Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 83 10
Sex Studio
154341
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Εχοντας επισκεφτει αρκετες φορές το συγκεκριμένο στουντιο,νοίζω οτι χρωστάω μια κριτική στην Νατάσσα. Συνήθως γράφω κριτικές οταν περνάω πολύ καλά η οταν κάτι μου κάνει εντύπωση.Στην προκειμένη περίπτωση η Νατάσσα δεν περνάει απαρατήρητη.Για τον χωρο έχω αναφερθει και άλλες φορές .Προκειται για εναν απο τους καλύτερους στην κατηγορία του .Μεγάλλα δωμάτια ,έμφαση στην καθαριότητα και καθρεφτες στην οροφή που ειναι όλα τα λεφτα μιας και έχεις πανοραμική άποψη για το μωρό που έχεις δίπλα σου.Η Νατάσσα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλλα απο την Σερβία με εντυπωσιακή εμφάνιση γυρω στα 22 με ξανθά μαλλια και σώμα μοντέλλου.Διαθέτει επίσης το καλύτερο φτιαχτό στήθος που έχω δεί.(Ο τυπος που το έκανε ηταν καλλιτέχνης )Ερχεται με καλή διάθεση ,μιλάει πολυ καλά ελληνικα και διαθέτει και πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.Απο εκει και περα μετρια προκαταρκτικά ,μέτριo στοματικό ,μέτρια συμμετοχή και γενικότερα διεκπαιρεωτική διαθεση στην πράξη για το προγραμμα των 50 euro ,συμφωνα πάντα με τα κριτήρια τα δικά μου.Θα ελεγα πως συνίσταται κυρίως σε όσους ψαχνουν μοντέλλες και θωρουν την εμφάνιση ως το βασικότερο στοιχείο σε μια κοπέλλα.Για τους υπόλοιπους συνίσταται για μία μονο φορά σαν εμπειρία .Περνας καλά,δεν μετανιώνεις για τα λεφτα που δίνεις αλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα σε κάνει να την επισκεφτείς ξανά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού