Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111439
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
απογευματακι εχτες κατα τις 5 λεω δεν μπαινω λιγο στο σαιτ?τι ηθελα κ μπηκα...μου ηρθαν αφορητες καβλες(η δικια μου με ειχε στην ξηρασια 5-6 μερες...) κ ετσι εκανα ενα μπανακι κ ξεκινησα να επισκεφτω το εν λογω στουντιο με την ελπιδα οτι θα βρω την στεφανια...μπηκα περιμενε ηδη 1 ατομο κ σε λιγο η τσατσα (σπαστικια αυτη η μελαχρινη τσατσα..)βγηκε η ειρηνη...δεν την ειχα ξαναδει αλλα απο τις περιγραφες των συναγωνιστων του σαιτ περιμενα κατι καλυτερο...οντως τεραστια βυζια αλλα πεσμενα...πιο χοντρουλα απ'οτι περιμενα κ προσωπο μετριο...τελος παντων με τις καβλες που ειχα αποφασισα να περιμενω να τελειωσει ο προηγουμενος στη σειρα μαχητης(αργησε ο μπαγασας) κ να μπω...στο ψητο τωρα...παρ'ολο την οχι τοσο καλη εμφανιση η κοπελα ηταν σουπερ στη συμπεριφορα της με το χαμογελο στα χειλη...τσιμπουκι παρα παρα πολυ καλο κ εντονο(πηγα να χυσω....)γλυψιματα σε ολο το κορμι κ πολυ συμμετοχη στο ολο παιχνιδι...της τον εχωσα περιπου κανενα 2 λεπτο κι αφου δεν αντεχα αλλο(τα βογγητα της με ειχαν κανει πυραυλο...) της ειπα να μου τον κανει "ισπανο"....εκει τα ειδα ολα...τελειωσα στο στομα της(με προφυλακτικο δυστυχως...)επειτα απο καποια δευτερολεπτα...εν κατακλειδει..Κατα την γνωμη μου αξιζει επισκεψεως η κοπελα, ειδικα απο τους λατρεις των βυζιων κ της καλης συμπεριφορας κ συμμετοχης της κοπελας...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2008
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
violi x.x.
Σεβαστός
12
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια