Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834405
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το πάρτυ γενεθλίων της Αμάντα με ωθησε να την επισκεφτώ για να την τιμήσω δεόντως, μια που ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω από καιρό. Μπαίνοντας στο στούντιο αντίκρυσα 3-4 συναγωνιστές να πίνουν ποτάκια που σερβίριζε η Αναστασία. Παρήγγειλα κι εγώ μια βότκα πορτοκάλι. Μετά από κανά δεκάλεπτο κατεβαίνει και η Αμάντα από τα πάνω δωμάτια. Τη χαιρεταω ,δίνω το πενηνταρι στην Αναστασία και εισερχομαι στο δωμάτιο. Εκεί κάνω ντουζάκι και περιμένω. Σε δυο λεπτά εμφανίζεται και η εορταζουσα. Της εύχομαι για μια ακόμη φορά και ξεκινάμε. Εκεί ένιωσα την πρώτη απογοήτευση. Αντί να αρχίσουμε με προκαταρκτικά, χάδια και φιλιά τη βλέπω να βάζει αμέσως προφυλακτικό στο μαλακό έως ζελέ πέος και να ξεκινάει το στοματικό. Δεν μπορώ να πω , έδειξε υπομονή και συγκέντρωση στο έργο της για αρκετή ώρα ,γεγονός που έφερε μια σχετική στύση. Πάντως ούτε το στοματικό της ήταν κορυφαίο. Δεν είχε εναλλαγές ούτε και περιποίηση @@. Ήταν έντονο μεν αλλά μονοτονο. Το αποτέλεσμα ήταν να μη σκληρήνει εντελώς το εργαλείο. Τότε της λέω να την περιποιηθώ κι εγώ λίγο. Αρχίζω να τη φιλάω στα στήθη και το λαιμό,ενώ δεν έλειψαν και κάποια φιλάκια στο στόμα (χωρίς γλώσσα). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανορθωθεί επιτέλους το πέος και να γίνει έτοιμο για διεισδυση. Πρώτη στάση ιεραποστολική. Σφυροκόπημα για αρκετή ώρα. Δεύτερη στάση cow girl με ένταση και τρυφερότητα ταυτόχρονα. Όμως, λόγω της έλλειψης χημείας μεταξύ μας αλλά και των συνεχών μου καταθέσεων τις τελευταίες μέρες , αργούσε να έρθει το τέλος. Τότε η Αμάντα μου πρότεινε να "τα δώσω" στα στήθη της. Αυτό με έφτιαξε κι άλλο κι έτσι μετά από αρκετή χειροκίνητη διαδικασία ο ασπρος χυμός έπεσε με ορμή πάνω στα στήθη της. Έτσι έλαβε τέλος μια εμπειρία, η οποία αναμφισβητητα περιείχε πολύ σεξ από μια κοπέλα που εμφανίζεται ως "εργάτρια" του πληρωμένου έρωτα, όμως η έλειψη προκαταρκτικών και "ψυχικής" επαφής παραλίγο να χαλάσει τη συνεδρία μας και με έκανε να φύγω από το στούντιο με ένα κενό. Πάντως λόγω γενεθλίων την κρίνω με επιείκεια. Ίσως να είχε πιο πολύ το νου της στο πάρτυ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2012
συγνώμη για την παρέμβαση αλλα αν είχες χημεία πόσο θα της έβαζες στη βαθμολογία;τέλος πάντων βλεπω να υπάρχει επιδρομή για στημένη κριτική πάντωςΜεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
07 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατί να υπάρξει επιδρομή; Και τη μεγαλύτερη πορνοστάρ του κόσμου να σου φέρουνε, εφόσον δεν υπάρξει χημεία τότε δεν θα περάσεις καλά. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που προσωπικά δεν έχω πάει, και ούτε πρόκειται, με την Αμάντα παρότι είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη κοπέλα.
P
px75
07 Φεβρουαρίου, 2012
και έμενα αυτό μου έκανε εντύπωση.η κοπέλα όντως είναι πολύ καλη για να μην παρεξηγηθούμε ...αλλα ρε αδερφέ όταν εσυ δεν περνάς καλά μαζί της για τους δικού σου λόγους είτε είναι η χημεία είτε δεν ταιριάξετε η τόσο υψηλή βαθμολογία είναι περίεργο..εκτός αν φοβάται μην του τη πέσουνε από το στούντιοΜεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
07 Φεβρουαρίου, 2012
Ρε παιδιά δεν είπα ότι είναι ξεπέτα,ούτε ότι δεν είχε συμμετοχή στο σεξ. (Αντικειμενικά καλό σεξ έκανε). Απλώς δεν υπήρξε η πολύ σημαντική για μένα "ψυχική" επαφή. Το 8 νομίζω ότι είναι αντικειμενικά ορθό.
(Updated: 08 Φεβρουαρίου, 2012) 07 Φεβρουαρίου, 2012
Καταρχάς θεωρώ τον irkanos ένα από τους πλέον αξιόπιστους κριτικογράφους, και αυτό ισχύει και για αυτή την κριτική.

1) Να αναφερθω στη βαθμολογία με μιά γενική παρατήρηση: Υπάρχει η κλίμακα 1-10 για κάθε τοπικ. Πρακτικά όλα τα τόπικ είναι πολυσύνθετα είτε αναφέρεται ρητά (π.χ. συμμετοχή/...) είτε όχι. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν περισότερα τοπικ-ερωτησεις. Ειδάλλως η βαθμολογία μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη.
2) Κάτι άλλο: υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 τρόποι βαθμολόγησης (απόλυτη, σχετική μικτή, κτλ.) Εγώ δυσκολεύομαι να βαθμολογήσω στην κάθε κριτική μου με τον ίδιο τρόπο και αυτό δημιουργεί μιά αίσθηση «ανακόλουθου».
3) Νομίζω ότι η κλίμακα 1-10 θα μπορούσε να ήταν μικρότερη, δηλ. 1-5 ή ακόμη και 1-3. Θέλω να πω ότι η πλέον θεμελιώδης αξιολόγηση είναι + / 0 / - (καλό / μέτριο / κακό δηλ.). Από εκεί και πέρα χτίζουμε επιπλέον εάν θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διακριτότητα στην κατανομή των αξιολογούμενων. Με άλλα λόγια π.χ. ένα 8άρακι που μπορεί να βάλω καπου μπορεί ήδη να είναι κακός βαθμός εάν παίζω με το 8-9-10 μόνο.
4) ας το σταματήσω εδώ γιατί δεν είναι πλέον σχόλιο.

Δεν ξέρω πώς βαθμολόγησε ο irkanos, αλλά εγώ τουλάχιστον έχω κάνει κάποιες σκέψεις εδώ και καιρό για τη βαθμολόγηση.
08 Φεβρουαρίου, 2012
Η βαθμολόγηση είναι δύσκολη υπόθεση..Και αυτό διότι ο καθένας ξεκινά από διαφορετική αφετηρία.Τον τελευταίο καιρό προσωπικά όταν βαθμολογώ την εμφάνιση, το κάνω με βάση το πρότυπο εμφάνισης της σημερινής εποχής άσχετα αν πχ μια κοπέλα του 7 μου αρέσει λιγότερο από μια άλλη του 6.Διαφορετικά δεν υπάρχει σημείο αναφοράς, ειδικά στα στριπτιζάδικα που κρίνεις 10-15 κοπέλες (πχ θυμάμαι κριτική ατόμου που ανέφερε στο ΜΟ εμφάνισης 10.αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί ούτε σε πρακτορείο μοντέλων..απλά ο άνθρωπος εννοούσε ό,τι του άρεσαν όλες) .
Αν λοιπόν είναι δύσκολο να βαθμολογήσουμε αντικειμενικά μια εικόνα, είναι απείρως δυσκολότερο να βαθμολογήσουμε με επιστημονική ακρίβεια μια σεξουαλική πράξη/τη διάθεση της κοπέλας κτλ..
08 Φεβρουαρίου, 2012
δεν θα διαφονισο με τον παιδι δεν ειμουνα οτι καλητερο εκεινη τι μερα γτ ειχα το μιαλο μου στο παρτυ αλοστε αμα καταλαβενετε ηταν δικι μου μερα οποτε δεν ειχα το μιαλο μου που8ενα.εχετε δικιο να πειτε οτι αυτο δεν ειναι επανγελματικο αλλα μια μερα εχω και εγω γενεθλια οποτε ζιτω ταπινα συγνωμι
08 Φεβρουαρίου, 2012

Η τελευταία πρόταση της 3ης παραγράφου του ICCΑROS με κάλυψε απόλυτα. Ούτε στο μυαλό μου να ήταν.
08 Φεβρουαρίου, 2012

Αμάντα έχεις δίκιο ό,τι και να πεις! Η ημέρα ήταν δική σου και το έγραψε και ο irkanos. Σε καταλαβαίνω.
1) Δεν θεωρώ ότι η κριτική του ήταν κακή. Μπορεί να μην υπήρχαν προκαταρκτικά, αλλά περα από αυτό τίποτα άλλο. Η χημεία είναι κάτι υποκειμενικό, άρα δεν παίζει. Επίσης, ήταν ξεζουμισμένος (ξέρω πολύ καλά από τέτοιες καταστασεις).
2) Δεν πρέπει να ζητάς συγγώμη εσύ, αλλά εμείς που σού χαλάσαμε τα γενέθλια. Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν, ό,τι επιθυμείς, σού εύχομαι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Εγώ δεν ήμουν στο παρτυ αλλά μιά που έγραψα σχόλια σού εύχομαι έστω και καθυστερημένα (συγγγνώμη για την καθυστέρηση). Και το κάνω ειλικρινά και ολόψυχα γιατί απότι διαπιστώνω (και πάλι) είσαι σωστή επαγγελματίας και καλό παιδί (ανεξαρτητα από τα γούστα που έχουμε ο καθένας μας).
3) Οι απόψεις μου για την βαθμολογία είναι γενικές. Είναι σκέψεις που έχω κάνει κατά καιρούς και δεν τις έχω γράψει και όλες δηλ. Οι βαθμοί μπορούν να ερμηνευτούν με διάφορους τρόπους. Είναι πιο πολύπλοκο απόσο νομίζει κανείς.
4) ΔΕΝ σχολίασα καθόλου τη δική ΣΟΥ βαθμολογία. Δεν έχει έννοια κάτι τέτοιο. Δεν θα είχαν καμιά αξία τα σχόλια μου (πώς θα μπορούσαν?).
Να είσαι πάντα καλά!
09 Φεβρουαρίου, 2012
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου και μπράβο σου για την ειλικρίνειά σου! Αλλά αφού είχες γενέθλια, ήταν ανάγκη να δουλεύεις εκείνη τη μέρα; Βέβαια, μάλλον δεν θα φταις εσύ...
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2