Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177677
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κάποια πράγματα στη ζωή μας ξεφευγουν και μένουμε μένα τεράστιο ερωτηματικο.
Για παράδειγμα, ένας τύπος γυναίκας που μπορεί να μην μας έκανε κλικ πριν χρόνια και το προσπεράσαμε. Μια κάπως χοντρούλα συμμαθήτρια ή γειτώνησα ή συνάδελφο, που ενώ είχαμε μια ευχερία (μπορεί και 2 και 3) να την γαμήσουμε, ΔΕΝ το πράξαμε γιατί ίσος εκεινη την περίοδο ήμαστε σε "σχέση¨με μια νουνάρα ή δεν ήταν τοσο του γούστου μας ή ειμασταν πολύ χορτασμένοι.
Τεσπά, Παρασκεύη κατά της 10 το πρωί, με κρύο ξεκίνησα ένα μικρό οδοιπορικό. Όπου δεν βρίκα κάτι του γούστου μου και είπα να περάσω από Λ.Καραγιάννη να δω τι παίζει. Βέβαια η κριτικη του ινδιάνου φίλου Τσεγιέν είχε διαβαστει μετά προσοχής και φυσικό ήταν να αποτελέση μεγα ερέθησμα συνέβρεσης με την Ντιάνα..

Μπουκάρω λοιπόν στο γνωστό ίδρυμα (η Σόνια εδώ, είχε μεγαλουργήσει αλλά την έκανε για ενθική, κριμα) και η ευγενεστάτη τσατσα στην υποδοχή μου εξηγεί τον τιμοκατάλογο που ξεκινά από 30ευρώ.

Μου παρουσιάζει την Ντιάνα, όπου με ένα τεράστιο ΧΑΜΟΓΕΛΟ με προτρέπει να γνωριστούμε καλύτερα.
Λοιπόν, η Ντιάνα ειναι μια κλασσική ρωσσίδα μπαμπάτσικη 30ντάρα.
Η χοντρούλα-αποθημένο που δεν γάμησα κάποτες και έμεινα μενα ερωτημα αν έκανε καλό κρεβάτι.Χμμμ;
Τι με κέδρισε;;;;;; όμως
1. Οι μεγάλες φυσικες βυζάρες Κουλτης και κυρίος
2. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΌ ΤΗΣ!!!!!!!Μεγάλο χαμόγελο

Δίδω τα 30 (πρωτη φορά πάντα στα χαμηλα η πτήση, για να μην τραυματιστουμε και κλαίμε) και πάω στο καθαρό και ζεστο δωμάτιο.
Ερχεται η Ντιάνα με νάζι και με ενα τεράστιο χαμογελο (σκέφτηκα ότι πίνει μπάφουςΧμμμ;)

Μετα τις γνωριμίες και τις φιλοφρονήσεις, η μανδαμ ξεκίνησε με πολύ καλα προκατακτικά με κέφι και νάζι.
Χούφτονα και εγώ όπου έβρισκα χωρίς κανένα όχι από τη μερία της.
Μου πέρασε με φιλάκια όλο το σώμα. πάνω κάτω, κάτω πάνω. Πολλά χαδάκια και κλπ.
Χαιδευοντας τον λούτσο μου όμορφα, τις φάνηκε πολύ κρύος.
Την προέτρεψα να τον ζεστάνει στο στόμα της και φοροντας μου την καπότα ξεκίνησε ένα βαθύ τσιμπούκι.
Γελασε και μούπε οτι ειναι κρύος σαν παγωτο, αλλα θα τον λιώσει στο στόμα της.
Η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο από τεχνικής αλλά τον έβαζε βαθυά στο στόμα της χωρίς όμως να τιμήσει τους όρχις μου.
Εγώ συνέχισα να χουφτόνω ότι έβρισκα και νουνί και κωλο, βεβαια τα μεγάλα φυσικά βυζιά της ήταν ότι το καλύτερο. Της έβαλα να μου κάνει λίγο ισπανικό αλλά αμέσως την έβαλα από πάνω μου χωνοντας τον ζεστο λούτσο μου στο νουνί της.

Πολύ καλή αισθηση, μαλλον δεν ειχε βάλει κρέμα.
Την γυρισα πλάτη στον καθρέπτι για να πέρνω μάτι και χουφτονοντας τα κωλομέρια της, απόλάμβανα την θέα της ξεσκισμένης κωλάρα της.

Η συμμετωχή της ήταν πολή ζεστή και πάντα με χαμόγελο.
Δεν άντεξα όμως πολύ και την πυροβολησα.
Με κρατησε μέσα της και μετα με καθαρησε και με χαιρετησε χωρίς ίχνος βιασήνης και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΛΕΛΟ!!!!!!!!!

Θα την ξαναδω σιγουρα και ίσιος με πιο ακριβό προγραμμα

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ (που τραγουδούσε παλια ενας κοντομαλάκας)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
alsomas
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια