Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582559
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στην όμορφη Νικη προς το τέλος της 1ης βάρδιας. Είχα καιρό να πάω και να αγγίξω τα πλούσια φυσικά προσόντα της. Κουβεντούλα για τις γιορτινές μέρες. Πλακίτσες. Αρχή με αμοιβαία χάδια, μετά εγώ στο ύπτιο και εκείνη να με «ανεβάζει» με τα στήθη της ή το φινο άγγιγμα της. Σφιχταγκαλιασματα. Απλά φιλάκια. Αμοιβαία αλλαγή θέσης και συνέχεια. Βυζαίνω και ζυμώνω. Γυρίζω σε ύπτιο εκείνη από πάνω, λάστιχο και στοματικό. Συνέχεια με νέα σφιχταγκαλιάσματα και κουβέντες. Πάλι στοματικό. Στάσεις: ξαπλωτή πάνω μου & κλασσική, και τέλος. Χωρίς βιασύνες στις στάσεις ούτε σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά συνολικός πραγματικός χρόνος σεξ μάλλον σύντομος, αν και στο δωμάτιο μείναμε ώρα συνολικά. Ή έπαθα υπερκόπωση από την υπερδραστηριότητα στις σεξοδιακοπές μου ή γέρασα πλέον και πάω για σύνταξη από σεξουαλικής πλευράς. Την ευχαριστήθηκα την παρουσία της δε λέω, αλλά με μένα ανησυχώ καθώς ήταν η 2η συνεχόμενη φορά με ολίγον προβληματική απόδοση (εξού και η βαθμολογία). Μάλλον πρέπει να κανονίσω ένα σούπερ τεστ για την Κυριακή. Νίκη να είσαι καλά και σ’ευχαριστώ πολύ. Είσαι πάντα εντυπωσιακή γυναίκα. Το κείμενο αυτό μάλλον δεν είναι κριτική της κοπέλας ή της συνάντησης, αλλά τού εαυτού μου. Στρεβλό βγήκε.
Το στούντιο νοικοκυρεμένο, με ντουζιέρα στο ζεστό (ευτυχώς δωματιο) ΚΑΙ νιπτήρα, όμως δεν είδα οινόπνευμα μέσα. Επίσης, οι πετσέτες ούτε εδώ είναι μεγάλες. Κατά τάλλα, γενικά σωστά εξοπλισμένο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Νίκη
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2012
Δεν αναφερεις το προγραμμα που πηρες!!!..Καλο ειναι να γραφουμε και τα χρηματα που δινουμε, για το προγραμμα που παιρνουμε!!!!Στην προηγουμενη κριτικη σου(για την Ντιανα) το εκανες αυτο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Π
Παιχτουρας
15 Ιανουαρίου, 2012
Μημπως πηγες παλια στο παρελθον.... στην Ουγγαρεζα Νικη και μας γραφεις τωρα την κριτικη????
Π
Παιχτουρας
15 Ιανουαρίου, 2012
Σορρυ!: πρόγραμμα απλό (50)
15 Ιανουαρίου, 2012
Οχι, δεν είναι παλιά. Όλα έγιναν τη Τριτη 10/1/2012 15:00-16:00 (περίπου). Απλώς προερχόμουν από πολύ έντονη δραστηριότητα Δεκ 2011 & Ιαν 2012. Δεν έχω ανεβάσει κριτικές για κάποιες ακόμη συνευρέσεις μου (να μην είναι πολλαπλές. Έπαθα υπερκόπωση και κορεσμό μάλλον απότι φάνηκε στις 3 τελευταίες ( 7/1/12 , 9/1/12 & 10/1/12).

Στη Νίκη έχω πάει πολλές φορές. Εχω γραψει κριτική πολύ λιγότερες φορές.

Σε κάλυψα?
15 Ιανουαρίου, 2012
Απολυτα...καλη Κυριακη να εχεις και καλη ξεκουραση!!!
Π
Παιχτουρας
15 Ιανουαρίου, 2012
Επίσης φίλε!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6