Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
ειπα και εγω να περασω μια βολτιτσα απο την βριλησσου μιας και ηθελα πολυτελη περιποιηση. εκεινη την ωρα μου ηρθε το μαριαννακι. καστανοξανθη, με ωραιο τουρλωτο κωλαρακι και καλο βυζι με μυτερες καυλωτικες ρωγιες.η επισκεψη ξεκινησε με φιλια στο σωμα.ηταν αρκετα αισθησιακη και φαινοταν οτι ειναι μαστορισσα σ' αυτα.μετα τα φιλακια ακολουθησε πιπα. πολυ καλη για studio girl. ενω απολαμβανα την χαλαρωτικη της πιπα ειχα θεα το μελαμψο πεταχτο κωλι της. τυφλα να 'χει ο λυκαβητος σκεφτηκα με τετοια θεα...αφου με καυλωσε για τα καλα πηγαμε για 69. η τυπισσα δεν παιζεται. εκτος απο την τελικα θεσπεσια πιπα της το εχει και στην 69. ενω γευομουν το μυρωδατο μουνακι της εκεινη εβγαζε κραυγες οπως ισως καπως υπερβολικη θα ελεγα αλλα ηταν οτι πρεπει για να καυλωσω ακομα περισσοτερο. ειχα φουντωσει τοσο που πηγα να της τον χωσω κ απο πισω αν κ δεν ηταν στο προγραμμα..εκεινη την στιγμη ηθελα να της φωναξω ευτυχως συγκρατιθηκα και αφου τελειωσα την χαιρετησα και την εκανα. την συνιστω ανεπιφυλακτα και ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια studio που εχω συναντισει. δεν θα το ξανασκεφτω αν θα ξαναπαω...!!!ΝτροπήΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4