Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 109836
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πολύ ωραία μέρα σήμερα στη Σαλονίκη, και καυλωμένος γαρ ξεκινάω καταδρομική με στόχο την Έφη.

Έφτασα στο ίδρυμα γύρω στις 15.00.

Μπαίνω στο δωμάτιο και μετά από κανά 20λεπτο σκάει μύτη το μωρό με λευκό babydoll και λευκό στριγκάκι.

Ξεκινήσαμε χαδάκια, με δάγκωνε και τις ρώγες και την μπάκα, εγώ της χάιδευα τον υπέροχο κώλο της, οπότε το τσουτσούνι σιγά σιγά έπαιρνε την ανιούσα.

Αφού καύλωσα αρκετά με φόρεσε καποτίδιο και ξεκίνησε με πιπέτο.

Επόμενη στάση εγώ όρθιος στη γωνιά του κρεβατιού και η Έφη στα τέσσερα με θέα την κωλάρα της. Γαμήσι σε αργό και αισθησιακό τέμπο.

Μετά η Έφη σηκώθηκε όρθια στο κρεβάτι και έπιασε κόντρα τον καθρέπτη. Πετάχτηκα και εγώ σαν αίλουρος, της φίλησα τα κωλομάγουλα και την πήρα στα όρθια (με θέα από τον μεγάλο καθρέπτη). Αφού δεν έσπασε με κρεβάτι με εμένα όρθιο πάλι καλά.

Στη συνέχεια η Έφη στήθηκε πάλι στα τέσσερα χαμηλά στο κρεβάτι και ξανά δέχτηκε σφυροκόπημα (εγώ ήμουν όρθιος με λυγισμένα τα γόνατα καθώς την κάρφωνα).

Μόλις της είπα ότι ψιλοκουράστηκα, με καβάλησε με άνεση και με τέντωσε το κορμί.

Στο καπάκι τη γύρισα σε ιεραποστολικό (εναλλαγές με αυτή στα πλάγια, τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου).

Τελική ευθεία πάλι με την Έφη στα τέσσερα, όπου ο έρμος δεν άντεξα μετά από λίγο και κατέθεσα μέσα της.

Παρόλο που τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως, καθίσαμε λίγο όπως είμαστε, πήραμε μία ανάσα, τρίφτηκε λίγο και μετά βγήκα.

Τα είπαμε για λίγο, χαιρετηθήκαμε, είχαμε και φιλάκι στο μάγουλο (οπότε είμαι κομπλέ).

Το παράβολο για όλα τα παραπάνω 50,00ευρώ και χρόνος περίπου 20λεπτά.

Παρόλο που έχω βρεθεί με την Έφη πολλές φορές η συγκεκριμένη κοπελιά καταφέρνει κάθε φορά και με εκπλήσσει ευχάριστα με ποικιλία και εναλλαγές στάσεων στο σεξ.

Θεωρώ ότι η Έφη αξίζει με το παραπάνω τα φράγκα που παίρνει, και από εμένα είναι πλέον στανταράκι μαζί με άλλα δύο-τρια κορίτσια της μικρής μας πόλης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Έφη
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια