Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834308
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απογευματινή επίσκεψη,την ώρα του αποκριάτικου πάρτυ. Δεν πήγα ντυμένος κάτι κι έτσι δεν συμμετείχα στον ξέφρενο ρυθμό της γιορτής. Είδα και τις τέσσερις κοπέλες της βάρδιας και τελικά επέλεξα τη...νοσοκόμα Κέλυ. Έδωσα τα ακριβές αντίτιμο των 50 ευρώ και μπήκα σε ένα από τα δυο δωμάτια του ισογείου. Έκανα ντουσάκι και περίμενα. Ύστερα από λίγα λεπτά εμφανίζεται και η Κέλυ. Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για πληθωρική ,μελαχρινή γυναίκα ,γύρω στο 1,70 με μεγάλα στήθη κι ένα συμπαθητικό έως γλυκό μουτράκι. Οκ, υπάρχουν και κάποια παραπανίσια κιλά, όμως αυτό δεν χαλάει το όλο "πακέτο". Λόγω της ημέρας λοιπόν φορούσε μια σέξυ στολή νοσοκόμας με το αντίστοιχο λευκό καπελάκι στο κεφάλι της. Ανέκαθεν είχα απωθημένο με τις νοσοκόμες έτσι ο μικρός irkanos δεν άργησε να γίνει ντουρος. Γονατισαμε και οι δυο στο κρεβάτι κι αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά. Αυτό που μου αρέσει στην Κέλυ,γι αυτό και τη βαθμολογώ με 10 με τόνο, είναι η άνεση και η χαλαρότητα της στα προκαταρκτικά. Σχεδόν ξεχνάς ότι είσαι σε οίκο ανοχής και έχει την αίσθηση ότι αγκαλιάζεις την αγαπημένη σου. Πολύ θερμή αγκαλιά με συνεχή φιλιά στο στόμα και όπου αλλού, προκειμένου να φτάσουμε στο πικ της απόλαυσης. Δεν θυμάμαι πόση ώρα κράτησε αυτό. Τη φίλουσα και με φιλούσε με μανία και πάθος. Κάποια στιγμή χαμηλώσε για να ασχοληθεί με την επίμαχη περιοχή. Χωρίς ακόμα να μου φόρεσει προφυλακτικό περιποιηθηκε με περισσια χάρη και ζήλο τα @@ καθώς και τη βάση του κορμού του πέους ρίχνοντας μου ταυτόχρονα λαγνες ματιές. Για μια στιγμή η φασαρία από το πάρτυ έξω στο σαλόνι λίγο έλειψε να μας αποσυντονίσει. Όμως ήταν τόση η ένταση και η καυλα που κατάφερα να μην ξεστρατίσει ο νους μου. Το στοματικό της (με προφυλακτικό) κυμανθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα, πότε αργό πότε γρήγορο πότε βαθύ κι έτσι το κανόνακι οπλισε και ήταν έτοιμο για εκπυρσοκρότηση. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό για να γεύομαι πιο άμεσα τα φιλιά της και τελειώσαμε με πισωκολλητό μέσα σε μια θύελλα συναισθημάτων και ηδονής. Στη συνέχεια λίγη κουβεντούλα περί ανέμων , αποχαιρετιστήριο φιλί και ανανέωση του ραντεβού μας για άλλη φορά. ΥΓ. Ένα μικρό παράπονο από το στούντιο... Αυτή τη φορά ,αντίθετα με άλλες και παρόλο που υπήρχε πάρτυ δεν μου πρόσφεραν τίποτα, ούτε ένα ποτήρι νερό:@ Δεν φταίω εγώ μας έχετε κα(κ)λομάθει...;-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική