Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κυριακή απόγευμα πριν από καφεδάκι, μια στάση στο ίδρυμα της Φραντζή ήταν ό,τι χρειαζόμουν. Οι επιλογές ήταν δύο, η Μελίνα που μόλις είχε ξεκινήσει τη βάρδια της και η Μαρία η Θεσσαλονικιά που τελείωνε. Η λογική επιλογή θα ήταν η φημισμένη για τις υπηρεσίες της Μαρία, αλλά το γεγονός ότι ετοιμαζόταν να φύγει με έκανε να προτιμήσω τη Μελίνα, για την οποία είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια. Της το είπα όταν ήρθε στο δωμάτιο και φρόντισε να δικαιώσει τα γραφόμενα. Οσα χάνει από εμφάνιση η Μελίνα τα κερδίζει σε διάθεση. Από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο μέχρι την αποχώρησή της σε κάνει να αισθάνεσαι ότι την ξέρεις καιρό (θα μπορούσε άλλωστε να είναι η γειτόνισσα που πάντα ήθελες να πηδήξεις). Ξεκινήσαμε ανταλλάσσοντας με χάδια και φιλιά σε όλο το σώμα. Εδειχνε να απολαμβάνει κάθε μου άγγιγμα, ήταν δεκτική σε γλωσσόφιλα, αν και με χάλασε λίγο η αίσθηση της τσιγαρίλας. Μολονότι είχα πληρώσει για απλό πρόγραμμα, μου ζήτησε να την... περιποιηθώ χαμηλά και μάλιστα για πολλή ώρα. Μου ανταπέδωσε με ελεύθερο στοματικό και ισπανικό (η αλήθεια είναι ότι τα βυζιά της δεν προσφέρονται ιδιαίτερα αλλά είπαμε, αν έχεις διάθεση όλα γίνονται). Μετά από όλα αυτά τα προκαταρκτικά που είχαν κρατήσει τουλάχιστον 15 λεπτά, το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα μετά από αλλαγή δύο στάσεων. Κι εκεί που θα περίμενες ότι όλα έχουν τελειώσει, ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και συνέχισε με κουβέντα, χάδια και φιλιά για κάνα δεκάλεπτο ακόμα. Αρχισα να καβλώνω πάλι και της είπα ότι θα ήταν καλύτερο να φύγει γιατί λεφτά για δεύτερο γύρο δεν υπήρχαν. Ασε που είχα ήδη στήσει τα φιλαράκια στην καφετέρια. Εσκασα εκεί μετά από λίγο με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μάλιστα μετά από αυτά που τους είπα ο ένας από τους δύο αποφάσισε να κάνει μια στάση γυρνώντας σπίτι του...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού