Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Λάουρα είναι όμορφη, στο σαλόνι δεν μου έδωσε το μέγεθος της θετικής εντύπωσης που περίμενα, παρ'όλα αυτά λέω αν είναι να μπω με 30 θα μπω με 40 δεν υπήρχε περίπτωση.
Έπειτα από σύντομες διαπραγματεύσεις είμαι στο δωμάτιο κ περιμένω. Εντύπωση μου κάνουν τα μωρομάντηλα κ το durex play που είναι ήδη στο κομοδίνο. Εμφανισιακά έχουμε να κάνουμε με μια γκόμενα γύρω στο 1,70 ξανθιά με γαλανά ή πράσινα μάτια. Φωνάζει ρωσσία από μακριά, σώμα μοντελέ ωραία πόδια και πολύ όμορφο στήθος, 2+ σε μέγεθος στητό με μικρή πεταχτή ρωγίτσα, ο κώλος της είναι επίσης πολύ ωραίος κ το μουνάκι της ζωγραφιά. Η Λάουρα δεν άργησε να έρθει και δεν της μίλησα καθόλου, ξάπλωσε δίπλα μου κ μου έδωσε 2 φιλάκια στις ρώγες μου και ξεκίνησε τις χειρομαλάξεις στη πούτσα. Σε χρόνο dt έχει βγάλει την καπότα και την περνάει στο πούτσο, η πίπα ήταν γρήγορη μηχανική κ σχεδόν βίαια. Της λέω να κάνει πιο σίγα αλλά με αγνοεί, το ξαναλέω με ξανααγνοεί. Όταν της το ξαναείπα 3η φορά μου λέει ότι άμα κάνω πιο αργά θα κοιμηθώ. Μετά θυμήθηκα το γλύψιμο στα αρχίδια όποτε πιάνω τον πούτσο μου για να μην μπορεί να κάνει πίπα και της λέω να με γλύψει στα αρχίδια, απαντάει ότι στο απλό πρόγραμμα δεν το κάνει. Τα αρχίδια μου είναι ξυρισμένα και λαχταριστά παρεπιπτόντως δεν είναι μες την τρίχα κτλ.
Της λέω έλα να το βάλουμε χωρίς να είμαι 100% σε στύση. Το βάζουμε από μπροστά στην άρχη έκανε κάτι μορφασμούς ικανοποίησης μετά όμως μάλλον βαρέθηκε. Την γυρνάω στα 4 όπου είχε πάρει μια βαριεστημένη στάση και κάπου κάπου στήριζε το κεφάλι της με το χέρι όπως όταν βαριέται κάποιος, άρχισε να μου την δίνει κ λέω μετά από λίγο θα έρθεις στο πλάι? Και λέει το θεικό... "έχουμε 3 στάσεις και 10 λεπτά σύνολο". Της λες μη μασάς η τελευταία θα είναι. Αφού γάμησα το βαριεστημένο σαρκιό της λίγο ακόμα έχυσα. Εντύπωση μετά μου έκανε πως με 2 μωρομάντηλα πήρε κ μου έβγαλε το προφυλακτικό κ σκούπισε το πουλί μου. Με καληνύχτησε την καλήνυχτισα κ έφυγα.
Απολογισμός, καλύτερα να κρατούσα το έστω μειωμένο εισητήριο που έδωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού