Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 127 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
488244
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βραδυνή επίσκεψη στο Κηφισού 60 με σκοπό να συναντήσω την Πάολα.Πρώτη φορά στον συγκεκριμένο οίκο και έχω να πω τα εξής.Ο χάρτης που βρίσκεται αναρτημένος στο site δίνει λανθασμένη πληροφόρηση συμβουλευτείτε όσοι δεν είστε της περιοχής καλύτερα GPS η Google maps (νομίζεις ότι είναι μετά το Κηφισού 30 άλλα είναι από την αντίθετη πλευρά_)Παρκιγκ βρίσκεις ακριβώς απέξω μιας και επικρατεί απόλυτη ερημιά.Στην είσοδο η κυρία της υποδοχής μάλλον βαριόταν αρκετά ,μιας με το ζόρι μου είπε να καθίσω στον χώρο αναμονής που ήταν αρκετά μεγάλος άλλα άδειος.Μόλις αναφώνησε από που ξεκινάει το απλό πρόγραμμα εμφανίζεται και το μωρό.Η Πάολα είναι ένα όμορφο ξανθό πιπινάκι,γύρω στα 23 ,περιποιημένο με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους ,λεπτό,με φυσικό στήθος, ωραίο χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση .Στο σαλόνι σε κερδίζει αμέσως.Επιλογή απλού προγράμματος που ξεκινά από 40 και αναμονή ολίγων λεπτών.Το δωμάτιο διαθέτει ντουζιέρα ,σφραγισμένες πετσέτες ,αλλά η υπηρεσία είπαμε βαριέται λίγο.Η μουσική σε χαμηλά επίπεδα όπως πρέπει, ενώ η TV ήταν διακοσμητικό στοιχείο.
Η Παολα εμφανίζεται και μετά τις σχετικές συστάσεις ξεκινάμε με χάδια και φιλιά εκατέρωθεν .Είναι πεντακάθαρη με ένα δέρμα σαν βελούδο. Στην πορεία στοματικό αρκετά καλό ,εναλλαγές στάσεων έπειτα από δική της και δική μου προτροπή ενώ συνεχεία σε κοιτάζει και ασχολείται ολόκληρη μαζί σου.Το τέλος ιδανικό που το ακολούθησε μια ζεστή αγκαλιά.Στα πολλά θετικά επίσης, ότι κάθισε και κάποια ώρα μετά ενώ είχαμε εκατέρωθεν φιλιά και κατα την αποχώρηση .Η Παολα πέραν από την φυσική εμφάνιση, έχει πολύ καλή διάθεση και στο κρεβάτι δημιουργώντας ένα συνδυασμό που σε φτιάχνει πολύ ειδικά αν σου αρέσουν GFE καταστάσεις.Ειναι έξυπνη ,ευγενική καταλαβαίνει αμέσως τι σου αρέσει και ακολουθεί ανάλογα.Δεν βιάζεται και τιμάει με το παραπάνω τα χρηματα που παίρνει κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό.Γενικά δεν υπάρχει κάτι πάνω της η στην συμπεριφορά της που μπορεί να σε χαλάσει Δεν ξέρω πως θα ήταν αν κάποιος έψαχνε PSE καταστάσεις η είχε διαφορετική συμπεριφορά και απαιτήσεις.Για τα δικά μου γούστα είναι μια από τις καλύτερες GFE επιλογές.
Φεύγοντας είχαμε πάλι χαιρετούρες ενώ η κυρία της υποδοχής βαριόταν ακόμα περισσότερο μιας και δεν είπε κουβέντα.
ΥΓ Η ημερομηνία είναι κατά προσέγγιση
Η Παολα εμφανίζεται και μετά τις σχετικές συστάσεις ξεκινάμε με χάδια και φιλιά εκατέρωθεν .Είναι πεντακάθαρη με ένα δέρμα σαν βελούδο. Στην πορεία στοματικό αρκετά καλό ,εναλλαγές στάσεων έπειτα από δική της και δική μου προτροπή ενώ συνεχεία σε κοιτάζει και ασχολείται ολόκληρη μαζί σου.Το τέλος ιδανικό που το ακολούθησε μια ζεστή αγκαλιά.Στα πολλά θετικά επίσης, ότι κάθισε και κάποια ώρα μετά ενώ είχαμε εκατέρωθεν φιλιά και κατα την αποχώρηση .Η Παολα πέραν από την φυσική εμφάνιση, έχει πολύ καλή διάθεση και στο κρεβάτι δημιουργώντας ένα συνδυασμό που σε φτιάχνει πολύ ειδικά αν σου αρέσουν GFE καταστάσεις.Ειναι έξυπνη ,ευγενική καταλαβαίνει αμέσως τι σου αρέσει και ακολουθεί ανάλογα.Δεν βιάζεται και τιμάει με το παραπάνω τα χρηματα που παίρνει κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό.Γενικά δεν υπάρχει κάτι πάνω της η στην συμπεριφορά της που μπορεί να σε χαλάσει Δεν ξέρω πως θα ήταν αν κάποιος έψαχνε PSE καταστάσεις η είχε διαφορετική συμπεριφορά και απαιτήσεις.Για τα δικά μου γούστα είναι μια από τις καλύτερες GFE επιλογές.
Φεύγοντας είχαμε πάλι χαιρετούρες ενώ η κυρία της υποδοχής βαριόταν ακόμα περισσότερο μιας και δεν είπε κουβέντα.
ΥΓ Η ημερομηνία είναι κατά προσέγγιση
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Συμφωνώ