Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 101 10
Sex Studio
109865
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εμπνευσμένος από τον λιτό απέριττο τρόπο γραφής πρόσφατης κριτικής του gl αποφάσισα να υιοθετήσω ένα παρόμοιο στυλ για την σημερινή κριτική:
-Είχα 1,5 χρόνο περίπου να επισκεφτώ την Έφη. Πλέον πρωινή καθημερινά εδώ.
-Πρώτη φορά στον καινούργιο χώρο, μπήκα στο δωμάτιο με το τζακούζι. Ευρύχωρο με μεγάλους καθρέφτες και καρέκλα (που δεν χρησιμοποιήθηκε). Ο πορτοκαλοκόκκινος φωτισμός και η απλότητά του το κάνει να φέρνει σε Βαρδάρη πάντως και δεν πιάνει το επίπεδο που έχουν άλλα στούντιο της περιοχής. Δυνατή (καλή) μουσική από ραδιόφωνο.
-Ευγενέστατη η τσατσά, με άφησε να κάνω και το τσιγαράκι μου όσο περίμενα.
-Η Έφη έχει αλλάξει το μαλλί εδώ και κάτι μήνες σε μαύρο. Όμορφο παιχνιδιάρικο πρόσωπο με σλαβικά χαρακτηριστικά, συνεχώς χαμογελαστή, πολύ όμορφα έξυπνα μάτια. Λευκή ωραία επιδερμίδα. Κορμοστασιά που γράφει στον καθρέφτη εν ώρα δράσης. Αφράτος κώλος χωρίς να είναι μεγάλος. Προς το μικρό στήθος με μικρές ρώγες. Γύρω στα 30 την κάνω. Από Πολωνία για όσους δεν ξέρουν.
-Όταν μπήκε στο δωμάτιο είχα μηδέν στύση. Κάποια συζητησούλα στην αρχή, τον έπαιξε λίγο με το χέρι, ελαφρύ μπαλαμούτι με φιλάκια εκατέρωθεν, μου δάγκωσε τις ρώγες (άουτς).
-Μετά από κανά δίλεπτο και χωρίς να μου έχει σηκωθεί τελείως, άρχισε μια πίπα που με έφερε στο 100% μέσα σε δευτερόλεπτα. Nice. Ακριβώς εκεί που θα της ζητούσα πίπα στο όρθιο, μου το προτείνει αυτή. Ξανά nice. Την ξάπλωσα στη άκρη του κρεβατιού μπρούμυτα και περιεργάστηκα το σώμα της με φιλάκια από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
-Πρώτη στάση στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι. Σιγά στην αρχή, μετά άρχισε να με σμπρώχνει όλο μέσα.
-Αλλαγή με από πάνω αυτή και να κάνει όλη τη δουλειά.
-Ιεραποστολικό με πολλά φιλάκια σε πρόσωπο και λαιμό.
-Στα τέσσερα, όπου έκανε τα γνωστά κολπάκια της, στριφογυριστά και μέσα έξω, σε κάποια φάση σηκώθηκε για φιλάκια στο λαιμό (σούπερ, ποια άλλη το κάνει αυτο;).
-Συνέχεια με αυτή από πάνω σε reverse cowgirl και τέλος σκαμνάκι όπου το απόλαυσα πλήρως στο καθρέφτη.
-Έμεινε καθισμένη πάνω μου όταν τελείωσα, κουβεντούλα για 2-3 λεπτά πριν φύγει.
-Συμπέρασμα; Χαβαλετζού και κολπατζού με πολλά καντάρια τεχνικής. Τα προσωπικά μου γούστα (ξανθές και μινιόν) συνήθως με οδηγούν σε άλλες επιλογές, αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνεται άλλη κοπέλα σ΄αυτό που μπορεί να προσφέρει, δηλαδή κολπάκια και ατάκες εκτός προγράμματος και ρουτίνας. Nice.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Έφη
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2012
αυτη ειναι κριτικη....ετσι να γραφουμε ολοι απο δω και μπρος.....
G
gl
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1