωτημα της ζωης και ολα αυτα με το βοηθο μου ... τον Τσακ Νορις!
Οπως βλεπεις μπορω να σου πω πολλα... εσυ διαλεξε τι θα πιστεψεις.
06 Μαρτίου, 2012
Ειχα καταλαβει πως δεν φιλαει...
Γι' αυτο δεν πηγαινα...
Λες?
06 Μαρτίου, 2012
Οι εργαζόμενες (η πλειοψηφία) είναι όπου σε πετύχουν. Οι υπόλοιπες (βλ.Άννα) θα είναι εξαίρετες μαζί σου. Αν όμως τους αρέσεις, θα αποκομίσεις πολλά περισσότερα σε επαφή (κάθε είδους) από το μέσο όρο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5