Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166421
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρωτομηνιάτικη επίσκεψη στο ίδρυμα και συνάντηση με τη Χριστίνα. Ο χώρος πάντα καθαρός και η τσατσά πάντα ευγενέστατη. Μου ανέλυσε τα προγράμματα της Χριστίνας, που ξεκινούν από 30 ευρώ το "απλό". Στα 70 έδινε κουλουράκι, οπότε πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όλα οκ και μέσα στο δωμάτιο. Έκανα το ντουζάκι μου (καθαρή πετσέτα), ήρθε η Χριστίνα, αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις δαχτυλοσκοπήσεις, ξεκινήσαμε σε ιεραποστολική στάση και κολπική διείσδυση και μετά ήρθε η είσοδος από την πίσω πόρτα, και πάλι σε ιεραποστολικό. Ως εκεί, όλα καλά!
Μετά ήταν που στράβωσε το πράγμα. Της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα, όπως και έγινε. Δυσκολεύτηκα αρκετά να ξαναμπώ μέσα της, οπότε ξαπλώνει και πάλι ανάσκελα, αρπάζει τον πούτσο μου και τον ξαναβάζει στο μουνί της. Περί αλλαγής προφυλακτικού, ούτε συζήτηση! Έκανα λοιπόν το γύρο μουνί-κώλος-μουνί και ξανά κώλος, τελείωσα κάπου εκεί και μου έμεινε η απορία: ποιος κακομοίρης θα την πληρώσει (!) σε λίγο, για να γλείψει ένα μουνί που δείχνει καθαρό, αλλά έχει έρθει σε επαφή με ό,τι πιο βρώμικο?
Οι βαθμοί που έβαλα ανταποκρίνονται πλήρως στις ερωτήσεις που τίθενται. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπλησιάσω.
Όλα οκ και μέσα στο δωμάτιο. Έκανα το ντουζάκι μου (καθαρή πετσέτα), ήρθε η Χριστίνα, αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις δαχτυλοσκοπήσεις, ξεκινήσαμε σε ιεραποστολική στάση και κολπική διείσδυση και μετά ήρθε η είσοδος από την πίσω πόρτα, και πάλι σε ιεραποστολικό. Ως εκεί, όλα καλά!
Μετά ήταν που στράβωσε το πράγμα. Της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα, όπως και έγινε. Δυσκολεύτηκα αρκετά να ξαναμπώ μέσα της, οπότε ξαπλώνει και πάλι ανάσκελα, αρπάζει τον πούτσο μου και τον ξαναβάζει στο μουνί της. Περί αλλαγής προφυλακτικού, ούτε συζήτηση! Έκανα λοιπόν το γύρο μουνί-κώλος-μουνί και ξανά κώλος, τελείωσα κάπου εκεί και μου έμεινε η απορία: ποιος κακομοίρης θα την πληρώσει (!) σε λίγο, για να γλείψει ένα μουνί που δείχνει καθαρό, αλλά έχει έρθει σε επαφή με ό,τι πιο βρώμικο?
Οι βαθμοί που έβαλα ανταποκρίνονται πλήρως στις ερωτήσεις που τίθενται. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπλησιάσω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
halford
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Εδω το κανουν και πολλες απλες γυναικες(οχι πουτανες δηλαδη) απλα και μονο απο αγνοια σχετικα με το θεμα αυτο
Βεβαια μπορει να ειχε κανει κλεισμα και να ηταν καθαρη
Επρεπε να δοκιμασεις και το 'πιπα-κωλος" μπορει να καθοταν.
Παντως το γλειφομουνι σε οτιδηποτε εκτος απο call girl και ct (οπου μπορεις να τις πλυνεις μονο σου) ειναι επιφοβο και αποφευκτεο !