Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369886
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
θα ειμαι οσο το δυνατον συντομος για την αθλια αυτη εμπειρια μου με την Ναταλι,ξημερωματα Σαββατου ωρα 2 καθως γυρνουσαμε απο Γκαζι που τα πιναμε μ'ενα φιλο συναντουμε την Ναταλι ηλικια γυρω στα 35+ αρεσε του φιλου μου ειπα να περασω κι εγω,η κοπελα λεει οτι ειναι Τσεχα αλλα δε το πιστευω διοτι οι Τσεχες φημιζονται για τα κορμια τους τα καλλιγραμμα που μονο καλλιγραμμο δε λες το κορμι της Ναταλι δεν ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να χασεις αρκετα κιλα Ναταλι τουλαχιστον και να κανεις γυμναστικη,απορω γιατι στα στουντιο βαζουν μεγαλες γυναικες και παχουλες και τις ντυνουν με διαφορα φετιχιστικα ρουχα για να μη φαινεται η χαλαρωση του σωματος παντως η αληθεια ειναι οτι η βαρυτητα κερδιζει τη μαχη με την συγκεκριμενη κοπελα..στα του δωματιου τωρα δεν ενθουσιαστηκα προκαταρτικα τα βασικα φιλια στο λαιμο και κατευθειαν πιπα και περασμα προφυλακτικου με το χερι για κανα 2 λεπτο μετα μου λεει ελα ανεβα πανω λες και πληρωνε αυτη...τελειωσα εφυγα και ουτε θα ξαναπατησω εκει τουλαχιστον μεχρι να μαθω οτι εφυγε απο εκει η συγκεκριμενη...στην τσατσα εβαλα 3 γιατι δεν εχει τροπους,ελα κλειστε την πορτα λεει κανει κρυο κι ακομη δεν ειχαμε μπει μεσα...αναθεμα την ωρα που εδωσα το 50ευρο..κριμα..και να πω οτι ειμαι και κανενας πατσαβουρης παει κι ερχεται...μια χαρα παιδι ειμαι 34 εων 1.85 υψος και 93 κιλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
το περιεργο ειναι οτι ειχα περασει μια νηχτα πριν??????????????????