Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143547
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο βυζούβιος έσκασε στα μούτρα μου κυρίες κ κύριοι!!

Η Κίρα γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν 20κάτι χρόνια κ στην πάροδο του χρόνου τα βυζιά της μεγάλωσαν πολύ! Είναι 5+ σίγουρα. Κρεμάνε αλλά όμορφα για το βάρος τους κ είναι μέτρια σε σκληρότητα χωρίς να ξενερώνουν. Αγελαδινά και γαμάτα με λίγα λόγια. Είναι κοντή μελαχροινή με κοντό μαλλί δεν ξέρει σχεδόν ούτε λέξη από ελληνικά κ ούτε αγγλικά, χαμογελαστή και ευδιάθετη στο πρόσωπο δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη. Το σώμα της είναι σφιχτό από τη μέση και κάτω ειδικά το κωλαράκι της είναι μούρλια ειδικά όταν είναι στημένο κ το μουνάκι της είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά και λαχταριστό!
Μπαίνω λοιπόν με το πρόγραμμα του ισπανικού των 40Ε στο οποίο περιλαμβάνεται ελεύθερο ισπανικό χωρίς καπότες κ μαλακίες αλλά όχι χύσιμο στις βυζάρες το οποίο χρεώνεται έξτρα 10Ε.
Μετά από πολύ λίγο έρχεται η καυλίτσα με τα ρέστα μου στο στο χέρι κ αρχίζει τα χαριτωμένα γελάκια. Της προτείνω λοιπόν της ίδιας να χύσω στο τέλος στα βυζιά της αφού απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις με την τσατσά και μου λέει ΟΚ, 20Ε..! Ουκρανή δηλαδή με ρουμάνικο ταπεραμέντο!! χαχα! Μετά μου το πρότεινε για 10Ε αλλά της είπα όχι. Ξεκινάει λίγο ισπανικό λοιπόν αφού πρώτα μου έκανε κάτι πολύ καυλιάρικα προκαταρκτικά όπου έριχνε τα βυζόμπαλα στο μπούτσον μου και μου δάγκωνε καυλιάρικα το μέσα μέρος του ποδιού μου! Μέτα το έβαλε ανάμεσα στις βυζάρες της κ ξεκίνησε ο ύμνος της ισπανίας.. αφού πέρασε λίγη ώρα πήγε να βγάλει την καπότα για να την περάσει. Σκέφτηκα όμως να ευχαριστηθώ τις βυζάρες αυτές λίγη ώρα ακόμα οπότε και την σταμάτησα και συνέχισα να παίζω. Αυτή τη φορά εξάντλησα το χρόνο μου σε ελεϊνό επίπεδο παίζει να ήμουνα μέσα κανένα 20-25 λεπτά.. Μέτα βάζει την καπότα κ ήθελε να της το βάλω με τη μία, λέω blowjob. Μου κάνει όχι 40Ε είναι ισπανικό και σεξ μόνο. Εκεί της έξηγησα ότι 30Ε είναι πίπα και σεξ και 40Ε είναι ισπανικό πίπα και σεξ. Το κοριτσάκι δεν έχει ίδεα μου φάνηκε ή είναι πολύ κουτοπόνηρο αλλά σίγουρα συμπεραίνω ότι είναι το πρώτο. Τελικά μου κάνει μια πολύ ωραία απαλή πιπούλα και μου έγλυψε και τα αρχίδια κατόπιν παρότρυνσης!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Μετά από αυτό την στήνω στα 4 και πάω να μπώ. Παίδια εκεί έφαγα πόρτα! Το μουνί της ήταν εντελώς στενό πήγαινα να το βάλω κ πονούσα... δεν γινότανε, μετά από σάλιο κ δάχτυλο πάλι δεν γίνοταν όποτε της λεω cream? Ναι λέει 1 σέκοντ και πετάγεται γυμνή μέσα να φέρει κρέμα 2ο σήμαδί amateur δεν είχε κρέμα μαζί της. Έβαλα κρεμούλα και μπήκα τρομέρη αίσθηση, την παίδευψα από πίσω από μπροστά πλαί από πάνω πάρα πολύ ώραια αυτή δεν έδειχνε να δυσανασχετεί μόνο μία φορα μου είπε κάτι που ξεκινούσε με χυν- χυσ- δεν κατάλαβα καλά και λόγικα εννούσε να χύσω. Παρ'όλα αυτά όμως ήταν σαν να μην το είπε η συμπεριφορά της δεν άλλαξε καθόλου κ ήταν πολύ υπομονετική. Σε όλο αυτό το διάστημα η τσατσά χτύπησε την πόρτα μόνο μια φορά και πολύ διακριτικά και σκέφτηκε ότι η Κίρα ίσως κ να μην το άκουσε. Η τσατσά με ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα πολύ καλή. Όταν έχυσα επίσης έβγαλε ένα καυλο GFE σκηνικό όπου με έγλυφε από εδώ κ από εκεί πολύ καυλιάρικα.

Συμπέρασμα... ορμάτε μακεδονομάχοι. Πολύ ποιοτικό addition στο ρόστερ της πόλης! Το VFM 9 είναι επείδη κάθησα πάρα πολύ ώρα μέσα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Κίρα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2012
Εξαιρετικά ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς την εξέλιξη ενός ταπεινού μπουρδελιάρη, σε διεθνούς φήμης κα κύρους, ΗΦΑΙΣΤΙΟΛΟΓΟ… BRAVO!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1