Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239307
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Αννα απο Ρουμανια με εξαιρετικη γνωση ελληνικων αλλα ταυτοχρονα μια πολυ ομορφη κοπελα που καταλαβαινει οτι πηγες εκει για να ευχαριστηθεις, να περασεις ωραια. Απαιτει με τον τροπο της να εισαι χαλαρος για να την απολαυσεις.
Εμφανιστηκε και παρουσιαστηκε μονη της (γι αυτο χαμηλη βαθμολογια στην τσατσα) με οδηγηδε δε πεντακαθαρο δωματιο και εφερε πετσετα.
Οταν ηρθε επαιξαν πολλα φιλια χαδια αγκαλιες τριψιματα, ενοιωσα σαν να ηταν η γκομενα μου, ενω η πιπα της ηταν πολυ αισθησιακη με ενναλλαγη σε ισπανικα παιχνιδια.
Περασα πολυ ωραια μαζι της, θα την ξαναδω συντομα. Με κερδισε και σαν ανθρωπος απο τις κουβεντες πριν και μετα
Εμφανιστηκε και παρουσιαστηκε μονη της (γι αυτο χαμηλη βαθμολογια στην τσατσα) με οδηγηδε δε πεντακαθαρο δωματιο και εφερε πετσετα.
Οταν ηρθε επαιξαν πολλα φιλια χαδια αγκαλιες τριψιματα, ενοιωσα σαν να ηταν η γκομενα μου, ενω η πιπα της ηταν πολυ αισθησιακη με ενναλλαγη σε ισπανικα παιχνιδια.
Περασα πολυ ωραια μαζι της, θα την ξαναδω συντομα. Με κερδισε και σαν ανθρωπος απο τις κουβεντες πριν και μετα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
ξενερωσα τωρα, μου ελεγε πως μονο σε μενα εδινε χαχαχα
Οπως βλεπεις μπορω να σου πω πολλα... εσυ διαλεξε τι θα πιστεψεις.
Γι' αυτο δεν πηγαινα...
Λες?