Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 104 10
Sex Studio
152058
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το περίφημο αυτό σατυρικό στιχάκι μου ήρθε στο νου μόλις πρωτοαντίκρυσα την Ρεγγίνα. Η κοπέλα χωρίς υπερβολή έχει τα τελειώτερα στήθη που έχω δει ποτε ζωντανά μπροστά μου. Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν ανήκω στους ιδιαίτερα βυζολάγνους και δεν έχω ιδέα αν κάποιο στήθος είναι 2,5 ή 3,5 ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μέγεθος υπάρχει. Όμως αυτό που είδα με άφησε έκπληκτο. Μιλάμε για ΤΟ τέλειο στήθος. Μεγάλο,φυσικό,καλοσχηματισμένο,στητο,γεμάτο,με υπέροχη υφή και μεγάλη και πεταχτή ρώγα. Ένα ποίημα. Σου' ρχεται αυθόρμητα να το βάλεις στο στόμα και να μην το αφήσεις μέχρι να γευτείς και την τελευταία του λεπτομέρεια. Όμως για να μην αδικησουμε την κοπέλα, οφείλω να πω πως δεν είναι μόνο στήθος. Έχει και ένα καλλίγραμο κορμί ,γύρω στο 1,65 καθώς και ένα εκπληκτικά όμορφο και γλυκό πρόσωπακι πλαίσιομενο από μαύρα,ίσια μαλλιά. Με λίγα λόγια το κορίτσι διαθέτει όλο το πακέτο της εμφάνισης,γιαυτο και στη συγκεκριμένη κατηγορία δε θα δίστασω να της βάλω 10. Ωραία, τώρα πάμε στο κομμάτι της συμμετοχής. Τα προκαταρκτικά κράτησαν πολύ ωραία. Όπως ήταν φυσικό επικεντρωθηκαν περισσότερο στα στήθη της. Από την πλευρά μου "έπαιξε" κανονικό βύζαγμα και πιπίλισμα στις ρώγες για αρκετά λεπτά. Από την πλευρά της είχαμε φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος και κατάληξη σε "ισπανικό" και επιτρέψτε μου τη λέξη, ρωγομαλακία. Δηλαδή ανεβοκατεβάζοντας τη ρώγα μου έτριβε και μου έπαιζε το πέος. Στη συνέχεια μου πέρασε το σκούφο και ξεκίνησε το στοματικό. Αρκετά καλό και βαθύ, χωρίς χρήση χεριών, όμως χωρίς περιποίηση @@. Ταυτόχρονα εγώ της δακτυλοσκοπούσα και της χάιδευα το μουνάκι. Στο κυρίως σεξ αλλάξαμε τρεις στάσεις. Στην αρχή ήρθε εκείνη από πάνω μου ,συνέχισαμε με ιεραποστολικό και καταλήξαμε σε πισωκολλητό, όπου μετά από αρκετά λεπτά σφυροκόπημα, κατέθεσα. Γενικά το σεξ κράτησε πολύ ώρα και στο τέλος ήμασταν και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα. Μιλήσαμε λίγο και αποχωρηστήκαμε με δύο φιλιά στα μαγουλα. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία με μια κοπέλα που άνετα μπορεί να εξελιχθεί σε στανταράκι. Δύο λόγια για την υπηρεσία και το δωμάτιο. Η υπηρεσία πολύ ευγενική αλλά και πολύ καλοβαλμένη, σύμφωνα με τα γούστα μου. Την έπαιρνα ευχαρίστως. Το δωμάτιο καθαρό, ευρύχωρο με τηλεόραση και ντους.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρεγγίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2012
πωω..νιωθω μαλακας που δεν πηγα στην ρεγγινα..την ειχα σταμπαρει αλλα δεν ειδα κριτικες και λεω κατσε μην φαω μουφα..και τελικα μου ηρθε απο αλλου..τωρα ειδα την κριτικη σου..ειναι στοχος τωρα..
Fedor
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1