Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177642
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό. Πρώτη φορά μετά τη μείωση των τιμών. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ. Εργαζόμενη κοπέλα η Ντιανα από τη Ρωσία. Πρόκειται για νέα κοπέλα (δεν μπόρεσα να προσδιορίσω την ηλικία της) με καταπληκτικό πρόσωπο και πολύ ωραία μάτια. Το σώμα της όμως είναι αρκετά πλαδαρό ειδικά στη μέση και τους γοφούς και τα στήθη της τεράστια ,βαριά, κοιτανε προς το πάτωμα. Ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά όρθιοι δίπλα στο κρεβάτι. Στην αρχή επικράτησε μια μικρή αμηχανία ,όμως στη συνέχεια επιδόθηκαμε κανονικά σε χάδια και φιλιά στο λαιμό και το πρόσωπο. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε για αρκετή ακόμα ώρα και στο κρεβάτι. Εγώ ανάσκελα,εκείνη από πάνω. Το εργαλείο είχε αρχίσει ήδη να σκληραίνει και τότε ήρθε η σειρά του στοματικού. Εκεί θαύμασα την υπομονή της και την επαγγελματική της ευσυνειδησία. Χωρίς υπερβολή η πίπα της κράτησε ένα τέταρτο με το ρολόι. Έχει έναν ιδιαίτερο και αργό τρόπο όταν το κάνει. Βάζει το πέος βαθιά στο στόμα της και το χάιδευει με τη γλώσσα της. Μετά από αρκετή ώρα το βγάζει λίγο έξω και κατόπιν το ξαναβάζει μέσα και το περιποιείται πάλι με τον ίδιο τρόπο. Προς το τέλος αύξησε το ρυθμό της και τότε με το φόβο μήπως καταθέσω πρόωρα, της ζήτησα να προχωρήσουμε στο σεξ. Εκεί αλλάξαμε δύο στάσεις. Πρώτα με αυτή από πάνω και στη συνέχεια πισωκολλητό. Σε αυτή τη στάση κατέθεσα. Γενικά ήταν μια διαφορετική,λίγο περίεργη εμπειρία (ειδικά το στοματικό) την οποία τελικά απόλαυσα,αφού δεν υπήρχε το παραμικρό άγχος για το χρόνο και η προσήλωση της στη δουλειά μπορεί να χαρακτηριστεί παροιμιώδης. Δύο λόγια για το χώρο. Είναι καταπληκτικός ,ευρύχωρος με ντουσιέρα και τηλεόραση. Η υπηρεσία ευγενική, όμως μου βγαλε την ψυχή μέχρι να μου δώσει τα ρέστα φεύγοντας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2012
Έλα ρε...30 Ευρώ μια χαρά είναι για έναν καλό χώρο και καλό σεξ.Θα τιμηθεί προσεχώς...Μπράβο τους.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1