Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εάν κανείς είχε ποτέ τη... φαντασίωση να πάει με μοντέλο, τότε η Σαμάνθα μπορεί να του δώσει την αίσθηση ότι την εκπλήρωσε!

Ψηλή, μελαχροινή,Ρουμάνα ( ή αλλιώς βλαχοκόριτσο χεχε) με σώμα πραγματικά τέλειο και απίστευτα βελουδένιο και σφιχτό δέρμα, και προκλητική καβλόφατσα που σούρχεται να την κατα...πιτσιλίσεις με τα φλόκια, σίγουρα σε εντυπωσιάζει εμφανισιακά!

Στο ψητό τώρα... για τα μάτια της άφησα τη Βαρβάρα ( στην οποία σκεφτόμουν ως τότε να καταθέσω). Απλό πρόγραμμα των 40. Με το που μπήκε μέσα προκλητικά και λάγνα ακούμπησε το βελούδινο κορμάκι της πάνω μου και άρχισε να "παίζει" με τον "junior"... Σιγά σιγά αυτός... θέριεψε και τότε ξεκίνησε το τσιμπουκλόβερ, ωραία η αίσθηση να υποτάσεις μια τέτοια αμαζόνα με αυτό τον τρόπο... βαθύ, αργό με χαδάκια εκατέρωθεν, αλλά όχι γλύψιμο στα μπαλάκια! Δε πειράζει έτσι κι αλλιώς σταμάτησε το έργο κάπου εκεί γιατί ο junior βιαζόταν να ξεσπάσει!

Αλλάξαμε μερικές στάσεις λοπου έγινε άγριο κάρφωμα - παρά το ότι φαίνεται ευαίσθητη και εύθραυστη όχι μόνο αντέχει στις σκληρές συνθήκες αλλά τις επιδιώκει κιόλας!

Ωστόσο επειδή ήμουν και κουρασμένος από την ημέρα, ήθελα να είμαι πιο άνετος και άφησα σε αυτήν την πρωτοβουλία. Ήρθε από πάνω, όπου έδειξε ιδιαίτερα καλές επιδόσεις χεχε. Έτσι το πιτσιλιζατέρ με πίεση και μανία εκτόξευσε το μαγικό υγρό που τόσο καταπιεστικά ήταν εγκλωβισμένο!

Γενικά από συμμετοχή, διάθεση κλπ δεν ήταν κάτι που απέχει πολύ από το μέσο όρο, πάντα με μέτρο σύγκρισης απλό πρόγραμμα σε στούντιο. Ωστόσο αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η εμφάνιση που κάνει και τη διαφορά και αξίζει- πόσο μάλιστα όταν η τιμή του απλού έχει 40.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
1
Πόντοι:
386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 νώντας