Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203793
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
επισκεψη στο ιδρυμα σαββατο βραδυ με το φιλο μου το πιτσιρικο αναμονη στο σαλονι κ σκαει το τρελο μωρο τι θα πιεις μωρο μου λεει κ μου εβαλε ενα ποτακι τα ειπαμε για λιγο κ εισοδος στο δωματιο
με γδυνει κ με τραβαει απ το χερι κ με βαζει στη ντουζιερα με λουζει με αφρολουτρα το ιδιο εκανα κ εγω κ αρχισαμε τα τριψιματα στο μπανιο αυτο αφου σκουπιστιστηκαμε μου αρχιζει ενα σεξ σου κ με κοιταγε προστυχα απ το καθρευτη με πολυ καυλα
με βαζει ορθιο κ μου αρχιζει ενα τριψιμο σ ολο το κορμι κατεβαινωντας προς τα κατω
φτανωντας στον ερρικο ειχε προηγηθει ενα φοβερο γλυψιμο στα @@@@@@@ακια το οποιο το κανει απιστευτα ειχα γινει τουρμπο
Με πεταει στο πατωμα κ με καβαλαει με πολυ παθος γαμα τη πουτανα σου μου λεγε κ με καυλωνε ολο κ πιο πολυ
Ηρθε η σειρα μου να δρασω τη βαζω κατω ιεραποστολικα κ αρχιζω να τη γαμαω αργα κ δυνατα κ συγχρονως γλυφωντας το στηθος της συνεχισαμε σ αυτους τους ρυθμους για αρκετη ωρα
Στη συνεχεια τη γυρναω στα τεσσερα οπου για αρκετη ωρα σφυροκοπαγα βλεπωντας το υπεροχο κωλαρακι της το τελος δεν αργησε να ερθει ξεζουμιζωντας τον ερρικο
μαρκελακι εισαι απιστευτη μακραν οι καλυτερες εμπειριες της ζωης μαζι της εκανα υπερβαση του εαυτου μου 8 φορες σε μια εβδομαδα
εξοδος απ το δωματιο κ ξανα εισοδος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική