Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 151 10
Sex Studio
145507
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
μπαινοντας στον συγκεκριμενο οικο περιμενα αρκετα...γιατι η κοπελα ειχε προγραμμα...παρατηρησα τον χωρο..πολυ προσεγμενος και αρκετα καθαρος....εχοντας διαβασει τοσα καλα για την κοπελα περιμενα υπομονετικα....επιτελους βγαινει η νατασσα...χρυσο φορεματακι...και ενα σεμνο χαμογελο...οχι κατι πολυ εντυπωσιακο αλλα ενα ωραιο συνολο....αν δεν ειχα διαβασει τοσα δεν ξερω αν θα εμπαινα...
κοβω ενα απλο παραβολο...και ερχεται μετα απο λιγο ..
με ρωταει το ονομα μου κτλ...και αρχιζει προκαταρκτικα στα ορθια...καθολου βιαστικη..πρωτη φορα βλεπω τανα να το παει τοσο αργα....αρκετα χαδιαρα....με ωραιο σωμα....ξεκιναει την πιπα στα ορθια...οπου εδωσε ρεσιταλ....ηταν αν οχι η ωραιοτερη ..απο τις ωραιοτερες που μου εχουν παρει.....με mouthfucking μετα απο πρωτοβουλια της....ειχαμε καραμπαλικινκ....πολυ καλο....και την σταματησα διοτι δεν αντεχα αλλο.....ανεβαινω στο κρεββατι και αυτη συνεχιζει την πιπα.....με ειχε στειλει....την σταματαω κ ανεβαινει απο πανω μου....αλλα ηταν αργα ...το τελος ηρθε σε ουτε ενα λεπτο....γενικα πολυ καλες εντυπωσεις..και αξιζει να δωσεις χρηματα για προγραμμα για την συγκεκριμενη....μπραβο της τιμα τα χρηματα που βγαζει....
κοβω ενα απλο παραβολο...και ερχεται μετα απο λιγο ..
με ρωταει το ονομα μου κτλ...και αρχιζει προκαταρκτικα στα ορθια...καθολου βιαστικη..πρωτη φορα βλεπω τανα να το παει τοσο αργα....αρκετα χαδιαρα....με ωραιο σωμα....ξεκιναει την πιπα στα ορθια...οπου εδωσε ρεσιταλ....ηταν αν οχι η ωραιοτερη ..απο τις ωραιοτερες που μου εχουν παρει.....με mouthfucking μετα απο πρωτοβουλια της....ειχαμε καραμπαλικινκ....πολυ καλο....και την σταματησα διοτι δεν αντεχα αλλο.....ανεβαινω στο κρεββατι και αυτη συνεχιζει την πιπα.....με ειχε στειλει....την σταματαω κ ανεβαινει απο πανω μου....αλλα ηταν αργα ...το τελος ηρθε σε ουτε ενα λεπτο....γενικα πολυ καλες εντυπωσεις..και αξιζει να δωσεις χρηματα για προγραμμα για την συγκεκριμενη....μπραβο της τιμα τα χρηματα που βγαζει....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού