Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203789
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Νέκρα στη Βριλλησού, 4 το απόγευμα και το 60 πανω κλειστο, το κάτω ανευ κυρίας, το 46 κλειστο, το 42 κλειστό, το 24 κλειστο, το 57 κλειστο εδω και καιρό. Την αναλυση των αιτίων την αφήνω σε εσας, παντως δεν φταίει ο καιρός. Στο 36 η αντιπαθης και ειρωνική υπηρεσία. Μολις που σε κοιτάει και σου μιλάει χάνεις κάθε διάθεση.
Αντίθετα στο 36Α μου άνοιξε μία Ελληνίς χαμογελαστή, ευδιάθετη και προσεγμένη κυρία που μου παρουσάισε μια ντροπαλή νεαρά την Στέφη απο την Καλαμάτα.
Επειδή μου άρεσε το συνεσταλμένο ύφος της, πέρασα καταβάλλοντας το σύνηθες παράβολο για ελεύθερη πίπα.
Υποδέχτηκα την νεαρά ορθιος και την αγκαλιασα. Φιλάει μόνο με τα χείλη κλειστά. Πρόσωπο καλό, σώμα καλύτερο, στήθος μεγέθους ποτηριού σαμπάνιας. Έχει ενα ωραίθο τατουάζ στον γλουτό και χαριτωμένες ελίτσες.
Η πίπα της μετα φτυσιμάτων με χέρια, φτυσίματα, παίξιμο του πέους και γλύψιμο όρχεων. Γλύφει ωραία το πετσάκι της βάλανου αλλά παίζει με το χέρι της το πέος περισσότερο από οσο πρέπει. Της ζήτησα πίπα χωρίς χέρι και υπάκουσε. "οσο με πίπωνε της χάιδευα την κλειτορίδα. Μετά ανεβηκε πάνω μου αντικριστά και όλο μου έλεγε "γάμα με καβλίαρη μου" με ένα αθώο ύφος που με έφτιαχνε.
Την πήρα και πανω μου με πλάτη, ιεραποστολικά και ολοκλήρωσα πισοκολλητά.
Ακοολόυθησε χαλαρωτική κουβέντα. Η Υπηρεσία ευγενέστατη με ευχαρίστησε και με ξεπροβόδισε.
Αξίζει η μικρή και αν βελτιώσει κάποια στοιχεία θα γίνει αστέρι
Αντίθετα στο 36Α μου άνοιξε μία Ελληνίς χαμογελαστή, ευδιάθετη και προσεγμένη κυρία που μου παρουσάισε μια ντροπαλή νεαρά την Στέφη απο την Καλαμάτα.
Επειδή μου άρεσε το συνεσταλμένο ύφος της, πέρασα καταβάλλοντας το σύνηθες παράβολο για ελεύθερη πίπα.
Υποδέχτηκα την νεαρά ορθιος και την αγκαλιασα. Φιλάει μόνο με τα χείλη κλειστά. Πρόσωπο καλό, σώμα καλύτερο, στήθος μεγέθους ποτηριού σαμπάνιας. Έχει ενα ωραίθο τατουάζ στον γλουτό και χαριτωμένες ελίτσες.
Η πίπα της μετα φτυσιμάτων με χέρια, φτυσίματα, παίξιμο του πέους και γλύψιμο όρχεων. Γλύφει ωραία το πετσάκι της βάλανου αλλά παίζει με το χέρι της το πέος περισσότερο από οσο πρέπει. Της ζήτησα πίπα χωρίς χέρι και υπάκουσε. "οσο με πίπωνε της χάιδευα την κλειτορίδα. Μετά ανεβηκε πάνω μου αντικριστά και όλο μου έλεγε "γάμα με καβλίαρη μου" με ένα αθώο ύφος που με έφτιαχνε.
Την πήρα και πανω μου με πλάτη, ιεραποστολικά και ολοκλήρωσα πισοκολλητά.
Ακοολόυθησε χαλαρωτική κουβέντα. Η Υπηρεσία ευγενέστατη με ευχαρίστησε και με ξεπροβόδισε.
Αξίζει η μικρή και αν βελτιώσει κάποια στοιχεία θα γίνει αστέρι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Στέφη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού