Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833908
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο πριν απο κατι μερες και κατοπιν
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador

Σχόλια

58 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο που καταλαβα εγω είναι έχεις πολυ σοβαρο προβλημα με το στουντιο καθως απισης και προβλημα επικοινωνιας. Και επειδη ξερω το εριωνικ ο σου υφος που θα ακολουθησει σου εγγυωμαι οτι δεν εχω κανενα συμφερον απο το στουντιο σα πελατης ομως οφειλω να πω οτι αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας. Αρα εισαι εκτος τοπου και χρονου , το στουντιο γαμαει και δερνει και μεταφορικα και κυριολεκτικα αμα λαχει
27 Ιανουαρίου, 2012

Τελικα οταν αποφασισα και εγραψα αυτην την κριτικη σωστα φανταζομουν, αυτο που θα επικρατουσε!!!
Ισως μερικοί ειναι περισσοτερο παθιασμενοι απ'οτι κανονικα θα επρεπε! -για ευνοειτους λογους-!
δεν εχω τιποτα παραπανω να προσθεσω μια κριτικη εγραψα χωρις να βριζω ,χωρις να μιλαω ασχημα
Θα πρεπει πολλοι απο εδω μεσα να δεχονται και κριτικες που ισως δεν τους εκφραζουν.....!! ετσι απλα!!
27 Ιανουαρίου, 2012
Πως την έχει δει η Κέλλη; Τι επίθεση είναι αυτή;
«μαλλον οταν σε ειδα στο σαλονι θα σκιαχτηκα εγω πρωτη για εχω μαθει να ξεχωριζω τους.....ξερεις ποιους μην το ξαναπω»
«εσυ να πας να γαμηθεις με της βρομομουνες»

Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν κακώς δεν κόβονται τέτοια μηνύματα. Τελικά όμως αποφάσισα ότι χίλιες φορές να μην κόβονται και ο καθένας να κρίνεται από αυτά που γράφει! Ένα μεγάλο Χ από μένα στην κυρία. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
27 Ιανουαρίου, 2012

Άπλά πολύ άπλά καί έλληνικά ..... έπίσκεψη μέ τήν γνωστή παρέα έχθές
τό βράδυ γύρω στίς 9,54 , στό μυαλό μου τριγυρνά ή κριτική τής Σάρας
άπό ένα μέλλος πού άμφισβητώ (καί έάν ύπάρχη κάν)
τέλος πάντων λέω νά χαλαρώσω καί νά άφεθώ στά ροκ άκούσματα ..
από bakalhs
06-10-2011

Αὐτὰ εἶνι γιὰ τσ' ἀγαθοί

Σάς δώσανε ρέστα.... άπό πεντακοσάρικο στό Μετάξι ??Χμμμ;
27 Ιανουαρίου, 2012
Είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά υβριστική επίθεση από ιερόδουλη σε μέλος που έγραψε μέτρια κριτική χωρίς την παραμικρή ύβρη/προσβολή είναι κάτι που δε μπορεί να γίνει ανεκτό. KELAKY banned.
27 Ιανουαρίου, 2012

χωρις να θελω να επεμβω, αλλα νομιζω αλλα οι υβρεις στις οποιες αναφερεσαι ισως δεν ειναι για την κριτικη
αλλα για το σχολιο το συνοδοιπορου Cr9. Φιλικα παντα!
27 Ιανουαρίου, 2012
μια διορθωση μονο... η κελλυ εβρισε εναν που σχολιασε την κριτικη και οχι αυτον που την εγραψε
27 Ιανουαρίου, 2012

Οκ διορθώνω: Είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου, αλλά υβριστική επίθεση από ιερόδουλη σε μέλος που έγραψε μέτρια σχόλιο χωρίς την παραμικρή ύβρη/προσβολή είναι κάτι που δε μπορεί να γίνει ανεκτό. KELAKY banned. Ντάξει τώρα; Σπασίκλας
27 Ιανουαρίου, 2012

οκ Μεγάλο χαμόγελο
28 Ιανουαρίου, 2012

Θεωρώ οτι η συγκεκριμένη απόφαση είναι άδικη.Η Κελλυ δέν έβρισε τον συναγωνιστή "fodas" ο οποίος έγραψε την κριτική για αυτήν,αλλά τον συναγωνιστή "Cristiano"(cr9) που όπως παραδέχεται ο ίδιος ,στο σχόλιο που ανάρτησε, "Έχεις βέβαια δίκιο ότι ο έρωτας τυφλώνει έχεις δίκιο για τα κιλά της και εγώ την πείραξα πριν 2 μέρες στο νήμα του στούντιο".Το πείραγμα κατα τον συναγωνιστή ήταν το εξής....Tα αριστουργήματα είναι πάντα ογκώδη Banging Head Against a Wall
ταΐστε την ακόμα λίγο χάλια έγινε Banging Head Against a Wall« Απάντηση #41977 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 10:19:15 pm ».Ρωτώ λοιπόν ευθέως,δεν θεωρείτε αυτό προσβολή κατά της πρωσοπικότητας?Για την κριτική του συναγωνιστη "fodas" δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί πολύ απλά ακομα περιμένω απάντηση για το τι διάβασε....που όπως ο ίδιος ανέφερε(αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!)
Η ύπαρξη αυτού του site έχω την εντυπώση ότι αντικειμενικά αφορά τις γυναίκες (ιερόδουλες)....Θεωρώ λοιπόν εντελώς αντιδεολογικό το να μην προστατευεται η κάθε ιερόδουλη γυναίκα,η οποία εκτίθεται δημοσίως σε αυτό το foroum και μάλιστα επώνυμα και όλοι εμείς χωρίς να εξαιρώ τον ευατό μου,πίσω απο την ανωνυμία των nickname,να ασκούμε ανώτερες κριτικές,να βγάζουμε τα απωθημένα μας,τα κόπλεξ,τα βίτσια,και όλο το μεγαλείο του ανδρικού φαλικού εγωισμού μας.
Αυτός που θεωρεί τον ευατό του αλάνθαστο και δίκαιο, δεν του αφαιρείται το δικαίωμα να κάνει λάθος,σαν "άνθρωπος"ακόμα και ο χειρότερος φονιάς που έχει διαπράξει έγκλημα,πρίν να καταδικασθεί δεν του αφαιρείται το δικαιώμα της απολογίας σαν "ανθρωπος".Ετσι λοιπόν και το ότι η Κέλλυ και κάθε Κέλλυ είναι ιερόδουλη δεν της αφαιρείται το δικαίωμα να είναι και "άνθρωπος"με ότι αυτό συνεπάγεται....
ANTISTHENI δεν σε γνωρίζω προσωπικά,αλλά πιστεύω ότι πάνω απο όλα είσαι "άνθρωπος" και το μόνο που ξέρει ο "άνθρωπος" να κάνει είναι να συγχωρεί.....Τέλος Η εξαίρεση προέρχεται πάντα από την αιτία του κανόνα.
ΚΕΛΛΥ μη ξεχάσεις ποτέ ότι είσαι "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

Υ.Γ.Κάθε άνθρωπος, κατά την προσωπική του άποψη, αποτελεί εξαίρεση στους συνήθεις κανόνες ηθικής.
58 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5 6