Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 109836
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη πρωϊνή στην Έφη κατά τις 11.00.

Η Έφη διατηρεί το απλό στα 40,00ευρώ, 50,00ευρώ πιο χαλαρά, 60,00ευρώ μασαζάκι, 70,00ευρώ ντούζ με το μωρό και 100,00ευρώ τζακούζι (για τους μερακλήδες). Κουλουράκι, στάση 69 με γλύψιμο και ασκεπής καπότα δεν δίδει το μωρό.

Πήρα το πρόγραμμα των 50,00ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο με το τζακούζι. Καθρέπτες υπάρχουν τρεις για να καμαρώνουμε από όλες τις πλευρές το μωρό , αλλά πολυθρόνα δυστυχώς δεν παίζει μπάλα (Έφη με ακούς...?)

Περίμενα την Έφη κανά μισάωρο, διότι έπεσε πελατεία σήμερα.

Έσκασε μύτη το μωρό, σε μαύρο συνολάκι (όχι τίποτα extreme, αλλά προσωπικά με έφτιαξε, ειδικά όταν αντίκρυσα το μαύρο στριγκάκι να αγκαλιάζει το θεσπέσιο κώλο της).

Ξεκίνησε τα μοναδικά χαδάκια και ναζάκια της στο κρεβάτι, α πονηρή γατούλα που είναι, και μετά από λίγο επήλθε πλήρης στύση του εργαλείου.

Με φόρεσε με αργό ρυθμό καπότα, κάλτσα στυλ, ενώ ταυτόχρονα μου έριχνε καυλιάρικες ματιές κάνοντας με κάγκελο για μια ακόμη φορά.

Πιπέτο ωραίο, όλο μέσα, με δάγκωμα και pressing στο κεφάλι του πούτσου, ενώ εγώ χάιδευα τα ωραία μπούτια της. Το μουνάκι της το έκρυβε με τρόπο.

Ανέβηκε κατόπιν πάνω μου σε στάση reverse cowgirl και ξεκίνησε ροντέο. Άψογο καβάλημα με έκανε, το καυλί μου ταίριαξε όμορφα στην μουνάρα της, ενώ είχα και θέα στη κωλάρα της (για μένα ίσως από τις καλύτερες που παίζουν στη πιάτσα).

Την πήρα μετά σε ιεραποστολικό, πολύ ωραίο σκηνικό, αργό και βασανιστικό γαμήσι.

Ε, μετά δεν άντεξα άλλο, πρόλαβα ευτυχώς τη γύρισα στα τέσσερα, χούφτωσα τα ζουμερά κωλομέρια της και τελείωσα μέσα της με. Με ξεζούμιασε για μία ακόμη φορά.

Μετά, καθήσαμε λίγο στο κρεβάτι, πήραμε μια ανάσα, με ευχαρίστησε και την έκανε για τον επόμενο συναγωνιστή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Έφη
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια