Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348291
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πηγα κι εγω λοιπον αφου με εφερε ο δρομος στην γειτονια. Εδω να ευχαριστησω αυτους που τραβανε φωτο γιατι ετσι απλα θυμομουνα μονο περιοχη και το βρηκα . Ωρα γυρω στις 6:30 απογευμα. Η τσατσα φιλικοτατη "περασε μου λεει κ κατσε γιατι εχω αστερι" Το αστερι βγηκε λοιπον ! ξανθο , ψηλο, και ζουμερο ( το βυζι φτιαχμενο ?? ) . εκει ισως η τσατσα ειπε και ονομα αλλα δεν το συγκρατησα..... Δεν περναω λεω ..τιμες 2 50 + 80 με 69 στο προγραμμα. Οκ μπρουκλης εγω παμε για το φουλ.... μετα απο αναμονη ενος τσιγαρου ηρθε το κοριτσι με καλη διαθεση και χιουμορ μου εξηγηθηκε "αφου το πληρωσες το 69 θα θες να το κανεις ετσι ? αλλα oxi δαγκωματα και δακτυλα γιατι δαγκωνω κιεγω " χαχαχα τελος παντων μου εκαναν εντυπωση τα αγγλικα της και η προφορα και ρωτησα απο που ειναι , ειπε Γερμανια .. αλλα παλι δεν ρωτησα ονομα .. οσοι εχουν περασει απο το συγκεκριμενο στεκι θα ξερουν ποια ειναι ... Παρακατω η συνεχεια γνωστη σε ολους ... καλα περασαμε αλλα μετα απο μια κουραστικη μερα το τελος δεν αργει να ερθει.............

ο χωρος ψιλοκαθαρος το κρεββατι ανακατωμενο...

αντε καλα βολια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2007
Υπηρεσίες
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού