Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 151 10
Sex Studio
145507
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη στις 2 και κατι τα ξημερωματα στο εν λογο ιδρυμα για δοκιμη νεου αιματος,
Εμφανισιακα η κοπελα δεν ηταν ασχημη αλα και ομορφη,η τσατσα μου ειπε χιλια δυο(ελα να περασεις καλα,καινουρια κοπελα ειναι και τα σχετικα).Καθος πηγενα στο δωματιο μου ελεγε τα προγγραματα:
40 απλο
50 ισπανικο
60 γλυψημο
70 γυμνο
αμα ειχε κι αλα δεν τα θυμαμε,της λες εχω 60 μπορουμε να κανουμε γυμνο?
μου λεει κατσε να ρωτησω την κοπελα και μου περνει τα ευρωπουλα(λεω σιγα μην πει οχι,μυγες βαρουσαν και γενικα η περιοχη ηταν νεκρα)και μετα απο λιγο ερχεται και μου λεει το οκ.
Μπαινω μεσα,ετοιμαζομαι και μετα απο λιγο ερχετε το μωρο.
Συζητηση γνωριμιας για να σπασει ο παγος,μου δινει και κατι φιλακια(οχι γλωσοφιλα)και ξεκιναει να τριβεται απο πανω μεχρι κατω.
Αρκετη ωρα καλαμπαλικινγκ και δαγκωματιες στα μπαλακια, ξεκιναει μετα πιπα με μπουκωματα στην αρχη εβαλε λιγο δοντι αλα μετα καλυτερεψε
Αρκετη ωρα πιπα απο δω,απο κει,με σαλιο.Της λεω ποιο βαθεια?
Μου λεει αγαπη μου δεν μπορω ποιο πολλυ,λεω οκ,απλα δεν το χεις
Ξαπλωνει,μου λεει ελα(παρε δωσε,μαχη εγινε)
Την γυριζω αναποδα και μου τουρλωνει την κωλαρα της(λεω εδω ειμαστε)και παρε και παρε,καπου εκει ηρθε και το τελος.
Μετα ξαπλωσαμε μαζι,λιγη ομιλια,φιλακια(οχι γλωσοφιλα)καληνυχτιθηκαμε και γενικος μου αφησε μια εικονα κατ αρχην ευγενειας και κατα δευτερον θα κανω οτι μου πεις(ουτε βιασυνες ουτε τιποτα)
Εμφανισιακα η κοπελα δεν ηταν ασχημη αλα και ομορφη,η τσατσα μου ειπε χιλια δυο(ελα να περασεις καλα,καινουρια κοπελα ειναι και τα σχετικα).Καθος πηγενα στο δωματιο μου ελεγε τα προγγραματα:
40 απλο
50 ισπανικο
60 γλυψημο
70 γυμνο
αμα ειχε κι αλα δεν τα θυμαμε,της λες εχω 60 μπορουμε να κανουμε γυμνο?
μου λεει κατσε να ρωτησω την κοπελα και μου περνει τα ευρωπουλα(λεω σιγα μην πει οχι,μυγες βαρουσαν και γενικα η περιοχη ηταν νεκρα)και μετα απο λιγο ερχεται και μου λεει το οκ.
Μπαινω μεσα,ετοιμαζομαι και μετα απο λιγο ερχετε το μωρο.
Συζητηση γνωριμιας για να σπασει ο παγος,μου δινει και κατι φιλακια(οχι γλωσοφιλα)και ξεκιναει να τριβεται απο πανω μεχρι κατω.
Αρκετη ωρα καλαμπαλικινγκ και δαγκωματιες στα μπαλακια, ξεκιναει μετα πιπα με μπουκωματα στην αρχη εβαλε λιγο δοντι αλα μετα καλυτερεψε
Αρκετη ωρα πιπα απο δω,απο κει,με σαλιο.Της λεω ποιο βαθεια?
Μου λεει αγαπη μου δεν μπορω ποιο πολλυ,λεω οκ,απλα δεν το χεις
Ξαπλωνει,μου λεει ελα(παρε δωσε,μαχη εγινε)
Την γυριζω αναποδα και μου τουρλωνει την κωλαρα της(λεω εδω ειμαστε)και παρε και παρε,καπου εκει ηρθε και το τελος.
Μετα ξαπλωσαμε μαζι,λιγη ομιλια,φιλακια(οχι γλωσοφιλα)καληνυχτιθηκαμε και γενικος μου αφησε μια εικονα κατ αρχην ευγενειας και κατα δευτερον θα κανω οτι μου πεις(ουτε βιασυνες ουτε τιποτα)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμαλία
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού