Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582546
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες ( ημερομηνία δεν θυμάμαι ) στο στούντιο, έτοιμος για τη Λίλη. Τη Λιλη την είχα βάλει στο μάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό απλά ποτέ δεν έτυχε να γνωριστούμε καθώς είτε δεν μου περίσσευαν χρήματα η όποτε είχα δεν την πετύχαινα στις τσάρκες. Η κοπέλα είναι από Γερμανία, αρκετά ψηλή, με πολύ ωραίο σώμα και όμορφο(για τα γούστα μου) πρόσωπο. Δίνω σε κλάσματα το 50ρικο και μπαίνω στο δωμάτιο το οποίο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από πολυτέλειες αλλά σίγουρα καθαρό.. Ντουζακι και κατευθείαν εμφανίζεται η Λιλη. Πολύ δυνατά προκαταρκτικά με φιλιά παντού, και από μένα και από εκείνη, δακτυλοσκοπήσεις, καραμελωμα στα μπαλάκια και αρκετά δυνατό στοματικό(με προφυλακτικό). Στο σεξ τώρα κάναμε ότι στάση ήξερα με πολύ μεγάλη επιτυχία, και υπήρχε μια εναλλάξ ατμόσφαιρα gfe και pse. Το γατάκι της ήταν υγρό και η αίσθηση του αρκετά καλή. Η κατάθεση έγινε με ιεραποστολική στάση όπου μας βρήκε αγκαλιασμένους σφιχτά.

Χρόνος παραμονής? Άνετα 25 λεπτά..

Συνάδελφοι η εμπειρία μου με τη Λιλη συγκαταλέγεται στις καλύτερες της καριέρας μου με άνεση. Τη μια ένιωθα σαν να πρωταγωνιστώ σε τσόντα και μετά σαν να κάνω έρωτα με τη γκόμενα μου. Θα ξανατιμηθει σίγουρα και προτείνεται ανεπιφύλακτα. Επειδή είμαι νέος χρήστης και το σύστημα έχει περιορισμούς στη βαθμολογία το VFM είναι 10, η συμπεριφορά της υπηρεσίας 10 και η συμμετοχή διάθεση 10. Αυτά τα ολιγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λίλη
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού