Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 49 10
Sex Studio
63280
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρωτη φορα στο μαγαζακι, που κατα την γνωμη μου εχει τους ποιο αναπαυτικους καναπεδες στο σαλονακι, η τσατσα ευγενικη και χαλαρη, πηρε το 30αρι και εφυγε, στο δωματιο παρα πολυ καλο με χαλαρο απλο φωτισμο, τιγρε ταπετσαριες στους τοιχους, πλαινο καθρευτη, ντουζιερα μεγαλη, δεν προσεξα αν εχει και υδρομασαζ ή εκτος του να πλενεσε με την κοπελα αν χρησημευει και για να πλενεις και φλοκατες.!! καθρευτης απουσιαζει στον νυπτηρα αλλα και το ζεστο νερο επισης.! ο νεας τεχνολογιας περηβοητος καδος που τοσα διαβαζα τα εφτυσε μαλον και ηταν συνεχως ανοιχτος, καποιου ειδους, τυπου, χαρτι απουσιαζε απο το δωματιο, στην θεση του μια πετσετα χειρος η οποια ηταν πανω στο μισοεκσπερματομενο κομοδινο.!... η κοπελα μου εκανε κλικ απο την εμφανηση της στην υποδοχη, μαυρη καλτσα εως το γονατο, κορσε στην μεση, ανεμελα φουντωτο μαλι, καστανοξανθο αν θυμαμαι καλα...που να μην την γαμουσα κιωλας.!! βυζαρες ζουμπηγμενες που αν δεν ηξερα οτι εχει καλο βυζι θα με προιδεαζαν για πλουσιο στηθος...Τζουλια το ονομα της κοντουλα πιτσιρικα απο ρουμανια καμια 23+ χρονων, ομορφο προσωπακι με χαρηκτηριστικα ματια μαλλον μπλε γιατι γυαλιζαν στο μπλακ λαιτ του δωματιου, βυζακι ωραιο στητο παρα πολυ ωραιο σχημα, στεκετε περηφανο με μεγαλη ρωγα, κωλαρακι αφρατο και ποδαρακια μικρα με μικρουλες γαμπες, γενικα εχει σφιχτο και ωραιο σωμα, σμηλεμενο στο σημειο της λεκανης δεν παραμορφονετε με τιποτα, το κορσε της δεν το εβγαλε αλλα βγαζοντας το σουτιεν της εμεινα μαλακας.!! το βυζι της δεν πεζετε.! στεκετε ορθιο σαν τα βραχια στα μετεωρα.!! σαν πρωτη ματια φενετε φυσικοτατο μιας και δεν μπορεσα να δω ουλες αλλα με λιγη χειρομαλαξη προδιδετε ευκολα, αλλα εχω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα σιλικονατα βυζια EVER.!! (εχουμε τηλ, απο τον χειρουργο.???) τα περηποιηθηκα δεοντως γονατιστοι και οι δυο πανω στο κρεβατι και ξαπλωσα να δω τι θα κανει η μικρα, φυσικα δεν εκανε τιποτα αλλο απο το να σκισει την καποτα και να την περασει στην μισοσταφιδα μιας και δεν μπορεσα να ερθω σε πληρη στηση χαιδευοντας το κομοδινο...! δηλ, προκαταρτικα απων.!...η πιπα της απλη ανοστην αχαρη, καραμελωμα ουτε λογος, δαχτυλακι στο κρεμαρησμενο στο φουλ μουνακι της, αφησε αδιαμαρτηρητα το οποιο και αυτο εχει ωραιο σχηματακι αλλα οχι και τοσο καλη αισθηση, ανεβηκε μονη της απο επανω στις πατουσες και βαρεσε αρκετα εως να κατεβει, στα γονατα της ολα τα λεφτα να εχεις ενα τετοιο ζευγαρι βυζια σε αποσταση αναπνοης απο το στομα σου, τα γευτικα καλα εως ουτου κατεβηκε απο τον ταυρο και την εστησα ιεραποστολικα, φιλακια στο λαιμουδακι της σαν να εδειξε αν και δεν το ειπε να μην τα γουσταρει και τοσο, μιας και εκανε μια κινηση απομακρυνσης, εκει τα βρηκα λιγο δυσκολα μιας και το μουνι της εμοιαζε σαν το τουνελ των τεμπων, αυτο που κατασκευαζετε τωρα, μακρυ και ατελειωτο, γενικα δεν καταλαβενα τιποτα, νωμιζα οτι μου ειχε πεσει, μου ειχε ζαρωσει, τον εβγαλα 2 φορες για να τσεκαρω την στυση, αλλα και την λιπανση που ηταν υπερβολικη, συμετοχη δικη της εκτος απο ενα-δυο βαχ, τιποτα, εκτος απο το χερακι της το οποιο επαιζε το μουνακι της, με αφησε να της το παιξω και εγω λιγακι καθως την εσπρωχνα αλυπητα, οι βυζαρες της πλαγιασανε αριστερα δεξια αλλα και παλι η ρωγα ειναι το κερασακι στην τουρτα, αλαγη στα τεσσερα, στηθηκε αν και λιγο ψιλα καλα, τον πηρε και τον εβαλε μεσα της αμεσως, εκει καπου μετα απο μερικα μπρος πισω κατι γινοταν, μεγαλο συν ο πλαινος καθρευτης, στην συνεχεια εκανε κινηση με το χερι της να μου ποιασει τα αρχιδια να με ερεθισει αλλα εφαγα πορτα.!! συνεχεισε να παιζει το μουνακι της η δεσποινης.!! πλακα με κανεις.??? το κωλαρακι της και γενικα τα μπουτακια της σφιχτα, η πισω πορτα δεν φενοταν στο σκοταδι, το τελος ηρθε αργα και σταθερα αλλα δεν το πηρε χαμπαρι, συνεχισα ακομα λιγο να την σπρωχνω και σταματοντας κανοντας πως χυνω, συνεχισε να κουνιετε ελαφρια θελοντας να με ξεζουμισει...καληνυχτησμα και ψυχρος αποχερετησμος...
Γενικα η κοπελα αν και ειναι μουνακι καλο, ειναι και κομοδινακι σουπερ, δεν προσφερε τιποτα απο ενα καλο ξεφωρτομα, κριμα το βυζι της, ειναι το μονο πλεονεκτημα της, απλα δεν υπαρχει, κατα τα αλλα για μια ξεπετα προτεινετε παρα περα παπαδες...
Γενικα η κοπελα αν και ειναι μουνακι καλο, ειναι και κομοδινακι σουπερ, δεν προσφερε τιποτα απο ενα καλο ξεφωρτομα, κριμα το βυζι της, ειναι το μονο πλεονεκτημα της, απλα δεν υπαρχει, κατα τα αλλα για μια ξεπετα προτεινετε παρα περα παπαδες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού