Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη σήμερα στην γνωστή σε όλο το μπουρδελοκοινό της Θεσσαλονίκης, την όμορφη Αντριάνα την κομοδινοπούλου που πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός να της αλλάξουμε το προσωνύμιο.

Σε ένα κρύο πρωινό λοιπόν μπήκα σε αυτό το πολύ ζεστό και οικείο κατάστημα με πολύ νωπές τις όμορφες αναμνήσεις από την επίσκεψη στην Εβελίνα.

Η Αντριάννα με υποδέχθηκε στο σαλόνι με πολύ πονηρό χαμόγελο και χωρίς να διστάσω πέρασα στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ.

Στο δωμάτι μπήκε λίγο σφιγμένη, σαν να κρύωνε, την αγκάλιασα όμως αμέσως, και ένοιωσα το κορμί της να μπιμπικιάζει και ειδικά το κολαράκι της να είναι απίθανο στην υφή. Δέχθηκε με ευχαρίστηση τα χαδάκια μου και σε λιγάκι ξαπλώσαμε στο κρεβάτι όπου τα συνεχίσαμε. Έχοντα ήδη στύση 100% μου πέρασε ένα πάρα πολύ λεπτό προφυλακτικό σαν κάλτσα και ήρθε στην αγκαλιά μου βάζοντας τις θεσπέσιες βυζάρες της με την σηκωμένη ρόγα της στην μούρη μου, τις οποίες και πιπίλισαα δεόντως.

Η πίπα που μου έκανε στη συνέχεια ήταν από άλλο πλανήτη, η πούτσα μου πονούσε από την καύλα και μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη του δωματίου την έβλεπα που εξαφανιζόταν ολόκληρη μέσα στο στόμα της. Ταυτόχρονα δεν έχασα την ευκαιρία να περιποιηθώ και την πίσω της τρυπούλα όπου δέχθηκε και ολίγον δαχτυλάκι τελείως αδιαμαρτύρητα.

Στη συνέχεια μου ζήτησε να της τον βάλω, όταν την είπα να ανέβει από πάνω διέκρινα για ένα δευτερόλεπτο μια κάποιου είδους δυσανασχέτηση αλλά αμέσως αφού γρασάρισε το μουνάκι της ανέβηκε από πάνω μου, έκλεισε τα μάτια της και κουνήθηκε ικανοποιητικά και όταν της τον κάρφωνα δυνατά και εγώ έβγαζε κάποιες καυλιάρικες κραυγούλες. Θέλω να σημειώσω ότι παρά το γρασάρισμα η αίσθηση από το μουνάκι της ήταν εκπληκτική.

Στη συνέχεια τη γύρισα σε πισοκολλητό, μου έκανε τέλειο στήσιμο και τον πήρε όλο βαθιά, και αφού τη σφυροκόπησα πολύ δυνατά την έχυσα μέσα σε κραυγές..

Όταν έβγαλε το πούτσο μου από το μουνί της ξάπλωσε στο κρεβάτι και έκλεισε τα μάτια της και εγώ μένοντας γονατιστός άρχισα να την χαϊδεύω απαλά σε όλο της το βελούδινο κορμί από τις πατούσες της μέχρι τα αυτιά της. Κάποια στιγμή με παρότρυνε να την πιέσω με τα δάχτυλα μου το κορμί της και όταν το έκανα ένοιωσα να ανατριχιάζει το κορμί της για δεύτερη φορά.
Κάποια στιγμή το κουτάλι της τσατσάς έπεσε με δύναμη πάνω στην σούπα που έτρωγε στην διπλανή κουζίνα και ακούστηκε δυνατά μέσα στο δωμάτιο, αλλά η Αντριάννα έχοντας κλεισμένα τα μάτια της είχε κλείσει ταυτόχρονα και τα αυτιά της και δεν άκουγε τίποτα. Στο σαλόνι λίγο πιο πριν μου είχε πει η τσατσά ότι δεν χτυπάει πόρτες και πράγματι τον λόγο της τον κράτησε. Δεν είπε δεν χτυπάω κουτάλια στα πιάτα.

Μετά από κάνα δεκάλεπτο και αφού είχα αρχίσει να κουράζομαι σε αυτή τη στάση σηκώθηκα και σηκώθηκε και αυτή με ένα χαμόγελο εμφανούς ικανοποίησης με αυτό που έζησε.

Όταν πήγε να με αποχαιρετίσει με ένα φιλί στο στόμα, ένα κύμα στατικού ηλεκτρισμού μας τίναξε και τους διό μας, εκείνη τρόμαξε λίγο αλλά εγώ την πήρα και πάλι τρυφερά στην αγκαλιά μου και της έδωσα το φιλί του αποχαιρετισμού.

Μετά από όλα αυτά που έζησα σήμερα με την κοπέλα, που εύχομαι να μην ήταν κάτι το περιστασιακό αλλά μια εμφανής αλλαγή προς το πολύ καλύτερο στην απόδοση της, προτείνω την μετονομασία του προσωνύμιου της από Αντριάνα.com σε Aντριάνα.hot

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
Σουπα.hot Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1