Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414903
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
ΙΡΑ ΤΑΤΑΡΑ, το λες και γεμίζει το στόμα σου. Πάντως για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά πρόκειται για αληθινή και όχι μουσαντένια Ταταρα. Μόλις λοιπόν είδα ότι χθες θα δούλευε επιτέλους απογευματινή βάρδια, αποφάσισα να την επισκεφτώ. Η Ιρα δεν μου είναι άγνωστη,όμως είχα πάνω από δυο χρόνια να την τιμήσω. Για όσους δεν την ξέρουν,πρόκειται για νταρντάνα γυναίκα,γύρω στο 1,70 με τεράστια στήθη,πρόσωπο με αδρά -Ταταρικά- χαρακτηριστικά και μαύρα,μέχρι τους ώμους, μαλλιά.Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν το απλό. Αφού λοιπόν περίμενα κανά τέταρτο, το οποίο διέθεσα για ντους και παρακολούθηση "εκπαιδευτικής τηλεόρασης", ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα το κορίτσι. Αν και αποκλείεται να με θυμήθηκε, μόλις με είδε με πλησίασε με πολύ θερμό τρόπο και άρχισε με λόγια και χάδια να μου ανυψώνει το "ηθικό". Από τα χάδια περάσαμε στα φιλιά στο στόμα και από τα φιλιά στο βύζαγμα του υπέροχου στήθους της. Ούτε κι εγώ θυμάμαι για πόση ώρα τη βυζαινα. Αμφιβάλλω αν το έχω ξανακάνει έτσι με άλλη κοπέλα. Εννοείται ότι και η ίδια όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια βιασύνης ή δυσαρέσκειας, αλλά αντίθετα με προετρεπε να συνεχίσω κι άλλο. Συνέχισα όσο μπορούσα. Μετά αποφάσισε να με περιποιηθεί εκείνη. Αφού με πέρασε πρώτα με τη γλώσσα της από το πρόσωπο μέχρι την κοιλιά στη συνέχεια μου έκανε ένα μικρό ισπανικό και τέλος επικεντρωθηκε στα @@. Ωραία περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και αφού πέρασε το σκουφι ξεκίνησε και το στοματικό. Πολύ καλή και σε αυτό. Το κατέχει το άθλημα πολύ καλά. Συνδυαζε το γλειψιμο με προστυχες καυλωτικές λέξεις. Με αυτά και με αυτά λοιπόν έγινα τούμπανο. Τότε ξαπλώνει ανάσκελα και έρχομαι από πάνω της για ιεραποστολικό. Σε αυτή τη στάση μου άρεσε και εκεί έμεινα μέχρι τέλους, γιατί είχα τη δυνατότητα να τη φιλάω στο στόμα και να της γλειφω το στήθος. Μόλις κατέθεσα με εσφιξε με δύναμη πάνω της μέχρι να "στραγγίξω" εντελώς. Στη συνέχεια ανακαθήσαμε στο κρεβάτι και πιάσαμε την κουβέντα σχεδόν για τα πάντα. Social time άπλετος-βιασύνη ούτε κατά διάνοια. Είναι πολύ ευχάριστος και επικοινωνιακός τύπος. Συμπέρασματικα θα έλεγα ότι πρόκειται για πολύ καλή και θερμή περίπτωση για όσους ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη συμμετοχή και δευτερεύοντος για την εμφάνιση. Τη συμμετοχή της θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω αψεγάδιαστη εκτός ίσως από τις υπερβολές που καμία φορά λέει κατά τη διάρκεια του σεξ και ξέρεις ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όμως κι αυτό με τον τρόπο που γίνεται δεν μπορεί ούτε να σε χαλάσει ούτε να σε ξενέρωσει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Ίρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού