Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831740
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Δέσποινα είναι ο ορισμός αυτού που ονομάζουμε "καυλετάκι". Λαχταριστό Πιπινακι με πολύ απαλή και τρυφερή επιδερμίδα και ένα λαιμουδάκι για δάγκωμα. Οι φωτογραφίες του σαιτ είναι αξιόπιστες. Ανέβηκα λοιπόν στο δωμάτιο 3 αφού προηγουμένως η υπηρεσία μου πρόσφερε καφέ. Πρόγραμμα απλό. Τα του δωματίου γνωστά και χιλιοειπωμένα. Προσωπικά το θεωρώ το πιο πλήρες δωμάτιο που έχω δει σε στούντιο , δεδομένου ότι εκτός των άλλων διαθέτει και δική του τουαλέτα. Είχα ήδη κάνει ντους όταν μπήκε μέσα το κορίτσι. Είπαμε δυο κουβέντες και ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά. Πολλά φιλιά και χάδια με ιδιαίτερη έμφαση από την πλευρά μου στον υπέροχο λαιμό της. Όμως ούτε τα στήθη της έμειναν παραπονεμένα. Από την πλευρά της είχαμε παρόμοια συμμετοχή που κατέληξε σε απολαυστικό καραμέλωμα της επίμαχης περιοχής. Η ανύψωση του πυραύλου έγινε και τότε μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε το στοματικό. Με έγλειψε με επιμέλεια ,με τέχνη και υπομονή πότε με χρήση χεριού πότε χωρίς χέρια. Ταυτόχρονα δεχόταν αδιαμαρτύρητα τα χάδια μου στο νινακι της. Μ' αυτά και μ' αυτά έγινα τούμπανο. Έτσι ήρθε η ώρα του σεξ. Εκεί αλλάξαμε δυο στάσεις. Πρώτα cow girl και στη συνέχεια ιεραποστολικό. Και οι δυο στάσεις κράτησαν αρκετά λεπτά όμως οι κούραση και οι πολλές καταθέσεις των τελευταίων ημερών δυσκολευαν το τελείωμα μου. Τότε το βγάζω έξω και αποφασίζω να τελειώσω χειροκίνητα. Το κορίτσι δεν έμεινε απάθες αλλά με βοήθησε χαιδευοντάς μου τα @@ και με γλειψιματακια στη βάση και τον κορμό του πέους. Έτσι μετά από λίγα λεπτά φυσιολογικά ήρθε το τέλος. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κοπέλα. Η συμπεριφορά και συμμετοχή της ήταν άψογα. Τιμάει τα λεφτά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
12
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2012
Έχω μιά απορία: Ξέρεις εάν η Δεσποινα έχει δουλέψει και αλλού? Δεν την έχω δει από κοντά στο Φ104 την κοπέλα, αλλά νομίζω την είχα πετύχει πολλούς μήνες πριν προς τα βόρεια.
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Ελένη μου έχει πει ότι δουλεύανε μαζί στην Κατεχάκη.
P
px75
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σίγουρα ήταν στο Κασσανδρας ή 4 ή 6 δεν θυμάμαι ακριβώς.
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το έχω ξαναγράψει. Κατεχάκη 8 δούλευε με ειδίκευση στις ξεπέτες! Λύπη Παρότι βελτιώθηκε το 9 δείχνει ότι δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις τύπε!Σπασίκλας
C
Cr9
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Δεσποινα ξεκινησε στον ομιλο Κασσανδρας.
Συνεχεια στο Θησεως 40, Ιεροφαντων 9, Κηφισου 60, Αριστοτελους 6, Κατεχακη 8 για να "καταληξει" στο Φ104.
Σε αυτα τα ιδρυματα την εχω πετυχει εγω στις τσαρκες μου.
Δεν ξερω πως ηταν πριν, αλλα εγω την εχω τιμησει 2 φορες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αγορι μου εχεις λυσαξει να λες οτι ειμαι ξεπετα.........Θυμός

το οτι δεν περασες εσυ καλα μαζι μου δεν παει να πει οτι ειμαι ξεπετα........Ντροπή
28 Φεβρουαρίου, 2012
Εγω συναγωνιστες μια φορα την πηρα στο θησεως 40 και θυμαμαι τα καλυτερα και σε αποδοση και σε συμπεριφορα
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ Cr9 . Μήπως ήσουν κρυμμένος μέσα στο δωμάτιο και είδες πως πέρασα? Μη κάνεις τέτοια σχόλια γιατί γίνεσαι αντιπαθής σαν το είδωλο σου, τον αυθεντικό Cr9. (Εγώ πάντως προτιμώ τον Μεσσι).
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλώς τον "φίλο" μου μου τον CR9.

Καιρό είχα να σε πετύχω, από τότε που σχολίασες τη δικιά μου κριτική για τη Δέσποινα. Τότε νόμιζα ότι ίσως είχες συμφέρον να γράφεις αυτά που γράφεις, αλλά τώρα πλέον πιστεύω ότι όντως δεν πέρασες καλά με το Δεσποινάκι μας και της το κρατάς τόσο καιρό, για αυτό... άκου καλά τι θα σου προτείνω:

Σου κάνω δώρο ένα απλό πρόγραμμα με το Δεσποινάκι μας να σου αποδείξει ότι "πια" δεν είναι ξεπέτα μπας και ξεκολλήσεις λίγο γιατί μου φαίνεται πως σου έχει γίνει εμμονή.

Αν το κάνω, υπόσχεσαι να σταματήσεις αυτό το "αστείο" γιατί έχει καταντήσει κουραστικό; Θυμός

ΥΓ: με χαρά βλέπω ότι κάτι άλλα "απίθανα" που είχες γράψει τότε τα σταμάτησες, ίσως τελικά αρχίζεις να ξεθυμαίνεις σιγά σιγά. Η κοπέλα δεν είναι ρομπότ να είναι κάθε φορά σούπερ. Εγώ που έχω πάει πολλές φορές μαζί της ξέρω ότι πάντα προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη, αλλά δεν μπορεί να έχει πάντα τέλεια διάθεση ούτε να κάτσει πολλή ώρα στο δωμάτιο όταν έχει πολλούς πελάτες να περιμένουν...
O
Orestis_Kou
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δέσποινα όντως έχει λυσσάξει; εγώ στη δικιά μου κριτική τον θυμάμαι, το ξανάκανε;

Ξέρεις ότι ειμαι πολύ μεγαλόκαρδος και για να ησυχάσουμε όλοι του προτείνω να του κάνω δώρο ένα απλό πρόγραμμα με σένα, να δει ότι δεν είσαι ξεπέτα "πια" και να το βουλώσει...Γλώσσα

Μην ανησυχείς για το τι λέει ο καθένας, τα έχουμε πει αυτά, εσύ αποδεικνύεις ποια είσαι κάθε μέρα στη δουλειά σου. Χαμόγελο

Αυτός κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται, άστον λοιπόν να εκτίθεται και μην ασχολείσαι να απαντάς.

ΥΓ: Φυσικά και δεν είσαι ξεπέτα δεσποινάρα μου. Μεγάλο χαμόγελο (εγώ όση ώρα και να κάτσεις δε χορταίνω πάντως, ίσως να έπαθε και ο CR9 το ίδιο Γλώσσα)
O
Orestis_Kou
29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3