Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 315244
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επίσκεψη καθημερινή βράδυ κατά τις 23.00. Εύκολο parking στα 30 μέτρα. Είσοδος στο γενικά μετριότατο οίκημα και η ευγκενική τσατσά συστήνει τη Μπιάνκα. Ρουμάνα, μελαμψή, 6 μήνες στην Ελλάδα. Πολύ μαζεμένη, δεκτική σε όλα, αλλά πρωτοβουλίες, "παθος", συμμετοχή, κάτι τέλος πάντων, τίποτα. Δεν κρατάς πελάτες έτσι αγαπητό οίκημα. Τυπική κατάθεση που ασφαλώς δεν θα την προτιμήσω ξανά. 50 ευρώ το απλό, την άλλη μέρα είχα ήδη ξεχάσει ότι πήγα. Τόσο "καλά". Γενικότερα τώρα, αν το στουντιάκι αυτό δεν είναι κοντά στο σπίτι μου, δε νομίζω ότι θα πήγαινα ποτέ. Με λίγα λόγια, όλα (στην καλύτερη περίπτωση) ΜΕΤΡΙΑ. Keep walking...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
sinister
Μέλος
11
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2012
καλο θα ειναι να ειμαστε σωστη στις κριτικες για να βοηθιομαστε ολοι. Αν ειναι οπως τα λες τοτε δικαια εβαλες στη συμετοχη το 3. Αλλα στην εμφανηση 4; Εγω δεν εχω παει μαζι της αλλα την εχω δει σε τσαρκα. Οχι και 4. Για μενα ειναι του 8.5. Ας μην να αφηνουμε το θυμο να μας καταβαλει...Κουλ
12 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γούστα είναι αυτά συνάδελφε. Δεν είχα κανένα θυμό, που τον είδες στην κριτική μου?
08 Αυγούστου, 2013
εεε οχι και του 8μισι...

σωστα ο φιλος λεει πως αυτα ειναι γουστα.εγω ενα 6 αν θυμαμα καλα της ειχα βαλει
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3