Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239304
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χτες χωρισα με τη δικια μου και ειπα να την εκδικηθω πηδωντας οποια μου επεφτε στο πιατο.
βγηκα με εναν κολλητο, την επεσα σε ενα μικρο - χυλοπιτα.
την επεσα σε ενα μεσαιο - χυλοπιτα.
Την πεφτω και σε ενα πουρό - χυλοπιτα.
Μεγαλη η ηττα σκεφτομαι, αλλα δε γαμιεται υπαρχει κ η σιγουρη οδος. Μια και δυο λοιπον να μαι στην Κασσανδρας. Για πρωτη φορα πηγα χωρις να ελεγξω υπηρεσιες, βαρδιες, κοπελες και τα σχετικα. Παντελως στην τυχη.
Παω στο Κ4Α, μου επιδεικνυεται η Αννα, μελαχροινο μωρακι, πιπινοειδες, μετριου βυζου και αναστηματος. Οχι και τοσο στα δικα μου γουστα αλλα αξιολογο. Δεχομαι αμεσα και σκαω το 50αρι διοτι το αισθημα εκδικησης της μαλακως που χωρισαμε με ειχε πνιξει.
Εισβαλλω στο δωματιο, γδυνομαι, και νοιωθω να μου σηκωνεται. Μονο του.... Τουρμπο λεω...Μπαινει η ΑΝνα, μαλλον καβλωνει με την ιδεα οτι μου ειχε σηκωθει με τη σκεψη και μονο. Ξεκιναμε λοιπον.
Πιπα 8//10. Εγλυφε και μπαλακια.
Καβαλα στο αλογο 9/10, αν και δεν της το ειχα εδωσε ρεστα, κοντεψα να χυσω , την γυριζω στα 4 και ξεκιναω να βαραω ντουφεκιες.
Στα 4, 9/10. Οπως της τον εμπαζα βαθια εβαλε χερια στον τοιχο για αντισταση ωστε να μπει ολο ολο μεσα. Φχαριστηθηκα γαμησι και πραγματικα αισθανθηκα να χυνω με μια ανακουφιση αλλο πραμα. Αντεξα μαξιμουν 10 λεπτα, αλλα ειναι μια απο τις λιγες φορες που ειπα χαλαλι το 50αρι. Ισως εφταιγε η συγκυρια, ισως ημουν σε καλη μερα, ισως οτι πηγα με χαμηλες προσδοκιες, ισως και η αποτυχια στο καμακι προηγουμενως, αλλα ξεχαρμανιασα μια χαρα.
Η βαθμολογια μου θα ληταν μεγαλυτερη αν μου επετρεπε το συστημα...
Ευχαριστω παρα πολυ. Χαιρεται
βγηκα με εναν κολλητο, την επεσα σε ενα μικρο - χυλοπιτα.
την επεσα σε ενα μεσαιο - χυλοπιτα.
Την πεφτω και σε ενα πουρό - χυλοπιτα.
Μεγαλη η ηττα σκεφτομαι, αλλα δε γαμιεται υπαρχει κ η σιγουρη οδος. Μια και δυο λοιπον να μαι στην Κασσανδρας. Για πρωτη φορα πηγα χωρις να ελεγξω υπηρεσιες, βαρδιες, κοπελες και τα σχετικα. Παντελως στην τυχη.
Παω στο Κ4Α, μου επιδεικνυεται η Αννα, μελαχροινο μωρακι, πιπινοειδες, μετριου βυζου και αναστηματος. Οχι και τοσο στα δικα μου γουστα αλλα αξιολογο. Δεχομαι αμεσα και σκαω το 50αρι διοτι το αισθημα εκδικησης της μαλακως που χωρισαμε με ειχε πνιξει.
Εισβαλλω στο δωματιο, γδυνομαι, και νοιωθω να μου σηκωνεται. Μονο του.... Τουρμπο λεω...Μπαινει η ΑΝνα, μαλλον καβλωνει με την ιδεα οτι μου ειχε σηκωθει με τη σκεψη και μονο. Ξεκιναμε λοιπον.
Πιπα 8//10. Εγλυφε και μπαλακια.
Καβαλα στο αλογο 9/10, αν και δεν της το ειχα εδωσε ρεστα, κοντεψα να χυσω , την γυριζω στα 4 και ξεκιναω να βαραω ντουφεκιες.
Στα 4, 9/10. Οπως της τον εμπαζα βαθια εβαλε χερια στον τοιχο για αντισταση ωστε να μπει ολο ολο μεσα. Φχαριστηθηκα γαμησι και πραγματικα αισθανθηκα να χυνω με μια ανακουφιση αλλο πραμα. Αντεξα μαξιμουν 10 λεπτα, αλλα ειναι μια απο τις λιγες φορες που ειπα χαλαλι το 50αρι. Ισως εφταιγε η συγκυρια, ισως ημουν σε καλη μερα, ισως οτι πηγα με χαμηλες προσδοκιες, ισως και η αποτυχια στο καμακι προηγουμενως, αλλα ξεχαρμανιασα μια χαρα.
Η βαθμολογια μου θα ληταν μεγαλυτερη αν μου επετρεπε το συστημα...
Ευχαριστω παρα πολυ. Χαιρεται
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
επρεπε να κρατηθεις λιγο ακομα ....εγω σε στουντιο αν δεν περασει το 20λεπτο δεν φευγω κρατιεμαι...
06/01/12 γράφτηκες στον ιστότοπο
και σε διάστημα 41 ημερών είχες τέσσερις συνευρέσεις.
Μου φαίνεται ότι κάτι είχες οσφρανθεί...
(ας κάνουμε μιαν εξαίρεση ωστόσο για τη γλυκιά Άννα)...