Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σάββατο μεσημέρι κατά τις 2:30. Επίσκεψη στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα με σκοπό να γνωρίσω την Νατάσσα για την οποία είχα διαβάσει πολλά και καλά, και την είχα βάλει στο wish list εδώ και καιρό…
Μπήκα στο μαγαζί και ήταν έρημο… Η τσατσά εμφανίστηκε άμεσα, και σε λίγα δευτερόλεπτα σαλονάρισε και η Νατάσσα με ύφος μπλαζέ και ίσως βαριεστημένο.Εμμμμ
Η τσατσά μου ανέφερε τα προγράμματα που πραγματικά είναι διαμορφωμένα για να σε θολώσουν… Την υποχρέωσα να επαναλάβει και περπατούσαμε στο βάθος του διαδρόμου καθώς αυτή μου ανέβαζε τον ευρώ πήχη (80-100-120-140) με προγράμματα που περιελάμβαναν μασάζ, τζακούζι, ντους με την κοπέλα. Δηλ. το ντους που υποχρεούται να κάνει πριν και μετά την συνεύρεση με πελάτη, το πληρώνεις εσύ….Money Mouth
Επέλεξα το 69 με καπότα για € 60 γιατί είχα διαβάσει ότι η Νατάσσα είναι από τις καθαρότερες, και το θεώρησα ευκαιρία να γευτώ λίγο μυδάκι έστω και χωρίς τσίπουρο…Χαμόγελο
Παρατήρηση πρώτη: Μόλις ανέφερα το 60, η τσατσά έκανε μεταβολή Λύπη και μου έδωσε το πρώτο δωμάτιο το οποίο είναι το μικρότερο αν και ομολογουμένως καλοφτιαγμένο και πεντακάθαρο…
Σε τρία λεπτά εμφανίζεται το μωρό… Της χαμογελάω, και πάω να την υποδεχτώ με μια μεγάλη αγκαλιά… Αυτή με αντιμετωπίζει μάλλον ψυχρά και συγκαταβατικά με υφάκι ντίβας…Χμμμ;
Έχεις πιεί; με ρωτάει…
Ούτε μία γουλιά εδώ και 10 μέρες απαντάω. Γιατί ρωτάς;
Τίποτα.. μου απαντάει… δεν πειράζει… Χμμμ;
Τι να πειράξει μωρή, σκέφτομαι. Τι σου μύρισε ποτό; Η οδοντόπαστα που έπλυνα τα δόντια μου πριν έρθω ή μήπως η μέντα που μασουλάω;Θυμός
Το αντιπαρήλθα όμως γιατί τα 60 έτσουζαν και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να βουτήξω στο μέλι…
Πόσο χρονών είσαι; Με ρωτά.
Τόσο που θα μπορούσα να ήμουν πατέρας σου, αν είχα πετύχει την μάνα σου στα είκοσι… Θυμός σκέφτηκα, και της είπα την πραγματική ηλικία μου….
Χμ !!! Απάντησε.
Όχι ότι κωλώνω σε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά διάολε, δεν νομίζω ότι έχουν θέση σε επαγγελματική συνεύρεση των 15 βαριά 20 λεπτών…Χμμμ;
Η αλήθεια είναι ότι μετά το αρχικό σπάσιμο, μάλλον κατάλαβε την μαλακία της, και για τα επόμενα 5-6 λεπτά χαϊδευόμασταν στο κρεβάτι με κύριο πιάτο τα σιλικονάτα μεν, εξαιρετικής δε αφής και μεγέθους βυζιά της τα οποία φαίνεται να έχει περί πολλού και δεν την αδικώ γι αυτό.

Με απίστευτη ευκολία μου άνοιξε τα πόδια της διάπλατα και μου πρόσφερε το θαυμάσιο σε όψη και αφή μουνάκι της, το οποίο ομολογουμένως μοσχοβολούσε…
Μετά από αρκετή ώρα με τα μούτρα μου χωμένα στο μέλι, ο γυρίσαμε σε 69 όπου η πίπα της ήταν πολύ καλή και με διάρκεια….Γλώσσα
Είχε ήδη περάσει σχεδόν 20 λεπτά και ήξερα ότι η τσατσά δεν θα αργούσε να κάνει αυτό που κάνουν οι τσατσάδες…Θυμός
Ικανοποιημένος και χορτασμένος από την μέχρι τώρα φάση, την έστρωσα ανάσκελα, χούφτωσα τα μικροσκοπικά της κωλομέρια που συγκρίνονται μόνο με της Εβελίνας Σπασίκλαςκαι την πήδηξα με δύναμη. Μέσα σε αληθοφανείς κραυγές από μέρους της, το τέλος δεν άργησε να έρθει…
Μείναμε για λίγο στο κρεβάτι για να ξελαχανιάσουμε.
Φεύγοντας, μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο, μου έκλεισε το μάτι και μου είπε:
Ευχαριστώ … παππού…..Χμμμ; Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ο τρόπος της να απολογηθεί για πριν.Χαμόγελο

Συμπέρασμα: Σίγουρα θετικές οι εντυπώσεις στο κρεβάτι παρά τα σπασίματα που είχαμε στο ξεκίνημα. Δεν ξέρω αν το ύφος και η ψυχρότητα που κουβαλάει αφορούσε
εμένα, (δικαιωμά της να μη γουστάρει τη φάτσα μου)Κουλ
ή αυτήν, (τέτοιος είναι ο χαρακτήρας της)
ή την ράτσα της ( οι Ρώσοι έχουν γενικά ένα κόμπλεξ ανωτερότητας)
Όμως,, μου αφιέρωσε χρόνο με το παραπάνω, και με περιποιήθηκε με τέχνη και επαγγελματισμό…
Η Νατάσσα είναι πεντακάθαρη, έχει όμορφη φάτσα, κορμί μοντελίσιο, βυζιά υπέροχα, ευελιξία απαράμιλλη, και πολύ διάθεση όταν προσφέρει τις υπηρεσίες της… Δεν πιστεύω ότι αφήνει πελάτη να φύγει κλαίγοντας τα λεφτά του.
Όσο για μένα…. Θα το σκεφτώ… Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Υπηρεσίες
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 15 Φεβρουαρίου, 2012) 15 Φεβρουαρίου, 2012
Πραγματικα δυσκολο να ησουν πατερας της, μια που η πραγματικη της ηλικια ειναι πολυ μεγαλύτερη,
απ αυτην που δείχνει...εχει Καυκασιανο αιμα, και μικροδειχνει!
Μου κανει εντύπωση γιατι σε ρωτησε. Θα ειχε πλακα αν την ρωτουσες κι εσυ!
15 Φεβρουαρίου, 2012
Μου θύμισες τον Χάρη Θεοφράστου, ως «αναποφάσιστο αγοραστή», στο ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ...
''Θαααα.....το σκεφτώ!''
1 στα 3
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2