Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
πρώτη φορά για μένα στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης και επισκέφτηκα την Γιάννα στην ματζαρου 10 η ημερομηνία είναι μια μέρα πίσω μια μέρα μπροστά!

περνώ από έξω βλέπω κόκκινα φώτα λέω έχε γούστο να είναι αυτό που νομίζω, μόλις είχα πάρει και το δώρο Χριστουγέννων λέω τι καλύτερο από να δώσω ένα 50ρικο για το καλό. μπαίνω μέσα βλέπω την τσάτσα μου λέει σήμερα Γιάννα θα περάσεις τέλεια της λέω .. θεια εγώ δεν ξέρω από αυτά πάρε ένα 50 ρικο και πες την κοπέλα να έρθει με ποιάν από το χέρι με πάει σε δωματιάκι και μου λέει περίμενε εδω.

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και αφού με χαιρέτησε με χαμόγελο, ξεντύθηκε για να αρχίσουμε. (κομπλαρισμενος εγω) Μάλλον για να αρχίσω έγω γιατι καθ'όλη την διάρκεια της επίσκεψης η συμμετοχή της ήταν ενα μικρό σκαλί πάνω απο αυτη του επίπλου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: μηδέν προκαταρκτικά εκτός απο αυτά που έκανα μόνος μου (φιλάκια στο στήθος της κ.α) τα οποία υπέμενε καρτερικά χαιδευοντας με μόνο στο στήθος. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και εκεί που περίμενα οτι θα αναλάβει εκείνη απλά μου τον έπαιξε λίγο και προχώρησε σε τοποθέτηση προφυλακτικού και κατόπιν σε πίπα. Μέτρια και εκεί, αφού επικεντρώθηκε κύριως στο κεφάλι και μάλιστα με μπόλικο δόντι με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητική απο κάποιο σημείο και μετα.

Η πίπα δεν κράτησε πολύ ωρα (δεν ήθελα άλλωστε) και έπειτα προχωρήσαμε σε σεξάκι. Και εκεί μηδέν συμμετοχή με εξαίρεση κάποια χαιδέματα. Γενικά δηλαδη μου έδινε αίσθηση οτι απλά και μόνο ότι κάνει μια αγγαρεία και προσπαθεί να μήν δείξει οτι δυσανασχετεί. Σε κάποια φάση με ρώτησε αν θέλω να αλλάξουμε στάση αλλα κόντευα να τελείωσω και αρνήθηκα. Αφού τελείωσα ακολούθησε πολύ τυπική κουβέντα και χαιρετούρες.

Η ευγενέστατη υπηρεσία με ρώτησε αν πέρασα καλά. Τι να της πώ;
Λέω μάλλον έτσι είναι σε αυτά τα μέρη και μάλλον πέρασα καλά χωρίς να το ξέρω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική