Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834404
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά συνάδελφοι που πάω στο συγκεκριμένο στουντιάκι. Με έπεισε η ιστοσελίδα, η οποία ξεχωρίζει σαφώς για το πλήθος πληροφοριών που παρέχει και το καλό στήσιμο.
Συμβουλεύτηκα το χάρτη, πανεύκολα το βρήκα, εξού και στην πρόσβαση βάζω 8. Αφορά την ευκολία που το βρήκα, το τονίζω. Από θέμα πάρκινγκ... δε ξέρω... είναι σε στενό, θα δυσκολευτείτε αν πάτε με αμάξι, εγώ πήγα με τα πόδια, οπότε έχετε το κατά νου, ότι πιθανώς να πρέπει να ψάξετε για βρείτε χώρο για παρκάρισμα. Πάμε παρά κάτω.
Βαριά πόρτα εισόδου κι ένα κουδούνι με καμερούλα. Είχα ενημερωθεί για τα πάντα από την ιστοσελίδα. Χτυπάω, κοιτάζω την κάμερα, ανοίγουν. Καγκελόπορτα ενδιάμεσα, μου ανοίγουν, και βρίσκομαι... σε έναν χώρο καταπληκτικό που μου ανεβάζει τα στάνταρντ μου στο εξής για τα υπόλοιπα στούντιο. Πιο συγκεκριμένα, με το που μπείτε, θα δείτε έναν ήπια φωτισμένο χώρο, με ένα μπάρ στη μέση, ενώ καναπέδες γύρω. Πίσω από το μπαρ είναι τα "καμαρήνια". Μεγάλο χαμόγελο Τασάκια, διαφημιστικοί αναπτήρες, τηλεόραση που παίζει ενδιαφέρουσα "εκπαιδευτική ταινία" και δύο πόρτες που οδηγούν σε δωμάτια, είναι η πρώτη εντύπωση. Χώρος πεντακάθαρος μέχρι στιγμής.
Κατεβαίνει η κυρία της υποδοχής, ζητάει συγγνώμη, διότι επέστρεφε από μια εργασία που είχε να κάνει. Μου προσέφερε καφέ, κάτι πολύ πολύ καλό, ήταν σωστή επαγγελματίας και ευγενέστατη μαζί μου. Δεκάρι θα έβαζα αν μπορούσα. Και την ενημερώνω, που λέτε, πως ήθελα τη Μπέτυ. Με τη σειρά της με ενημερώνει, πως ήταν σε δωμάτιο με άλλο συνάδελφο, κι ότι περίμενε άλλος ένας, οπότε της ζήτησα να μη βιαστεί καθόλου και να αφήσει τους συναδέλφους με την ησυχία τους να κάνουν όσο θέλουν. Αλληλεγγύη μεταξύ μας συναγωνιστές! Άλλωστε τι μου έλειπε; Έπινα το καφεδάκι μου στο μπάρ, τσούπ, νάσου και η Μπέτυ ξεμυτίζει. "Γεια σου μωρό μου", λέει και πάει μέσα στα "καμαρίνια". Δεν την πρόσεξα καλά εκείνη τη στιγμή αλλά ανταπέδωσα το χαμόγελο και με εντυπωσίασε η χροιά της. Σαν λατίνας ερωμένης μιλφάρας. Βέβαια δεν έχει το λάτιν πάνω της, θα σας την περιγράψω στη συνέχεια.
Δίνω το αντίτιμο των 50 Ευρώ, απλό πρόγραμμα, αν και απ' ότι φαίνεται το στούντιο ειδικεύεται στα φετίχ και καλά μάλιστα, αλλά τι να κάνουμε, που δεν είχα τέτοια τάση. Ανεβαίνω της σκάλες μετά υποδείξεως της κυρίας της υποδοχής σε πάνω δωμάτιο. Πάνω έχει ένα μικρό χώρο αναμονής όπως κάτω, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, ενώ η μουσική που έπαιζε σε συνδυασμό με την πολύ πετυχημένη επίπλωση, έδινε μια αίσθηση ζεστασιάς. Το δωμάτιο πεντακάθαρο και προσεγμένο. μεγάλο τασάκι, μωρομάντηλα, ντισπένσερ αντισηπτικού, ντισπένσερ κρεμοσάπουνου και χαρτιών στο νιπτήρα, αποσμητικό ανδρός, δύο πετσέτες σε νάιλον συσκευασία, δύο ζευγάρια παντόφλες σε νάιλον συσκευασία, καρέκλα, κρεβάτι με καθρέπτη στον τοίχο δεξιά σου, ένα έπιπλο στυλ σύνθετου σαλονιού ρετρό γεμάτο sex toys, ένα Χ στον τοίχο με πετσιά για δέσιμο στον τοίχο... KINKY! Α! Και τηλεόραση για να συνεχίσεις να βλέπεις την "εκπαιδευτική ταινία" που έβλεπες και κάτω.Γλώσσα Το μπάνιο; Ντους με αφρόλουτρο και ζεστό νερό, λεκάνη και φυσικά ένα σιδερένιο κλουβί για να σε κλείνουν μέσα. Δεν αστειεύομαι. Έχει κλουβί! Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα
Γδύνομαι, ανάβω τσιγάρο, περιμένω λιγάκι, νάσου τη η Μπέτυ με μαύρες ζαρτιέρες και τέτοια. Κατ ευθείαν σπάει τον πάγο λοιπόν, κι εκεί που με χάδια και φιλάκια επιχειρεί να μου βάλει μπρος τη μίζα, την παρατηρώ. Κρατάει καλή επαφή με τα μάτια, πράγμα που μου αρέσει. Το πρόσωπο στρογγυλό σαν φεγγαράκι, οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες, είναι πιο μεγάλη απ' όσο τη δείχνουν, αλλά για τα προσωπικά μου γούστα μου, είναι μιλφάρα! Έχει και τη φωνή... Ωραίο προσωπάκι, προσεγγίζει ρεαλιστικά η φωτογραφία που είναι με το γόνατο πάνω στη "ρωμαικού στυλ" καρέκλα. Το σώμα της καλοδιατηρημένο, καλό δέρμα στην αφή, το στήθος δεν είναι το πιο χαλαρό, αλλά ουτε και το πιο στητό που έχω πιάσει, αλλά ΔΕΝ είναι σιλικόνη. Είναι φυσικό κι είναι φυσιολογικό για λόγους προφανείς να είναι έτσι. Φαίνεται δε, ότι μάλλον γυμνάζεται κάπως. Τα οπίσθιά της είναι πεταχτά, σφιχτά αλλά όχι τελείως στρογγυλά. Είναι περίεργα όμορφα. Περίεργη ομορφιά. Καθαρή και παρφουμαρισμένη ήπια. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί. Πάμε στο δια ταύτα.
Αφού την περιεργάστηκα αρκετή ώρα, δεκτική κι ευχάριστη τολμώ να πω, έβγαλε το σκούφο απ' τη συσκεβασία, τον έβαλε στο στόμα και τσουπ τσιμπούκι. Το έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν σε άλλη κριτική, δε με ανάβει και πολύ εμένα αυτό, ή τέλος πάντων, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ! Κουλ Γλώσσα
Με έκανε πύρκαυλο. Δε περιποιήθηκε μπάλες, αλλά ήταν τεχνικά άρτια. Σπάνια να μου κάνει γυναίκα καλή πίπα (εξού και δε με ανάβει... αλλά εδώ πέσαμε στην εξαίρεση. Αν συνέχιζε θα κατέθετα, και θα έκλαιγα το πενηντάρικο, οπότε της ζήτησα να έρθει κοντά μου, με ρώτησε πως τη θέλω, την έβαλα ανάσκελα. Άρχισα τα χάδια στις ερωτογενείς περιοχές, μπήκα μέσα της, υγρή! Καλή αίσθηση. Πολύ βογγητό, εμένα μου άρεσε, αν και φαινόταν κάπως υπερβολικό. Ωστόσο μια υπέροχη στιγμή με έκανε να μη μπορώ να κρατηθώ άλλο. Κρατώντας το ένα μπουτάκι της, συνειδητοποίησα πως ανατρίχιασε, γεγονός που εγκεφαλικά ή εγκεΦΑΛΛΙΚΑ, όπως θέλε το ερμηνεύστε το, με διέγειρε τόσο, που κατέθεσα γέρνοντας πάνω της. Εκείνη χαλάρωσε τα πόδια που μου είχε σφίξει και κλειδώσει πίσω από την πλάτη μου, κρατώντας την επαφή με τα μάτια, και έσφιξε το αιδοίο της. Ναι, το ένιωσα. Και μάλιστα πολύ καλά. Σπάνιο για μια γυναίκα να το κάνει. ΜΕ το που με είδε να το απολαμβάνω το έκανε πολύ περισσότερες φορές. Λήξη συνεδρίας. Επίλογος τώρα.
Καθίσαμε να τα πούμε για κάνα πεντάλεπτο, είναι τρομερά ευχάριστη σαν άνθρωπος, την κατέχει κάπως καλά την Ελληνική, με ικανοποίησε γενικώς, οπότε εύγε της.
Το 7 στην εμφάνισηγ το αξίζει, εγώ θα έβαζα 8, αλλά ίσως να παραπλανούσα πιο συντηρητικά γούστα. Διάθεση - συμμετοχή παίρνει ένα οχταράκι στον αφρό. Καθαριότητα και χώρος τώρα ε; Δέκα! Το νέο μου σημείο αναφοράς.
Σχέση απόδοσης τιμής τώρα... δαγκωτό οχτάρι! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα την ξαναεπισκευτώ στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού