Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
833908
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο πριν απο κατι μερες και κατοπιν
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
και τον βρίζετε;
Σε καποιους αρεσουν τα μεταλλαγμενα. Δεν θα πρεπει να μας ενημερωσει για τα γουστα του?
ειμαι η κελλυ, ειμαι 26 χρονων, ειμαι 1.75, ειμαι μπαμπατσικη, ειμαι γεματη, ειμαι ζουμερη, ειμαι τσουποτη, δεν το εκρυψα ποτε, εξαλλου το λενε και οι κριτικες μου, οταν ειχα βγαλει της φωτο ημουν ακριβως οπως με δειχνουν, μετα πηρα κιλα οπως γινετε συνηθως με μενα τον χειμονα, μου αρεσει πολυ το καλο φαγητο, ειναι μεγαλη απολαυση για αυτο ξεφευγω που και που ειμαι πολυ καλη στο δωματιο, ξερω να γαμιεμαι και να τον παιρνω πολυ ωραια, ειμαι εξυπνος ανθροπως, ειμαι μαγκας, τα χωνω οπου χρειαζετε, μπραβο μου.
με τον ορο αριστουργημα με εχετε πριξει.
ειναι αυτοσαρκασμος, ειναι χαβαλες, ξερω πολυ καλα τι μου γινετε, δεν ειμαι ψωνιο σε καμια των περιπτωσεων, το αντηθετο θα ελεγα, οι ανθρωποι με συμπαθουνε απο την πρωτη γνωρημια λογο του χαρακτηρα μου, δεν ειμαι μοντελο και να πω την αληθεια ουτε θελω.
οπως ειπα και πιο πριν τα κιλα πανε και ερχονται, και οπως ηραθανε θα φυγουνε, πριν τρεις μηνες ημουν πολυ ωραια γκομενα γιατι ημουν περιπου μειον 7 κιλα, και σε λιγο καιρο θα ξαναγινω οπως ημουνα, για τον κωλο μου δεν ακουω τιποτα γιατι ειναι πολυ ωραιος.
αγαπητε φοντα, αφου με ειδες στο σαλονι και δεν σου αρεσα[γουστα ειναι αυτα] γιατι με διαλεξες?
Σοβαρά πιστεύεις πώς ζηλεύει κάποιος επειδή συστήνεσαι με το ιντερνετικό σου όνομα ή μπορεί να έτυχες καλύτερης περιποίησης?
Τα σχόλια δεν αφορούν στο πρόσωπό σου αλλά στην κριτική σου..Η οποία για όποιον έχει στοιχειώδες μυαλό λαμβάνεται υπόψιν μόνο ως συγγραφικό πόνημα..
Ρίξε μια ματιά στις κριτικές πχ της Κέλυ.. 63 πόσες είναι..Θα παρατηρήσεις ό,τι πάνω από 10 ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο..Ποιός λογικός αναγνώστης θα τις πάρει στα σοβαρά?
μαλλον οταν σε ειδα στο σαλονι θα σκιαχτηκα εγω πρωτη για εχω μαθει να ξεχωριζω τους.....ξερεις ποιους μην το ξαναπω
μπραβο μου που ειμαι βρομοστομη...εσυ να πας να γαμηθεις με της βρομομουνες