Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετω το κοσμο..Πριν λιγο γυρισα απο KamaSutra Studio οπου και ορμωμενος απο τη κριτικη του συναγωνιστη milene, θελησα να προλαβω τη Νταρια πριν αλλαξει βαρδια. Δικαιωθηκα 100% για αυτη μου την επιλογη. Εχω, μικρη σχετικα, εμπειρια απο οικους, στουντιο και 1 μια φορα εσκορτ απο ζουζανα, με τη Νταρια περασα τη καλυτερη φαση εβερ. Μεχρι εκει που δε παιρνει ειναι φιλικη, καυλιαρα, συμμετεχει, αν κι οχι πολυ ψηλη εχει κορμαρα..θα σταματησω εδω γιατι θα κατηγορηθω για διαφημιση...Ωραια στη πιπα αν και με σκουφακι, εγλειψα ανετα παντου, κι ειχαμε και πριν και μετα κουβεντουλα, απο μονη της εκανε αγκαλιες, χαδια, γενικως το κατι αλλο. Επειδη περναγε η ωρα εκανα μονο 2 στασεις αλλα αυτες που ηθελα εγω, ουτε να σε πισεσει για καποια που θελει αυτη ουτε τιποτα. Τη "πηρα" κιολας κανα μισαωρο πριν ληξει η βαρδια κι ειπα "ωχ τωρα θα ναι κουρασμενη, θα θελει να τελειωσει γρηγορα κλπ". Ε, απλα καμια σχεση...

Εν κατακλειδι, τελεια εμπειρια, φροντισα για αρχη (δε την ειχα δει ουτε σε φωτο - παρεπιμπτωντος ειναι ολοιδια και με τα γυαλακια ειναι καυλα), να παρω μονο των 50, την αλλη φορα θ παρω το μισαωρο..).

Παρκινγκ...αφηστε να πανε, οκ το ξερουμε για εκει που ειναι, χωρος καθαρος, δε προσεξα κατι ασχημο, κρεβατο ωραιο, στρωμενο, μια χαρα.

Μια ενσταση εχω μονο για τη τσατσα, θα προτιμουσα να με ενημερωνε απο την αρχη (σα να μην ειχα ξαναπαειποτε σε στουντιο), ποια ειναι τα προγραμματα και τι περιλαμβανουν. Μη νομιζετε πως παντου ειναι οπως τα γραφουν στα σαιτ, πριν 3 μηνες ειχα παει σεαλλο στουντιο κι ηταν, ας πουμε, 40% διαφορετικα τι εκαναν κλπ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού