Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834390
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είναι μια κοπέλα που έχω συναντήσει κάποιες φορές στις τσάρκες μου, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε τύχει να περάσω μαζί της στο δωμάτιο, αν και εμφανησιακά μου άρεσε. Νεαρή, με καστανά πλέον μαλλιά (μέχρι πρότινος τα είχε μαύρα). Το σώμα της χωρίς περιττά κιλά, δίχως όμως να είναι το στυλ του ανορεξικού μοντέλου. Ωραίο φυσικό στήθος, με πολύ καλή αφή, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, με ωραίες καμπύλες η περιφέρεια της. Όμορφα χαρακτηριστικά πρόσωπου, πονηρά ματάκια..
Σήμερα ήρθε η ώρα για την στενότερη γνωριμία. Είσοδος στο γνωστό δωμάτιο Νο 3, σε πρόγραμμα με 69

Δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο, μιας και δεν υπήρχε κόσμος, αφού η «μισή Ελλάδα» γιόρταζε σήμερα (Αγίου Ιωάννη)και ο κόσμος που κυκλοφορούσε ελάχιστος.
Αφού έγιναν οι πρώτες συστάσεις και ο πάγος έσπασε, ξεκίνησαν τα πρώτα φιλιά και χάδια ταυτόχρονα και από τις δυο πλευρές. Σε κλίμα gfe περάσαμε κάποια λεπτά με προκαταρκτικά μέχρι την στιγμή που «χαμήλωσα» και άρχισα να περιποιούμαι το «γατάκι της». Η ανταπόκριση της με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά και χάδια στο κεφάλι μου μου έδιναν κίνητρο για να συνεχίζω. Με σταμάτησε κάποια στιγμή και με πονηρό χαμόγελο μου είπε "Σειρά μου τώρα" για να αρχίσει το δικό της στοματικό, τοποθετώντας το προφυλακτικό. Περάσματα της γλώσσας σε όλο το κορμό, χτυπήματα στο πρόσωπο της, βαθύ κατά διαστήματα. Καθόταν με τέτοιο τρόπο που η λεκάνη της και κατά συνέπεια όλη η «ευαίσθητη περιοχή της» ήταν κοντά στο κεφάλι μου, και έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να την τραβήξω προς το μέρος μου για να συνεχίσουμε με «πατροπαράδοτο» 69.

Sex για την συνέχεια με πολλές και διάφορες στάσεις εντός και εκτός κρεβατιού. Το ρεπερτόριο περιελάμβανε ιεραποστολικό, στάση του λωτού, στα όρθια κρατώντας την στα χέρια μου, χωρίς να στηρίζεται κάπου αλλού, νέο ιεραποστολικό, στα τέσσερα. Μετά το τέλος ξαπλώσαμε και μιλήσαμε για λίγο. Με προσκάλεσε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι συντροφιά με την Μαρίνα και την Αναστασία που ήταν μαζί της στην βάρδια, και τη παρέα μου που με περίμενε, πίνοντας ένα ποτάκι...

Πέρασα καλά με μια κοπέλα , η οποία αν και μικρή σε ηλικία, με την παρουσία της στο δωμάτιο φανέρωσε μια γυναίκα με εμπειρία. Η τεχνική της καλή, η διάθεση της και η συμμέτοχη της υψηλή. Απ΄ότι μου είπε στην κουβέντα που επακολούθησε η απόδοση μιας κοπέλας στο δωμάτιο, εξαρτάται πολύ και από τον παρτενέρ. Δεν δίστασε να μου πει ότι κάποιες φορές, πως ανάλογα με την συμπεριφορα και τον σεβασμό που δείχνει ο πελάτης, τις «ανεβάζει» τις κάνει να «ξεχνιούνται», να δίνουν το κάτι παραπάνω, να κάνει την δουλεία ους πιο εύκολη με αποτέλεσμα η συνεύρεση να κυμαίνει σε υψηλή επίπεδα. Όμως αυτή η κουβέντα δεν είναι του παρόντος…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
Απ΄ότι μου είπε στην κουβέντα που επακολούθησε η απόδοση μιας κοπέλας στο δωμάτιο, εξαρτάται πολύ και από τον παρτενέρ. Δεν δίστασε να μου πει ότι κάποιες φορές, πως ανάλογα με την συμπεριφορα και τον σεβασμό που δείχνει ο πελάτης, τις «ανεβάζει» τις κάνει να «ξεχνιούνται», να δίνουν το κάτι παραπάνω, να κάνει την δουλεία ους πιο εύκολη με αποτέλεσμα η συνεύρεση να κυμαίνει σε υψηλή επίπεδα. Όμως αυτή η κουβέντα δεν είναι του παρόντος…….

CHEYENNE & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΔΙΑΝΑ!
08 Ιανουαρίου, 2012
Ορίστε Δεσποινάκι που παραπονιόσουνα, στον κατάφερα τον Τσεγιέν, ήρθε για πάρτη σου. Μεγάλο χαμόγελο

Χαίρομαι που περάσατε καλά, ομολογώ ότι ζήλεψα που δεν ήμουνα και γω στην παρέα σας να πιούμε ένα ποτό μαζί, ίσως άλλη φορά...

Δεσποινάκι, περιμένω την πρόσκληση, θα περιμένω αρκετά αν χρειαστεί...

Τσεγιέν, μια ακόμα καλή και κατατοπιστική κριτική που διαβάζεται ευχάριστα και ακούραστα. Συνέχισε έτσι.
O
Orestis_Kou
09 Ιανουαρίου, 2012
Αυτά για την εμπειρία μου με την Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη…

Το ωραιοτερο κλεισιμο κριτικης που εχω δει! Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
10 Ιανουαρίου, 2012
πολυ καλη κριτικη μπραβο
10 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Απ΄ότι μου είπε στην κουβέντα που επακολούθησε η απόδοση μιας κοπέλας στο δωμάτιο, εξαρτάται πολύ και από τον παρτενέρ. Δεν δίστασε να μου πει ότι κάποιες φορές, πως ανάλογα με την συμπεριφορα και τον σεβασμό που δείχνει ο πελάτης, τις «ανεβάζει» τις κάνει να «ξεχνιούνται», να δίνουν το κάτι παραπάνω, να κάνει την δουλεία ους πιο εύκολη με αποτέλεσμα η συνεύρεση να κυμαίνει σε υψηλή επίπεδα."

Πολυ ευστοχη παρατηρηση. Αν εισαι καθαρος, περιποιητικος με σωστη συμπεριφορα μπορεις να κερδισεις την προσοχη της κοπελλας καθως και την πολυ καλυτερη συμμετοχη της αφου δεν θα αρνηθει να συνδιασει τη δουλεια με τη διασκεδαση. Σιγουρα σε μελλοντικη συνευρεση το ενδιαφερον θα παραμεινει αυξημενο και απο τις δυο πλευρες. Αυτο για αυτους που δεν πιστευουν οτι μπορει καποιος να περασει πολυ καλα με μια ιεροδουλη και αυτη το ιδιο, βλεποντας συνεχως θεωριες συνωμοσιας, προμοτορες και αγαπουληδες.

Ισως καποιοι θα ηθελαν πολυ να βρισκονται σε αυτη την θεση αλλα δεν μπορουν γιατι απλα δεν τους αφηνει ο κακος τους εαυτος...
10 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ερώτηση. Είναι η ίδια Δέσποινα που δούλευε Κασσανδρας 6?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6