Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834407
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το πάρτυ γενεθλίων της Αμάντα με ωθησε να την επισκεφτώ για να την τιμήσω δεόντως, μια που ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω από καιρό. Μπαίνοντας στο στούντιο αντίκρυσα 3-4 συναγωνιστές να πίνουν ποτάκια που σερβίριζε η Αναστασία. Παρήγγειλα κι εγώ μια βότκα πορτοκάλι. Μετά από κανά δεκάλεπτο κατεβαίνει και η Αμάντα από τα πάνω δωμάτια. Τη χαιρεταω ,δίνω το πενηνταρι στην Αναστασία και εισερχομαι στο δωμάτιο. Εκεί κάνω ντουζάκι και περιμένω. Σε δυο λεπτά εμφανίζεται και η εορταζουσα. Της εύχομαι για μια ακόμη φορά και ξεκινάμε. Εκεί ένιωσα την πρώτη απογοήτευση. Αντί να αρχίσουμε με προκαταρκτικά, χάδια και φιλιά τη βλέπω να βάζει αμέσως προφυλακτικό στο μαλακό έως ζελέ πέος και να ξεκινάει το στοματικό. Δεν μπορώ να πω , έδειξε υπομονή και συγκέντρωση στο έργο της για αρκετή ώρα ,γεγονός που έφερε μια σχετική στύση. Πάντως ούτε το στοματικό της ήταν κορυφαίο. Δεν είχε εναλλαγές ούτε και περιποίηση @@. Ήταν έντονο μεν αλλά μονοτονο. Το αποτέλεσμα ήταν να μη σκληρήνει εντελώς το εργαλείο. Τότε της λέω να την περιποιηθώ κι εγώ λίγο. Αρχίζω να τη φιλάω στα στήθη και το λαιμό,ενώ δεν έλειψαν και κάποια φιλάκια στο στόμα (χωρίς γλώσσα). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανορθωθεί επιτέλους το πέος και να γίνει έτοιμο για διεισδυση. Πρώτη στάση ιεραποστολική. Σφυροκόπημα για αρκετή ώρα. Δεύτερη στάση cow girl με ένταση και τρυφερότητα ταυτόχρονα. Όμως, λόγω της έλλειψης χημείας μεταξύ μας αλλά και των συνεχών μου καταθέσεων τις τελευταίες μέρες , αργούσε να έρθει το τέλος. Τότε η Αμάντα μου πρότεινε να "τα δώσω" στα στήθη της. Αυτό με έφτιαξε κι άλλο κι έτσι μετά από αρκετή χειροκίνητη διαδικασία ο ασπρος χυμός έπεσε με ορμή πάνω στα στήθη της. Έτσι έλαβε τέλος μια εμπειρία, η οποία αναμφισβητητα περιείχε πολύ σεξ από μια κοπέλα που εμφανίζεται ως "εργάτρια" του πληρωμένου έρωτα, όμως η έλειψη προκαταρκτικών και "ψυχικής" επαφής παραλίγο να χαλάσει τη συνεδρία μας και με έκανε να φύγω από το στούντιο με ένα κενό. Πάντως λόγω γενεθλίων την κρίνω με επιείκεια. Ίσως να είχε πιο πολύ το νου της στο πάρτυ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια