Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η Μαργκω ειναι μια κοπελλα εξαιρετικης ομορφιας. Για την ακριβεια ειναι ενα 24χρονο Ρωσιδακι με εκπληκτικες αναλογιες και την φρεσκαδα της νιοτης της. Εχει υπεροχα ξανθα μαλλια ομορφο μουτρακι, στηθος μεγαλο γα τον σωματοτυπο της και κωλο ολοστρογυλο και ποθητο. Ετσι απο αποψη εμφανισης παιρνει το 10ρακι ανετα αν συνυπολογισουμε και τα ομορφα, μακρια και περιποιημενα νυχια της καθως και το μεθυστικο αρωμα της.

Αυτα ειναι και τα καλα σημεια επανω της. Λειπει ομως κατι σημαντικο για να συμπληρωθει το παζλ. Η συμμετοχη, η οποια δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη. Βασικα το πορνοενστικτο μου με ειχε προειδοποιησει ομως εγω επεμενα να την συναντησω. Αρχη της μεταμεσονυχτιας βαρδιας και αφιξη στο εν λογω στουντιο. Υποδοχη απο την ευγενικη και ομορφη υπηρεσια και περασμα στο σαλονι. Ερχεται, την βλεπω και αποφασιζω να περασω στο δωματιο. Ερχεται και αυτη σχετικα γρηγορα, γδυνεται σε χρονο αστραπη και αρχιζει να τριβεται πανω μου. Το κλιμα ηταν καλο αλλα ενιωθες την βιασυνη στον αερα. Ετριψε για λιγο τα βυζια της στο οργανο μου, οχι ισπανικη και μετα απο λιγο βγαζει το προφυλακτικο και προσπαθει να το εφαρμοσει σε μισοσηκωμενο οργανο. Αφου τα καταφερε οριακα να μου περασει την καποτα αρχισε την πιπα. Εδω ηταν αρκετα καλη και το ζεστο της στομα καταφερε να μου τον σηκωσει πληρως. Φυσικα χωρις καραμελλωμα. Ομως αυτη η καλη φαση δεν κρατησε για πολυ. Ανεβηκε πανω μου, κουνηθηκε για λιγο και αφησε εμενα να δινω το ρυθμο. Αλλαγη στα τεσσερα, εδω ηταν πολυ ομορφο το θεαμα αλλα και πολυ προσποιητες οι κραυγες. Πεφτει μπρουμητα κλεινει τα ποδια και συνεχισαμε ετσι. Σαν να μου φανηκε οτι ειχε αρχισει να στραβωνει καπως. Γυριζουμε σε ιεραποστολικη σταση με καποια φιλακια στο λαιμο της αλλα δεν ειχαν ιδιαιτερο αποτελεσμα γιατι ενιωθα οτι ηθελε να επισπευσει την πραξη. Καταλαβα οτι δεν θα τα καταφερνα και ετσι βγηκα και αρχισε να μου τον παιζει. Την ρωτησα αν θα μπορουσα να τελειωσω πανω της και απαντησε πως οχι γιατι αυτο θα στοιχιζε αλλα 20 ευρω!!! Της ειπα πως πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα και αρχιζα να τον παιζω μονος μου με σκοπο να καταφερω να τελειωσω. Την ειχα διπλα μου με τα βυζια της στο στομα μου και το χερι μου χαιδευε τον κωλο της. Καποια στιγμη καταφερα να την χαιδεψω στο νινακι της και τοτε ξεροβηξε. Δεν αντεξα και της ειπα αυτο ποσο παει τωρα? Αλλα 10 ευρω? Μου απαντησε αυτο παει 10000 ευρω. Μωρο μου εσυ της λεω τοτε θα πρεπει να τα φτιαξεις με τον Αμπραμοβιτς. Εκει γελασε και εγω επιτελους με πολυ κοπο καταφερα να δωσω ενα τελος σε αυτη την τραγωδια που ζουσα. Μου εδωσε χαρτακι, σκουπιστηκα φιλιθηκαμε σταυρωτα και αποχωρησε. Χρονικη διαρκεια της ολης φασης περιπου 12 λεπτα.

Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται. Απο αυτη την εμπειρια το μονο που μου εμεινε ειναι το χαμενο 50ρικο που ομως σε τετοιες εποχες κρισης ποναει πολυ. Ηξερα περιπου οτι αυτη θα ηταν η αντιμετωπιση ομως περιμενα κατι καλυτερο. Αλλη φορα θα εμπιστευτω ενα απο τα στανταρακια μου. Δεν πειραζει, συμβαινουν και αυτα. Γενικο συμπερασμα, τελεια εμφανιση αλλα επιεικως μετριες υπηρεσιες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Margo
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια