Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 148 10
Sex Studio
223937
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ειχα καβλες
πηδησα μαντρες
εκανα κουνια μπελα
και βρηκα Ιζαμπελα
ειχε βυζι αστερι
στον κωλο εβαλα χερι
hallo σαν της ειπα
μου πηρε μια πιπα.
.....Στα καθ ημας τωρα,
Ιζαμπελα εστι ωραιο επιθετικο μωρο ξανθο τουμπανοφορο σκυλεξ με τατουαζακι πισω απο τη μεση και εντυπωσιακο σαλονισμα.
Μπαινει στο δωματιο, αλλαζουν τα δεδομενα ελαφρως
ειναι κοντουλι, και ολιγον διεκπεραιωτικο.
Βυζο δε με αφηνε να ζουληξω και με χαλασε. Κωλο χουφτωσα με την ησυχια μου, σφιχτος ωραιος πολλα υποσχομενος...
πιπα γρηγορη και εκνευριστικα μηχανικη, λιπαντικο στο μουνακι και καβαλησε το πεος μου
Μαλλον βιαζοταν διοτι κουνιοταν σα να ετρεχε με τον Κεντερη
Της ειπα λιγο πιο ηρεμα ρε μωρο, και μου ειπε οτι τελειωσε η βαρδια της και πρεπει να φυγει. Μουρθε να της χωσω καμια, αλλα μετανοιωσα οταν διαπιστωσα οτι την σκεψη αυτη την εκανα οταν ηδη της ειχα χωσει εναν...
Γενικως εμεινα ευχαριστημενος απο την εμφανιση αλλα δυσαρεστημενος απο την πραξη. Πολλα υποσχομενη δεσποινις αλλα επι του πρακτεου κουκου....
το μαγαζακι πεντακαθαρο και απεξω εχει παρκινγκ και για νταλικες... Προσφερεται για παντρεμμενους - δεσμευμενους - χεστηδες διοτι ειναι κατασκοταδο και μονο καναν μπουρδελιαρη μπορει να συναντησεις εκει γυρω, κανεναν αλλο.
Ευχαριστω πολυ, χαιρεται
πηδησα μαντρες
εκανα κουνια μπελα
και βρηκα Ιζαμπελα
ειχε βυζι αστερι
στον κωλο εβαλα χερι
hallo σαν της ειπα
μου πηρε μια πιπα.
.....Στα καθ ημας τωρα,
Ιζαμπελα εστι ωραιο επιθετικο μωρο ξανθο τουμπανοφορο σκυλεξ με τατουαζακι πισω απο τη μεση και εντυπωσιακο σαλονισμα.
Μπαινει στο δωματιο, αλλαζουν τα δεδομενα ελαφρως
ειναι κοντουλι, και ολιγον διεκπεραιωτικο.
Βυζο δε με αφηνε να ζουληξω και με χαλασε. Κωλο χουφτωσα με την ησυχια μου, σφιχτος ωραιος πολλα υποσχομενος...
πιπα γρηγορη και εκνευριστικα μηχανικη, λιπαντικο στο μουνακι και καβαλησε το πεος μου
Μαλλον βιαζοταν διοτι κουνιοταν σα να ετρεχε με τον Κεντερη
Της ειπα λιγο πιο ηρεμα ρε μωρο, και μου ειπε οτι τελειωσε η βαρδια της και πρεπει να φυγει. Μουρθε να της χωσω καμια, αλλα μετανοιωσα οταν διαπιστωσα οτι την σκεψη αυτη την εκανα οταν ηδη της ειχα χωσει εναν...
Γενικως εμεινα ευχαριστημενος απο την εμφανιση αλλα δυσαρεστημενος απο την πραξη. Πολλα υποσχομενη δεσποινις αλλα επι του πρακτεου κουκου....
το μαγαζακι πεντακαθαρο και απεξω εχει παρκινγκ και για νταλικες... Προσφερεται για παντρεμμενους - δεσμευμενους - χεστηδες διοτι ειναι κατασκοταδο και μονο καναν μπουρδελιαρη μπορει να συναντησεις εκει γυρω, κανεναν αλλο.
Ευχαριστω πολυ, χαιρεται
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Την είδα πέρυσι σε γραφείο ΔΕΚΟ και από την συνολική της συμπεριφορά κατάλαβα πολλά. Κρίμα γιατί έχει τα υπόλοιπα + για να ενταχθεί στην TOP 20άδα των studiogirls. Προφανώς ακόμη κόβει εισιτήρια και δεν ασχολείται με τους δυσαρεστημένους.