Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το χθεσινό μου ήρθε κάπως, γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είχα συνηθίσει σε επικές καταθέσεις με πλήρη άνεση χρόνου, αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πρώτη φορά την έβλεπα την Πάολα, είναι ένα κοντό μελαχρινό κορίτσι με μακρύ μαλλί, γύρω στα είκοσι, μεσαίου ύψους, μπλε μάτια, λεπτό σώμα αλλά χαλαρό (δεν με χαλάει), αδιάφορο στήθος, πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μικρό τατού στον ώμο, από Ρουμανία. Συνολικά είναι μια ελκυστική κοπέλα που το κλικ το κάνει εύκολα στο σαλόνι.

Πέρασα με 60ε για ακάπωτο και 69 και δυστυχώς την πάτησα γιατί μόλις είχε μπει κάποιος άλλος για τζακούζι: η (πολύ ευγενική) τσατσά την έστειλε πρώτα σε εμένα και προφανώς η κοπελίτσα ήθελε να τελειώνει γρήγορα. Μπήκε σχεδόν ταυτόχρονα με εμένα στο δωμάτιο και ενώ ξεντυνόμασταν, με άρχισε σε ένα σωρό ερωτήσεις στα αγγλικά τα οποία τα μιλάει καλά. Ποιες κοπέλες έχω πάρει από εδώ, πόσο χρονών είμαι, τι ζώδιο είμαι, αν έχω γκόμενα, αν είμαι παντρεμένος, διαζευγμένος κλπ. Σχεδόν σαν ανάκριση ένα πράγμα και κάπως αφελές, εγώ δεν ενοχλήθηκα, άλλοι θα μπορούσαν να τα πάρουν. Με το που κατέβηκε το παντελόνι, όρμησε στον μισοσηκωμένο πούτσο και μου έκανε ένα φανταστικό μανιασμένο τσιμπούκι, θα έλεγα άριστο, έγλυψε και μπάλες χωρίς να της πω. Μετά από ένα δίλεπτο έπεσε στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια για γλυφομούνι, εκεί είχαμε το πρώτο φάουλ γιατί εμφανώς δεν είχε πλυθεί πριν μπει στο δωμάτιο, αλλά το προσπέρασα πάνω στην γκάβλα μου. Μεγάλη κλειτορίδα και πολύ ευαίσθητη με συνεχείς σπασμούς, γύρισε γρήγορα σε 69 όπου ξανάρχισε το αριστοτεχνικό τσιμπούκι, το θέμα είναι ότι δεν το γιόρτασα όπως ήθελα, γιατί άρπαξε την καπότα και με καβάλησε χωρίς να προλάβω να πω τίποτα. Γυρίσαμε στα τέσσερα, όπου είχε πολύ ωραία αίσθηση και τελείωσα εκεί. Συνολικός χρόνος δέκα λεπτά και ούτε.

Συνολικά, δεν είχαμε ούτε χαδάκια, ούτε γλωσσόφιλα, όλα γρήγορα και έντονα (πολύ καλά όμως). Αν ήμουν στον Βαρδάρη και πλήρωνα 40ε, θα ήμουν μάλλον ευχαριστημένος, εδώ όμως ήθελα κάτι περισσότερα, ιδίως από χρόνο. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε το τζακούζι στην μέση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Για μια απλή κατάθεση πάντως η κοπέλα είναι μια χαρά, είναι γκαβλιάρα και δεν έχω πρόβλημα να ξαναπεράσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια