Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831740
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεύτερη επίσκεψη στον χώρο με κύριο στόχο την Κέλλυ αφού οι φήμες έλεγαν ότι είναι φωτιά κα εναλλακτική λύση την Αναστασία που επίσης οι φήμες έλεγαν ότι έχει ωραίο σώμα. Ήταν μετά τα μεσάνυχτα και το παρκινγκ ήταν εύκολο αλλά οι αφρικανοί άφθονοι. Στον στούντιο ένας συναθλητής απασχολούσε την Αναστασία και η τσατσά παρουσίασε τις άλλες 2 κοπέλες, Κέλλυ και Δέσποινα.
Την Δέσποινα την ήξερα από το Κατεχάκης 8, ωραίο γκομενάκι, αλλά μετά από 2 φορές μαζί της είχα συμπεράνει ότι όχι μόνο ταμπέλα κάνω δουλειά έφερνε στο δωμάτιο αλλά βαριόταν και που την έκανε. Όταν όμως εμφανίστηκε η Κέλλυ άλλαξα άποψη. Μια χαρά θα την κάνει την δουλειά σκέφτηκα! Η Κέλλυ έχοντας και το μειονέκτημα ότι την έβλεπα καθιστός μου φάνηκε θεόρατη. Τα παραπανίσια κιλά ήταν αρκετά αλλά μάλλον όσοι γουστάρουν χοντρές θα καλοπεράσουν. Είχε περιποιημένο χαμογελαστό πρόσωπο και δείχνει να έχει ένα κέφι και μια τρέλα σαν της Αμάντα, στοιχεία που είναι κατά κάποιο τρόπο εγγύηση για το κρεβάτι.
Για μένα πάντως δεν έκανε, οπότε επειδή ήταν ήδη αργά είπα να μην περιμένω την Αναστασία ξανά στο Δεσποινάκι που είναι όπως στις φωτο, μικρής ηλικίας, με αρκετά καλό κορμί , όχι πολύ αδύνατο, λίγο αγύμναστη στην κοιλιά, κωλαράκι πολύ ωραίο όπως και τα βυζιά που είναι σε σωστό μέγεθος με ωραίες ρόγες. Στο πρόσωπο είναι συμπαθητική με μακριά μαλλιά. Τα καλά ελληνικά της βοηθάν να δηλώνει ελληνίδα, αλλά δεν έχει το χάρισμα της επικοινωνίας και η απόσταση που ίσως ηθελημένα κρατά με τον πελάτη δεν βοηθά, σε σύγκριση πάντα με άλλα κορίτσια του χώρου που είναι πιο φιλικά. Δεν ξέρω αν έχει δασκαλευτεί από την Άντζελα ή αν ο χρόνος έχει βοηθήσει, έχει αφήσει πάντως το στυλάκι: εγώ είμαι η σουπερ γκόμενα και δεν είμαι για πολύ ζόρι.
Ξεκίνησε αυτή με τις ίδιες τυπικές κινήσεις που θυμόμουν, μετά από πεταχτά φιλάκια στο σώμα επικεντρώθηκε στο εργαλείο. Η πίπα της ήταν μέτρια και πολύ ρηχή και το χέρι το χρησιμοποιούσε με πολύ γρήγορο ρυθμό σαν να σε τραβά μαλακία να τελειώσεις γρήγορα. Όταν είσαι ήδη καυλωμένος αυτό είναι υπερβολικό από την μια και σπαστικό από την άλλη γιατί σε αναγκάζει να την πεις εσύ τι πρέπει να κάνει και όλο αυτό το σκηνικό δεν με άφησε να απολαύσω το 69.
Κατάφερα πάντως να απολαύσω το cow girl χουφτώνοντας τα βυζιά ενώ στο ιεραποστολικό η Δέσποινα ζει με το φόβο μην την φιλήσεις. Καλύτερο το doggie καθώς ο κώλος είναι εξαιρετικός και εκεί ήρθε και το τελείωμα.
Με το που τσέκαρε την καπότα δεν πρόλαβα να πω λέξη, με ευχαρίστησε πάντως αυτή τυπικά και σαν πεταλουδίτσα πέταξε σε άλλο δενδράκι!
Η Δέσποινα έχει την εμφάνιση να κάνει κάποιον μόνιμο πελάτη της αλλά στο δωμάτιο δεν προσπαθεί καθόλου για αυτό. Είναι πέραν του δέοντος τυπική, ίσως επειδή έχει ήδη αρκετούς ή ίσως επειδή βασίζεται στην πελατεία του εκάστοτε στούντιο στο οποίο εργάζεται. Λίγο πάντως βελτιώθηκε στον καιρό που δεν την ήξεραν πολλοί μπυρδελιάρηδες, τώρα που έγινε και διάσημοι δεν ξέρω πως θα βελτιωθεί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
C
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dmtrsxxx

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2012
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Λιγότερο απόμακρο αν ήταν το Δεσποινάκι, θα κέρδιζε κατά κράτος τις εντυπώσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να δείχνουμε αδιαφορία στην εργασία μας. Και αυτή η εργασία εμπεριέχει και τις public relations.

Είπες το αριστούργημα "χοντρή"??? Ήδη το fun-club ετοιμάζεται να σε παραδώσει στην πυρά. ΣπασίκλαςΜεγάλο χαμόγελο
01 Μαρτίου, 2012
"........Όταν όμως εμφανίστηκε η Κέλλυ άλλαξα άποψη. Μια χαρά θα την κάνει την δουλειά σκέφτηκα! Η Κέλλυ έχοντας και το μειονέκτημα ότι την έβλεπα καθιστός μου φάνηκε θεόρατη. Τα παραπανίσια κιλά ήταν αρκετά αλλά μάλλον όσοι γουστάρουν χοντρές θα καλοπεράσουν. Είχε περιποιημένο χαμογελαστό πρόσωπο και δείχνει να έχει ένα κέφι και μια τρέλα σαν της Αμάντα, στοιχεία που είναι κατά κάποιο τρόπο εγγύηση για το κρεβάτι.
Για μένα πάντως δεν έκανε....."

Οριστε που ολο εμενα κραζετε που λεω για την κελλυ και τις πλασματικες της φωτος...και αλλος ενας συναγωνιστης που εχει την (ιδια) αντικειμενικη αποψη.
01 Μαρτίου, 2012
Δε θα άρεσει το σχόλιο μου σε πολλούς, παραδόξως θα αρέσει σε σένα φίλε CR9.

Ειλικρινά δεν το περίμενα (ήμουνα μάλλον εμπαθής μαζί σου στο παρελθόν), αλλά πολύ σωστή και ωραία κριτική, μπράβο.

Πολύ αυστηρός μεν, αλλά αν κρίνω και από την κριτική της Αμάντας είσαι έτσι γενικά, πολύ σωστός δε.

Δε θα κάτσω να πω για ένα-ένα τα σημεία, φυσικά και σε 1-2 θεωρώ ότι υπερβάλλεις αρκετά, αλλά δίνεις μια γενική εικόνα που ανταποκρίνεται στην τυπική Δέσποινα στην τυπική της μέρα και στο λέω εγώ που έχω πάει πάνω από 10 φορές μαζί της (για λόγους εμφάνισης κι άλλους) με απόδοση σαν αυτή που περιγράφεις αρκετές φορές, πολλές άλλες ήταν πολύ καλύτερη βέβαια για αυτό και συνεχίζω να πηγαίνω τακτικά.

Ένα μεγάλο φάουλ μόνο φίλε, μην ξαναφήσεις υποννούμενο ότι δεν είναι Ελληνίδα, δεν είναι σωστό. Εγώ ξέρω ότι είναι, τουλάχιστον έτσι λέει η ταυτότητά της από όσο ξέρω, κι απορώ το κόλλημα με αυτό το θέμα γενικά.

Συνέχισε να γράφεις κριτικές, γιατί οι αυστηρές κριτικές πιστεύω βοηθάνε περισσότερο τις κοπέλες από τις καλές/διθυραμβικές που γράφουμε εμείς οι τακτικοί πελάτες των εκάστοτε μαγαζιών. (Αυτοκριτική)
O
Orestis_Kou
01 Μαρτίου, 2012
Πολύ κατατοπιστικός ο παίχτης !
01 Μαρτίου, 2012
φιλε μεταξυ μας!εμενα αν δου μου αρεσει καποια δεν τις δινω ουτε δευτερη,ουτε τριτη ευκαιρια μπας και βελτιωθει.Πχ η Νατασα απο το sweat angels δεν με ειχε ικανοποιησει ,παρολο που γενικα ειχε καλά σχολια απο αλλους.Ε δεν προκειτε να ξαναπαω για να δω μηπως βελτιωθηκε,παρολο που ειχε τελειο καυλιάρικο σωμα!Εμενα προσωπικα με δαγκωνε και μου πεφτε συνεχειαΓλώσσα
01 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπα του άρεσε η Δέσποινα... άστον να λέει. Αν διαβάσεις άλλες κριτικές που έχει γράψει, μπροστά της αυτή είναι ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ!

Του άρεσε σαν εμφάνιση πολύ που για εκείνον από ό,τι φαίνεται μετράει, απλώς θα την προτιμούσε "καλύτερη" (όπως και όλες όσες έχει γράψει κριτικές Γλώσσα).

Εμένα πάντως μου άρεσε η κριτική του... παραδόξως... αν και υπερβολικός, σωστά είναι αυτα που γράφει... (γενικά)

ΥΓ: Φυσικά πχ η Δέσποινα, στην καλή της μέρα (και με τα "σωστά" άτομα), είναι πολύ επικοινωνιακή, άλλες φορές δεν είναι και τόσο όμως... καλά κάνει και λέει την εμπειρία του, δεν μπορεί να πει κανείς ότι λέει ψέματα ούτε ότι τα βγάζει από το μυαλό του.
O
Orestis_Kou
01 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μονολογείτε το ξέρετε? ΣπασίκλαςΜεγάλο χαμόγελο
02 Μαρτίου, 2012
Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη γειτονιά έχει κάργα αφρικανούς.Ειδικά τό βράδυ
είναι πολύ επικίνδυνα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8