Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582556
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εντελώς συμπτωματικά μόλις η Πατρίτσια μπήκε στο δωμάτιο, από το ραδιόφωνο ακουγόταν το Λόκα - Λόκα - Λόκα και όπως αποδείχτηκε είχε σημειολογική σημασία. (Λόκα στα ισπανικά σημαίνει τρελή). Άρχισε λοιπόν να λικνιζεται στο ρυθμό του τραγουδιού και σιγά σιγά κατέληξε στην αγκαλιά μου. Τότε ξεκινήσαμε τα γνωστά παθιασμένα γλωσσοφιλα, τα οποία κράτησαν πολύ ώρα. Ταυτόχρονα τη χάιδευα από κάτω και διαπίστωσα ότι είχε αρχίσει ήδη να γίνεται υγρή. Ξάπλωσα ανάσκελα και πήραμε τη στάση 69. Παθιασμένο γλειψιμο κι από τις δυο πλευρές. Άψογη περιποίηση @@ και πέρασμα του κορμού με τη γλώσσα της χωρίς προφυλακτικό. Στη συνέχεια μου βάζει το σκούφο και η απόλαυση συνεχίζεται ακόμα πιο έντονη από πριν. Τη σταματαω έγκαιρα για να προλάβω κάποιο πρόωρο ατύχημα και τη γυρνάω για ιεραποστολικό. Δεν άντεξα και πολύ, κατέθεσα σχετικά γρήγορα. Όμως εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν ότι ταυτόχρονα με μένα "τέλειωσε" και η Πατρίτσια. Άρχισε να έχει σπασμούς και να γυρνάει το κορμί της δεξιά αριστερά. Για κανά διλεπτο δεν αντέχε ούτε το παραμικρό άγγιγμα μου. Τόσο πολύ ανάτριχιαζε. (Αυτή η εμπειρία είναι από τις εξαιρετικά σπάνιες που μου έχουν συμβεί σε οίκους ανοχής). Κατόπιν αφού συνήλθε από τον οργασμό της συνέχισαμε και πάλι τα φιλιά και τα χαμούρεματα μέχρι που δυστυχώς ήρθε η στιγμή να φύγει. Αν είχα κι άλλα χρήματα ίσως να της έλεγα και για δεύτερο γύρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2012
Σταθερή αξία η Πατρίτσια.Σήμερα την τίμησα και γω για τρίτη φορά(και ελπίζω όχι τελευταία).LOCA-LOCA!!!
12 Φεβρουαρίου, 2012
Με κατι τέτοια μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.
12 Φεβρουαρίου, 2012
να ρωτησω κατι το προγραμμα των 50 πηρες κ σου εκανε ισπανικο κ 69??γιατι μερικες το κανουν κ αυτο
12 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Των 50 πήρα αλλά δεν ξέρω αν το προσφέρει σε όλους αυτό με αυτά τα λεφτά.
13 Φεβρουαρίου, 2012
μερικες το κανουν κ μπραβο τους γιατι στις εποχες που ζουμε το 50ρικο ειναι πολυ,αα κ το λοκα λοκα το βαζει σε ολους
14 Φεβρουαρίου, 2012
H Πατρίτσια πάντα τιμάει τα λεφτά που παίρνει!
lsh
lsh
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6