Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414883
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα συναγωνιστες. Ο τιτλος τησ κριτικης μου αποτυπωνει επακριβως τι εστι Στεφανια. Επισκεψη πρωι στο εν λογω studio μολις διαπιστωσα οτι εχει βαρδια η Στεφανια (η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη). Την παρακολουθουσα καιρο απο τις κριτικες των συναγωνιστων και τις φωτογραφίες της (Μεγας λάτρης των milf γυναικων-σταση ζωης). Ετσι μόλις μου δωθηκε η ευκαιρία ξεκινησα για Βουρβαχη μερια. Φτανωντας νωρις,το studio αδειο, η τσατσα ευγενικοτατη φωναξε τη Στεφανία για περατζαδα..Μολις την είδα με το see-through μαυρο φορεμα της απο το οποιο ξεχωριζαν ευδιακριτα οι τεραστιες βυζαρες της, εδωσα το πενηνταρι και περασα στο δωματιο το οποιο ηταν καθαρο με ολα τα αξεσουαρ.Μετα απο λίγο μπαινει μεσα η Στεφανία...Αυτο που την κανει να ξεχωριζει ειναι τα υπεροχα ματια της και το για τα δικα μου γουστα το ομορφο milfoκορμι της,(δηλαδη:Mεγαλα στηθη και ρογες, μεγαλος σφιχτος κωλος, λιγη κοιλιτσα και χυμώδες κορμι...). Ευγενικοτατη και ομιλιτικοτατη γδυθηκε και αρχισε τα γλυψιματα παντου..Περασε στη συνεχεια σε μια καταπληκτικη πιπα με γλυψιμο στις μπαλες και εν συνεχεια σε ισπανικο με τις βυζαρες της...Εδινα αγωνα να μην τελειωσω.Αυτο που την τρελανε οπως μου ειπε ηταν οτι μολις ειχα μπανιαριστει και της αρεσε η μυρωδια με συνεπεια να μη σταματαει την πιπα...Στη συνεχεια την τοποθετησα στα 4 με τις βυζαρες της κολημενες στο στρωμα και των πισινο πεταχτο οπου και αρχισε το σφυροκοπι.Τελος τη γυρισα σε ιεραποστολικο οπου και τελειωσα ζουλωντας με δυναμη τα στηθη της ενω αυτη μου ελεγε προστυχα λογακια. Το θεμα ειναι οτι μολις τελειωσαμε αρχισαμε την κουβεντουλα για κανα 5 λεπτο οπου μου ειπε οτι ειναι 42 χρονων απο Ρωσια και γουσταρει τρελα να κανει sex. Σιγουρα θα την ξανατιμησω γιατι πραγματικα ειναι εγγυηση για το 50αρι που δινουμε αυτες τις δυσκολες στιγμες.

Υ.Γ. Σαν milfakias, και οι συναγωνιστες που ασχολουνται με αυτης της κατηγοριας τις κυριες καταλαβαινουν, αυτο που με
ξετρελαινει στα milf ειναι η ορεξη τους για sex, η εμπειρια και η μυρωδια τους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Υπηρεσίες
nikos.82
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική