Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323773
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεύτερη συνεχόμενη φορά στο 46 μιας και τα υπήρχαν αλλάγες σε προγράμματα αυτη την ημέρα, κάποια άλλη μου την είχε σπάσει και ήθελα κατι καλό. Πολύ καλό και χωρίς εκπλήξεις.
Την Βαλεντίνα την ξέρω αρκετά χρόνια και τελικά είναι σαν το παλιο καλό κρασι. Κάθε μέρα και καλύτερη.
Φορούσε ένα βεραμάν συνολάκι που έκρυβε οτι έπρεπε και εκίνη την ώρα έτρεχε γιατί το μαγαζί είχε κόσμο.

Κάθε συνεύρεση είναι πολύ θερμή μιας και έχουμε τρέξει το ζέσταμα γνωριμίας και είμαστε στον κυρίως αγώνα. Εχει ένα πολύ φιλικό και ζεστο τρόπο να κάνει το πρόγραμμά της και εκείνο που είναι πολύ διεγερτικό είναι ο τρόπος που ξεκινάει καθιζμένη επάνω στην ευαίσθητη περιοχή σε άμμεση επαφή. Η περιποίηση είναι ολοκληρωτική χωρίς να αφήνει τίποτα παραπονεμένο. Μιλάει σιγά, αφήνει γλυκους ήχους και με φτιάχνει απίστευτα.
Μετά πήρα μπρός και ανταπέδωσα με πολύ φροντίδα και με φτάχνει ακόμη περισσότερο το οτι η κοπέλα το απολαμβάνει. Ειδικά το 69.

Οσο και να προσπαθώ να κρατηθώ μάλλον δεν το έχω οπότε εχω σταματήσει να το σκέφτομαι και αφέθηκα να τελειώσω μέσα σε αγκαλιές και φιλιά.

Μια πολύ ζεστή κοπέλα αποκλειστικά για GFE καταστάσεις. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο σκληρό αλλά δεν νομίζω οτι είναι ο τύπος της.
Το κορίτσι απο την Σιβηρία είναι επι μακρόν μια στανταρ πολύ καλή περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική