Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δευτέρα βράδυ κατά τις 11, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για τσάρκα, καρφώθηκα στο κόκκινο πιο πολύ για να δω το μαγαζί που δεν είχα ξεναπάει…
Στη βάρδια η Μιραμπέλα. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, Ρουμάνα 30 +- 5, ψηλή αδύνατη, καστανή με μικρό προς μέτριο βυζί, και κορμί average…
Για να πω την αλήθεια δεν μ εντυπωσίασε ιδιαίτερα πέρα από το ειλικρινές και ζεστό χαμόγελό της στο σαλόνι, αλλά οι καλές κριτικές που είχα διαβάσει για το άτομο από την μία, και το σαραντάρι που ζητούσε για ακάπωτο από την άλλη, με οδήγησαν στο πρώτο δωμάτιο αριστερά με τον μεγάλο διαγώνιο καθρέφτη… που λόγω γωνίας είναι ιδανικός για να παρακολουθείς το κομοδίνο και το ρολό χαρτί ενώ γαμάς….Χαμόγελο Κατά τα άλλα βέβαια, το δωμάτιο αξιοπρεπέστατο, καθαρό, με μεγάλο διπλό κρεβάτι, νιπτήρα, στρώμα μαλακό για τα γούστα μου και καλή θερμοκρασία.
Η Μιραμπέλα ήρθε σε κανα 15λεπτο. Συστηθήκαμε, ψιλοχαιδευτήκαμε, αλλά πολύ ψιλό, πέσαμε στο κρεβάτι… και πιάσαμε κουβέντα… Εκεί λοιπόν μου αποκάλυψε τον πόνο της “ως αφεντικό του καταστήματος” κατά δήλωσή της, για την έλλειψη επαγγελματισμού από τα κορίτσια του επαγγέλματος και την δυσκολία της να εμπιστευτεί κάποια άλλη να δουλέψει την βραδινή βάρδια μια και αυτή μετά από τόσα χρόνια είναι πλέον κουρασμένη…
Σε κανα δυό λεπτά αποφασίσαμε να αφήσουμε την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού στην τρόϊκα και αυτή μου έγλειψε την ρώγα ολοκληρώνοντας το κεφάλαιο προκαταρτικάΧμμμ; και επισκέφτηκε με όρεξη και τέχνη τον αποκοιμισμένο Γιακουμή, αφού τον καθάρισε με μωρομάντηλο παρόλο που μοσχοβολούσε σαπούνι… Money Mouth
Εγώ ταυτόχρονα προσπάθησα να της χαϊδέψω το ολόστεγνο και αξύριστο κανα τριήμερο …νάκι της το οποίο δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να το κάνει προσβάσιμο. Δεν με αποθάρρυνε αλλά ούτε και έδειξε ότι της άρεσε η ιδέα. Την χάιδεψα για λίγο και μετά αναγκάστηκα να σαλιώσω το δάχτυλό μου για μια μικρή διείσδυση. Με το που γλιστρά η πρώτη φάλαγγα του δείκτη μου μέσα, ακούω… ΠΙΟ ΣΙΓΑ !!!Χμμμ;
Θεωρώ ότι κάτι μου ξέφυγε και την πόνεσα οπότε αποσύρω τα 2cm δακτύλου από τον κόλπο της, τρίβω λίγο ακόμα γύρω γύρω και ξαναπροσπαθώ την διείσδυση με ιδιαίτερη προσοχή αυτή την φορά.
ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΕΙΠΑ…. ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΗΤΡΑ !!!Θυμός
Έλα μουνί στο τόπο σου… Yes Madam !!! Frau Mirabela !!!ΝτροπήΝτροπήΝτροπή
Η αγεωγράφητη… με πέταξε στο καναβάτσο…
Απέσυρα το χέρι μου και της χαίδεψα τα μπούτια για να συμφιλιωθούμε…
Αυτή, διέκοψε την πίπα, και η αθεόφοβη, έβγαλε μωρομάντηλο για να σκουπίσει τα σάλια μου από τα μπούτια της… όπως μου εξήγησε… γιατί είχα γλύψει το δάχτυλό μου για να το σπρώξω μέσα στη Σαχάρα….Εμμμμ
Αισθανόμενος τον εμβρόντητο Γιακουμή να ετοιμάζει καθιστική διαμαρτυρία, την προέτρεψα να παρατήσει την πίπα και να κάτσει στα γρήγορα επάνω του πράγμα που έκανε σε στάση reverse cowgirl όπου ομολογουμένως κουνήθηκε σωστά και μου πρόσφερε την θέα του κώλου της να τρίβεται επάνω μου, πράγμα που έσωσε κάπως την παρτίδα και μου έδωσε κάποιες ελπίδες για καλλίτερη συνέχεια… αν και σε γενικές γραμμές ήμουν χαλασμένος…
Επόμενη στάση πισοκωλητά με αυτή όρθια με τα χέρια της στο κρεβάτι κι εμένα όρθιο από πίσω της…. Εδώ τα πράγματα βελτιώθηκαν ραγδαία. Η πίεση του Γιακουμή ανέβηκε αρκετά και σ αυτό βοήθησαν τα αληθοφανή βογγητά της και τα προστυχόλογα που ξεστόμιζε με ευκολία και άνεση…
Έσπρωξα με κέφι και δύναμη και σε λίγα λεπτά επήλθε το μοιραίο πλαισιωμένο από φωνές και τυμπανοκρουσίες… Ευτυχώς που κατά το πήδημα, η μήτρα της υποχώρησε στην κανονική της θέση γιατί αλλιώς θα είχαμε κηδείες… Την πλήρωσε βέβαια το κρεβάτι που μετακινήθηκε κανα μέτρα προς το παράθυρο, αλλά αυτό διορθώθηκε εύκολα…
Ντύθηκε, με ευχαρίστησε με φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε ασάλιωτη… Συνολικός χρόνος περίπου 20 λεπτά.
Συμπέρασμα: Η Μιραμπέλα, αντικειμενικά,δεν είναι κακή περίπτωση. Είναι σίγουρα επαγγελματίας και ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της. Θεωρώ τις αντιδράσεις της υπερβολικές ειδικά την ιστορία με την επί τόπου απολύμανση του σάλιου μου από τα μπούτια της… λές και δεν υπήρχε ζεστό νερό και σαπούνι στο μαγαζί για να πλυθεί αργότερα.Λύπη
Δεν υπήρξε μεταξύ μας χημεία. Αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά θα την αποφύγω στο μέλλον, καθώς δίνω αρκετή σημασία στα παρελκόμενα τα οποία δεν είχε διάθεση να προσφέρει.
Παρ όλα αυτά, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να περάσει κανείς πολύ καλά μαζί της αν ψάχνει για ένα ζεστό και αρωματικό φλιτζάνι καφέ, αλλά χωρίς ζάχαρη ή γάλα….Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια