Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239308
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχοντας διαβάσει τις εγκωμιαστικές κριτικές, επισκέφθηκα τον οικο το απόγευμα του Σαββάτου. Η τσατσά ευγενική, ο χώρος καλός. Πήρα το πρόγραμμα των 60 ευρώ και πέρασα στα ενδότερα, χωρίς να περιμένω πρώτα να την δω, εμπιστευόμενος απόλυτα τις κριτικές, αφού έχει αποδειχτεί ότι συνήθως είναι αξιόπιστες.
Λίγο αργότερα μπήκε μεσα η Αννα, η οποία είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφη, έχει μαυρα μαλλιά, είναι πολύ φιλική, έχει εξαιρετικό σώμα, ωραίο στητό βυζί, καλές ανλογίες και είναι γυρω στα 22. Εκπέμπει απίστευτη θετική ενέργεια και από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νοιώθεις άνετα. Είναι πολύ σέξι και καυλιάρικο θηλυκό και με απογείωσε αμέσως. Στο κρεβάτι ήταν άριστη από όλες τις απόψεις: είχε συμμετοχή, έδειχνε να το απολαμβάνει, έκανε ο.τι της ζήτησα και συμμετείχε σε κάθε στάση που ήθελα, ενώ έπαιρνε και η ίδια πρωτοβουλίες. Εξαιρετική η αίσθηση του δέρματος, του σώματος και του μουνιού της. Δεν έδειξε βιασύνη και όλα έγιναν με τον καλύτερο τρόπο. Η βαθμολογία μου είναι 10 σε όλα (το σύστημα όμως δεν μου επιτρέπει να βάλω 10αρια). Πραγματικά η καλύτερη επιλογή!!!!
Λίγο αργότερα μπήκε μεσα η Αννα, η οποία είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφη, έχει μαυρα μαλλιά, είναι πολύ φιλική, έχει εξαιρετικό σώμα, ωραίο στητό βυζί, καλές ανλογίες και είναι γυρω στα 22. Εκπέμπει απίστευτη θετική ενέργεια και από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νοιώθεις άνετα. Είναι πολύ σέξι και καυλιάρικο θηλυκό και με απογείωσε αμέσως. Στο κρεβάτι ήταν άριστη από όλες τις απόψεις: είχε συμμετοχή, έδειχνε να το απολαμβάνει, έκανε ο.τι της ζήτησα και συμμετείχε σε κάθε στάση που ήθελα, ενώ έπαιρνε και η ίδια πρωτοβουλίες. Εξαιρετική η αίσθηση του δέρματος, του σώματος και του μουνιού της. Δεν έδειξε βιασύνη και όλα έγιναν με τον καλύτερο τρόπο. Η βαθμολογία μου είναι 10 σε όλα (το σύστημα όμως δεν μου επιτρέπει να βάλω 10αρια). Πραγματικά η καλύτερη επιλογή!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
κάνα σπίτι που δεν είναι "οίκος" και γαμήσεις τους ανυποψίαστους ενοίκους!